Nač si dáváte při kojení pozor, co jíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
2.10.10 17:18
zuzikku píše:
Takže já taky nepiju kafe s kofeinem, dám si večer deci vína zředěného vodou, bubinkovou vodu vůbec ne- to bych nejspíše odlítla i já :-D Jinak květák, kedlubny, luštěniny…atd- takové ty nadýmavé potraviny mi přijdou víc nebezpečné, jak ty kyselé… smozřejmě kyselé v nevelkém množství- s rozumem. Ale jak ráda bych si dala čočku nakyselo :-D kombinace jak stehno, fakt :-D

Takže tu čočku na kyselo jsem si dneska dopřála jednu naběračku… A světe div se- zatím OK :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.4.12 09:53

a co teda jíte??

ahoj, jsem vyřízená!!! mam chutě na zeleninu a ovoce, ale bojim se kvůli malý, ona trpí na prdíky..
píšou, jezte dost ovoce a zeleninu… ale jakou sakra to nepíšou..

*tak co jíte za zeleninu a ovoce vy??? já jím max banán a jablko, mrkev, olivy a to je tak všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.4.12 09:55

Já jsem jedla snad všechno ovoce i zeleninu… jen mi někdo říkal, že bych neměla salátovou okurku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.4.12 09:59

Jestli Ti na to mala trpi, tak si myslim, ze Ti zadna rada stejne nepomuze :-( Tyden jsem byla pouze na starem pecivu a horkem caji a efekt to nemelo zadny. Nejim pouze vylozene nadymave potraviny a nepiju bublinkovou vodu. Jinak co nadyma Tebe, potom bude malou bolet brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.4.12 10:02

Ja jedla uplne vsechno, nicemu jsem se nevyhybala (krom tatarskeho bifteku a alkoholu), proc taky?

chce to ozkouset, kdyz bude neco co ji evidentne nebude svedcit, tak to nejez. Nektere deti maji prdiky i kdyz by matka pila jen vodu a z neceho se ty ziviny vyrabet musi a ty je taky potrebujes, kojeni dost vysiluje.

jen treba nektere ostrejsi ovoce treba muze zpusobit opruzeniny, treba ananas, pomeranc, ale treba u nas se to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.4.12 10:10

Já jím vše, měla jsem i ten tatarák ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
8.4.12 10:10

Já taky jedla všechno, občas prdíky měl občas ne a to i v případě, že jsem jedna to samé… jediné co jsem zjistila, že mu fakt vadí bylo kafe.
A ad bublinkové vody, to je blbost, ty mohou nadýmat akorát matku, ale těžko se procpou do mlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.4.12 10:59

doporučuju zkusit vysadit mléčné výrobky, často dětem vadí na trávení, já můžu jíst vše včetně zelí, kedlubny, fazolí, čerstvých rohlíků… ale mléko a cokoliv z něj ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
8.4.12 11:09

Taky jsem měla i ten tatarák. TO by důsledně vzato nesmela tatarák ani nekojící matka, ani otec - salmonela z vejce a její přenos na dítě orofekální cestou je pravděpodobnější, než přenos přímo MM. Teorticky vzato je to při kojení bezpečnější, protože nakažená kojící matka předá dítěti protilátky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sito
8.4.12 11:29

Tak ja jim vše kromě luštěnin a kysaneho zeli a to mi fakt chybi .Mala je v pohodě na prdiky netrpi vubec naštěsti.

• Citovat
  • Upravit
13837
10.4.12 12:14

Jablko, banán, čerstvé pečivo, cibule, čerstvé knedlíky, zelí a luštěniny jsem radši ani nezkoušela :) …jo a mastná jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
10.4.12 12:39
@micelinka píše:
Jablko, banán, čerstvé pečivo, cibule, čerstvé knedlíky, zelí a luštěniny jsem radši ani nezkoušela :) …jo a mastná jídla.

co je špatného na banánu a jablku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.4.12 14:38
@Alpaka píše:
co je špatného na banánu a jablku?

Po obojích má strašný bolení břicha, týka se to i výrobků z těchto věcí - jogurty, džusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
10.4.12 14:39

jedla jsem vsechno a obcas i sklenicku vina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat