Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
zuzikku píše:
Takže já taky nepiju kafe s kofeinem, dám si večer deci vína zředěného vodou, bubinkovou vodu vůbec ne- to bych nejspíše odlítla i jáJinak květák, kedlubny, luštěniny…atd- takové ty nadýmavé potraviny mi přijdou víc nebezpečné, jak ty kyselé… smozřejmě kyselé v nevelkém množství- s rozumem. Ale jak ráda bych si dala čočku nakyselo
kombinace jak stehno, fakt
Takže tu čočku na kyselo jsem si dneska dopřála jednu naběračku… A světe div se- zatím OK
![]()
ahoj, jsem vyřízená!!! mam chutě na zeleninu a ovoce, ale bojim se kvůli malý, ona trpí na prdíky..
píšou, jezte dost ovoce a zeleninu… ale jakou sakra to nepíšou..
*tak co jíte za zeleninu a ovoce vy??? já jím max banán a jablko, mrkev, olivy a to je tak všechno..
Já jsem jedla snad všechno ovoce i zeleninu… jen mi někdo říkal, že bych neměla salátovou okurku ![]()
Jestli Ti na to mala trpi, tak si myslim, ze Ti zadna rada stejne nepomuze
Tyden jsem byla pouze na starem pecivu a horkem caji a efekt to nemelo zadny. Nejim pouze vylozene nadymave potraviny a nepiju bublinkovou vodu. Jinak co nadyma Tebe, potom bude malou bolet brisko.
Ja jedla uplne vsechno, nicemu jsem se nevyhybala (krom tatarskeho bifteku a alkoholu), proc taky?
chce to ozkouset, kdyz bude neco co ji evidentne nebude svedcit, tak to nejez. Nektere deti maji prdiky i kdyz by matka pila jen vodu a z neceho se ty ziviny vyrabet musi a ty je taky potrebujes, kojeni dost vysiluje.
jen treba nektere ostrejsi ovoce treba muze zpusobit opruzeniny, treba ananas, pomeranc, ale treba u nas se to nestalo.
Já taky jedla všechno, občas prdíky měl občas ne a to i v případě, že jsem jedna to samé… jediné co jsem zjistila, že mu fakt vadí bylo kafe.
A ad bublinkové vody, to je blbost, ty mohou nadýmat akorát matku, ale těžko se procpou do mlíka…
doporučuju zkusit vysadit mléčné výrobky, často dětem vadí na trávení, já můžu jíst vše včetně zelí, kedlubny, fazolí, čerstvých rohlíků… ale mléko a cokoliv z něj ne
Taky jsem měla i ten tatarák. TO by důsledně vzato nesmela tatarák ani nekojící matka, ani otec - salmonela z vejce a její přenos na dítě orofekální cestou je pravděpodobnější, než přenos přímo MM. Teorticky vzato je to při kojení bezpečnější, protože nakažená kojící matka předá dítěti protilátky. ![]()
Tak ja jim vše kromě luštěnin a kysaneho zeli a to mi fakt chybi .Mala je v pohodě na prdiky netrpi vubec naštěsti.
Jablko, banán, čerstvé pečivo, cibule, čerstvé knedlíky, zelí a luštěniny jsem radši ani nezkoušela
…jo a mastná jídla.
@micelinka píše:
Jablko, banán, čerstvé pečivo, cibule, čerstvé knedlíky, zelí a luštěniny jsem radši ani nezkoušela…jo a mastná jídla.
co je špatného na banánu a jablku?
@Alpaka píše:
co je špatného na banánu a jablku?
Po obojích má strašný bolení břicha, týka se to i výrobků z těchto věcí - jogurty, džusy…