Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lana25 A myslim si, ze cilovku budes mit velikou. Dneska plno lidi ujizjdi na boho a skandi stylu. Do toho to skvele zapada.
@Lana25 píše:
A proč ne? Třeba zrovna jo
Tak pokud tohle maly naceni na 200,delas se s tim hodinu, tak jak dlouho se budes patlat s velkym prostíráním pod talíř?
Vzdyt za 700 sada (4ks)by bylo pod 180 za kus
A to uz mi prijde na úrovni tak těch 50-70kc za to pod hrnek
@a12 píše:
Tak pokud tohle maly naceni na 200,delas se s tim hodinu, tak jak dlouho se budes patlat s velkym prostíráním pod talíř?
Vzdyt za 700 sada (4ks)by bylo pod 180 za kus
A to uz mi prijde na úrovni tak těch 50-70kc za to pod hrnek
Sady se dělají levněji
, to vidíš všude. Myslím, že jak to chytnu do rukou, tak budu schopná dělat to za kratší čas.
Možná by nebylo marný to udělat a prostě dražit
Jakože cena dohodou, já nabízím tohle a zákazník ať hodí cenu.
@Lana25 píše:
Ty ceny a věty typu nechtěla bych to ani zadarmo, jsou dle mě takové pasivní urážky. Ale možná to vnímám blbě. Prostě se jim to nelíbí.
Ano, to vnimas.. Chtela si znát cenu, mne osobě se tenhle styl nelibi proto bych si to nekoupila ani za tu dvacku ![]()
Mozna kdyby to bylo bez tech strapcu a v jiny barvě tak by se mi to libilo a bylo bych ochotná za to zaplatit
@skorotehotna píše:
@LaEllaX to je přece úplně absurdní logika. Ze někdo nechce platit za tohle znamená, ze neumí ocenit ruční práci a musí nakupovat levné smejdy? To snad nemůže nikdo myslet vážně ani ve srande
Podle mě snad zase nikdo nemůže myslet vážně tu dvacku…A pokud myslí, tak ano, neumí ocenit ruční práci.
@a12 píše:
Ano, to vnimas.. Chtela si znát cenu, mne osobě se tenhle styl nelibi proto bych si to nekoupila ani za tu dvacku
Mozna kdyby to bylo bez tech strapcu a v jiny barvě tak by se mi to libilo a bylo bych ochotná za to zaplatit
Dobře, chápu.
@Lana25 píše:
Sady se dělají levněji, to vidíš všude. Myslím, že jak to chytnu do rukou, tak budu schopná dělat to za kratší čas.
Možná by nebylo marný to udělat a prostě dražitJakože cena dohodou, já nabízím tohle a zákazník ať hodí cenu.
Sady se delaji levneji, ale to musíš mit premrstenou cenu za kus abys mohla dát levnější sadu aby se ti to vyplatilo, protože asi tezko stlacis naklady tim, ze děláš sadu u veci kterou prostě musíš delat po jednom
@a12 píše:
Sady se delaji levneji, ale to musíš mit premrstenou cenu za kus abys mohla dát levnější sadu aby se ti to vyplatilo, protože asi tezko stlacis naklady tim, ze děláš sadu u veci kterou prostě musíš delat po jednom
A tak se mi to nevyplatí no
Budu ráda, když to někdo koupí za víc než 20kč.
Zkusím a uvidím ![]()
@LaEllaX píše:
Podle mě snad zase nikdo nemůže myslet vážně tu dvacku…A pokud myslí, tak ano, neumí ocenit ruční práci.
Souhlasím. Jedna věc je nelíbit, není to můj styl a nekoupila bych si to a druhá věc, no dala bych zato dvacku. To je naprosté hovádství a opravdu v oku ceny ťamashopu.
@Kfětoslava píše:Ťamashop
Souhlasím. Jedna věc je nelíbit, není to můj styl a nekoupila bych si to a druhá věc, no dala bych zato dvacku. To je naprosté hovádství a opravdu v oku ceny ťamashopu.
@Lana25 píše:
A tak se mi to nevyplatí noBudu ráda, když to někdo koupí za víc než 20kč.
Zkusím a uvidím
Tak tady mas zajemkyn dost, to hod tady na emimino za 200 a mas chvíli co dělat ![]()
@a12 píše:
Tak tady mas zajemkyn dost, to hod tady na emimino za 200 a mas chvíli co dělat
List mám za 230kč, tohle chci dát za víc ![]()
@inkakřivák Přesně tak a ještě taky marketing, zabalení a poslání ![]()
A proč ne? Třeba zrovna jo