Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já bych z toho udělala náušnice. To by mohlo být zajímavější než přívěsek.
A tam bych tu cenu viděla tak 150Kč.
Ale být tebou, tak napíšu knihu, deníčky máš perfektní!
![]()
Já si třeba svého času cením cca na 300/hodinu - za tolik pracuji z domova. Pokud mě to vyloženě baví dělat, je to koníček, odpočinu si u toho… tak bych byla ochotná jít třeba na polovinu. A pak samozřejmě náklady - a tím nemyslím jen materiál.
Druhá věc je to, jestli to někdo bude ochotný za tu cenu koupit. Ale nikdo ti nebrání dát zpočátku vyšší cenu a pak snižovat.
Kolem 300 korun, dalo to jistě docela dost práce
mě se to docela líbí, i když bych asi měla nutkání uhlazovat a rovnat nejdříve ty okraje a pak s tím házet jako s diskem ![]()
ale minimálně ty tři stovky, to jo…je to hezký a zvláštní
A to druhé…ten lístek…tak 250 za jeden lístek, asi tak nějak
Kolik si chceš vydělat za hodinu práce čistého + materiál = výsledná cena. Příliš nízká cena nepřiláká movitejší zákazníky. Nebudou mít pocit, že mají něco extra.
Na Fleru nakupuju. Hlavně dárky. A jsem o chotná zaplatit za originalitu. Ráda podporuju našince v řemelech.
Že každá věc má svého kupce, určitě na Fleru platí.
Držím ti palce, tvořilko. I ve psaní. Nad knížkou určitě uvažuj. Máš tvořivého ducha.
@inkakřivák píše:
Cena materiálu, cena práce za hodinu, náklady na odvod na sociální a zdravotní pojištění a dan, opotřebení pomůcek.
a ještě přihodíme nějakou marži, aby paní něco vydělala a za tu cenu to už nikdo nekoupí
Řekla bych, že dámy, co tu hází ceny 20, 50 a 70 Kč, nakupují výhradně v Pepcu, Kiku nebo u Vietnamců… Pak rozumím jejich pohledu na hodnotu zboží. Ruční práce by přece měla mít nějakou přidanou hodnotu už z toho, že je to ruční práce, každý kus originál. A i kvalita a trvanlivost bývá někde jinde…
@Borrealis píše:
Kolem 300 korun, dalo to jistě docela dost prácemě se to docela líbí, i když bych asi měla nutkání uhlazovat a rovnat nejdříve ty okraje a pak s tím házet jako s diskem
ale minimálně ty tři stovky, to jo…je to hezký a zvláštní
Házet jako s diskem
Vidíš, dalo by se to využít mnoha způsoby.
@Saffiraa píše:
Ahoj, já bych z toho udělala náušnice. To by mohlo být zajímavější než přívěsek.A tam bych tu cenu viděla tak 150Kč.
Ale být tebou, tak napíšu knihu, deníčky máš perfektní!
![]()
Naušnice jsou z toho nádherný, fakt jo
A děkuju ![]()
@MeloryNox píše:
Kolik si chceš vydělat za hodinu práce čistého + materiál = výsledná cena. Příliš nízká cena nepřiláká movitejší zákazníky. Nebudou mít pocit, že mají něco extra.Na Fleru nakupuju. Hlavně dárky. A jsem o chotná zaplatit za originalitu. Ráda podporuju našince v řemelech.
Že každá věc má svého kupce, určitě na Fleru platí.
Držím ti palce, tvořilko. I ve psaní. Nad knížkou určitě uvažuj. Máš tvořivého ducha.
S tou příliš nízkou cenou a dojmem, že to není nic extra souhlasím ![]()
Děkuju za pochvalu deníčků ![]()
@LaEllaX to je přece úplně absurdní logika. Ze někdo nechce platit za tohle znamená, ze neumí ocenit ruční práci a musí nakupovat levné smejdy? To snad nemůže nikdo myslet vážně ani ve srande ![]()
@Lana25 Mne se to libi moc, koupila bych si hned celou sadu pod talire! tech 700 bych za to klidne i dala ![]()
@LaEllaX píše: Řekla bych, že dámy, co tu hází ceny 20, 50 a 70 Kč, nakupují výhradně v Pepcu, Kiku nebo u Vietnamců… Pak rozumím jejich pohledu na hodnotu zboží. Ruční práce by přece měla mít nějakou přidanou hodnotu už z toho, že je to ruční práce, každý kus originál. A i kvalita a trvanlivost bývá někde jinde…
Ty ceny a věty typu nechtěla bych to ani zadarmo, jsou dle mě takové pasivní urážky. Ale možná to vnímám blbě. Prostě se jim to nelíbí.
@skorotehotna píše:
@LaEllaX to je přece úplně absurdní logika. Ze někdo nechce platit za tohle znamená, ze neumí ocenit ruční práci a musí nakupovat levné smejdy? To snad nemůže nikdo myslet vážně ani ve srande
No asi tak.. Tohle je věc, kterou absolutně nepotřebuju a nelibi se mi.. A ani v tom pepcu za dvacku bych si to nekoupila, nejspíš bych si tam toho ani nevsimla, protože to vůbec neni muj styl, tak proč bych si to mela koupit za 200 jen proto, že to někdo ručně vyrobil? ![]()
Ale jak se tu pise, každá věc ma svýho kupce, spousta holek by to tu za 200 koupila, tak smele do toho ![]()
@klenott píše:
@Lana25 Mne se to libi moc, koupila bych si hned celou sadu pod talire! tech 700 bych za to klidne i dala
Jenze pod talire bys za 700 nemela ani dve ty prostírání
@klenott Jeeee, tak aspoň někdo. Paráda. Prostírání se chystám dělat trochu jiné, ale mamka chce tohle ve větším provedením na stůl pod vázu. A v jiné barvě. Nad naušnicema popřemýšlím ![]()
Takovéto:
Příspěvek upraven 26.10.19 v 08:27