Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
29.10.19 17:02
@mau-mau píše:
Měla jsi to nazvat „Pochvalte mi výrobek“, to by bylo asi přesnější, ne? :mrgreen:
Pod svíčku to fakt je blbý, steče do toho vosk nebo to blafne :nevim:

A co solnej svícen? :nevim: trochu fantazie, a ne fakt nečekám, že mi to tu bude chvalit někdo, pro koho to je lapač prachu a nekoupil by to ani za 20kč :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
29.10.19 17:03
@KimL píše:
Jinak teda mě by i dost odradilo chování zakladatelky ve stylu, kdo není ochoten za to hodně zaplatit a vychválit to, tak je špatnej a hloupej a socka a nevímco ještě. Chce to trochu pokory a nevysmívat se uživatelkám, které tady napíšou, že by za to ty peníze nedaly. :mavam:

Já tady o někom píšu, že je socka a vysmívám se? 8o A když někdo hapíše, že ani zadarmo, tak to není výsměch a znehodocení práce? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
79964
29.10.19 17:09

@Lana25 Ber to tak, že věta ani zadarmo není výsměch, prostě dotyčný má jiný vkus. Já tohle klidně řeknu o spoustě věcí. I o barácích. Každému to jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61077
29.10.19 17:13
@inkakřivák píše:
@Lana25 Ber to tak, že věta ani zadarmo není výsměch, prostě dotyčný má jiný vkus. Já tohle klidně řeknu o spoustě věcí. I o barácích. Každému to jeho.

No přesně tak..
Ja klidně ocenim šikovnost zakladatelky.. Ale neni to muj styl a domu bych si to proste nekoupila ani za těch 20kc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.10.19 17:28
@inkakřivák píše:
@Lana25 Ber to tak, že věta ani zadarmo není výsměch, prostě dotyčný má jiný vkus. Já tohle klidně řeknu o spoustě věcí. I o barácích. Každému to jeho.
@a12 píše:
No přesně tak..
Ja klidně ocenim šikovnost zakladatelky.. Ale neni to muj styl a domu bych si to proste nekoupila ani za těch 20kc :nevim:

Dobře holky, ale já fakt nečekala nějaký extra komplimenty a ani jsem tu nikoho nenazvala sockou :roll:

• Citovat
  • Upravit
21593
29.10.19 18:31
@KimL píše:
Jinak teda mě by i dost odradilo chování zakladatelky ve stylu, kdo není ochoten za to hodně zaplatit a vychválit to, tak je špatnej a hloupej a socka a nevímco ještě. Chce to trochu pokory a nevysmívat se uživatelkám, které tady napíšou, že by za to ty peníze nedaly. :mavam:

mne to prijde zbytecne rikat, ze bych si to nekoupila. Kdyz se mi to nelibi, taktne pomlcim. Taky jsem uz videla kde co, co se mi az tak nelibilo, ale nemam potrebu to autorce hodit do tvare. Konec koncu kazdy mame jiny vkus a zrovna tohle ted docela frci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
30.10.19 10:13
@warita píše:
mne to prijde zbytecne rikat, ze bych si to nekoupila. Kdyz se mi to nelibi, taktne pomlcim. Taky jsem uz videla kde co, co se mi az tak nelibilo, ale nemam potrebu to autorce hodit do tvare. Konec koncu kazdy mame jiny vkus a zrovna tohle ted docela frci.

Já myslím, že to není o taktu. Chtěla to nacenit a nula je taky cena. Zas kdyby psaly jen ty, kterým se to líbí, nabyla by falešného dojmu, že je to trhák. Podle mě, když jí někdo napíše, že se mu to nelíbí a nekoupil by to, tak má aspoň reálnou představu o tom, že to taky může plést (drhat) zbytečně a kupce na to nesežene. Taky si myslím, že je autorka šikovná. Ale je tu ta možnost, že vyrábí něco, co si nikdo nekoupí a bude jí to doma ležet, tudíž, když jí někdo napíše, že je to nepraktické nebo kýčovité, nevidím v tom útok, nýbrž snahu potenciálního spotřebitele poradit, že touto cestou ne a ušetřit jí tak třeba zbytečné výdaje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.19 10:22
@mau-mau píše:
Já myslím, že to není o taktu. Chtěla to nacenit a nula je taky cena. Zas kdyby psaly jen ty, kterým se to líbí, nabyla by falešného dojmu, že je to trhák. Podle mě, když jí někdo napíše, že se mu to nelíbí a nekoupil by to, tak má aspoň reálnou představu o tom, že to taky může plést (drhat) zbytečně a kupce na to nesežene. Taky si myslím, že je autorka šikovná. Ale je tu ta možnost, že vyrábí něco, co si nikdo nekoupí a bude jí to doma ležet, tudíž, když jí někdo napíše, že je to nepraktické nebo kýčovité, nevidím v tom útok, nýbrž snahu potenciálního spotřebitele poradit, že touto cestou ne a ušetřit jí tak třeba zbytečné výdaje :palec:

Chapu jak to myslis. Nicmene, kdyz zkousim novy vyrobek, neudelam toho 30kusu, ale jeden. Nafotim, dam online a cekam, co publikum na to. Ze si to nekoupi 9 z deseti lidi je zcela normalni. Zalezi, co je ochotny za to dat ten 1 clovek, ktery by tu vec chtel. Tudiz je zcela zbytecne, aby ji tady psaly holky, ze ony by si to nekoupily. Ono to totiz pusobi jako rypnuti. Neco jako „a fuj, co je tohle, to snad fakt nechces prodavat, nebo jo?“
V poradku, nelibi se jim to, je to otazka vkusu. Ale kazde zbozi si najde sveho kupce.

Tenhly typ zbozi neni jako rohliky, ktere kupujou vsichni, jedna se o spotrebni zbozi a musi se to prodavat za mizivou cenu. Je to vec, ktera kdyz se libi a zakaznik dokaze ocenit rucni praci, ma svou cenu. Jestli to je 200kc za kus nevim, to musi vedet Lana, jestli to ma realne tuhle hodnotu (t. j. material plus prace) a zda se ji to oplati prodavat.

Ja mam taky nejake polozky ve svem obchudku, ktere se sice libi, ale neprodavaji se. Asi moc drahe. Zvazuju, ze snizim cenu na cenu materialu, at se to tedy proda a dalsi uz delat nebudu. Soustredim se na to, co se mi oplati. A jediny zpusob, jak to zjistit je vyrobit, nafotit, hodit online a cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.10.19 11:07
@warita píše:
Chapu jak to myslis. Nicmene, kdyz zkousim novy vyrobek, neudelam toho 30kusu, ale jeden. Nafotim, dam online a cekam, co publikum na to. Ze si to nekoupi 9 z deseti lidi je zcela normalni. Zalezi, co je ochotny za to dat ten 1 clovek, ktery by tu vec chtel. Tudiz je zcela zbytecne, aby ji tady psaly holky, ze ony by si to nekoupily. Ono to totiz pusobi jako rypnuti. Neco jako „a fuj, co je tohle, to snad fakt nechces prodavat, nebo jo?“
V poradku, nelibi se jim to, je to otazka vkusu. Ale kazde zbozi si najde sveho kupce.

Tenhly typ zbozi neni jako rohliky, ktere kupujou vsichni, jedna se o spotrebni zbozi a musi se to prodavat za mizivou cenu. Je to vec, ktera kdyz se libi a zakaznik dokaze ocenit rucni praci, ma svou cenu. Jestli to je 200kc za kus nevim, to musi vedet Lana, jestli to ma realne tuhle hodnotu (t. j. material plus prace) a zda se ji to oplati prodavat.

Ja mam taky nejake polozky ve svem obchudku, ktere se sice libi, ale neprodavaji se. Asi moc drahe. Zvazuju, ze snizim cenu na cenu materialu, at se to tedy proda a dalsi uz delat nebudu. Soustredim se na to, co se mi oplati. A jediny zpusob, jak to zjistit je vyrobit, nafotit, hodit online a cekat.

Jo wari, souhlasím. Prostě to zkusit a čekat, já to i tak dělám. Po troškách, hlavně nemám na to nakoupit toho mraky, navyrabět a pak aby mi to leželo doma, jak psaly holky a taky ani nevím jestli mi to pořadně půjde :mrgreen: Já jsem fakt ráda i za těch pár věcí, co se prodalo po známých. Sestřence teď budu dělat velikou podložku na stůl jen za cenu materiálu, jednak jako poděkovaní, že si ode mě bere věci a líbí se jí to, za podporu a taky, že to nafotím a dám na fler a na insta. A taky se zase zdokonalím a získám zkušenosti no. Je to škola. A ty komentáře že se nelíbí atd chápu, ale jsou strašně demotivující a čověk se nesmí nechat odradit :palec: takže to je tak škola.
jo a zapoměla bych…je to super terapie, to byl vlastně ten prvotní důvod,,proč".

• Citovat
  • Upravit
21593
30.10.19 11:12

@Lana25

Lani, vkus lidi se tak lisi, ze se vubec nesmis nechat odradit a demotivovat. Ja kdyz zacinala, tak mi par lidi reklo, ze to jako mam pekny, ale za tu cenu to nikdo nekoupi. Od brezna jsem prodala 85 kusu. Kdybych sla s cenou dolu, urcite by se prodavalo vice a lepe, ale ja si sve prace vazim, takze radsi prodam mene, ale neco na tom taky vydelam. At to ma pro mne nejaky smysl taky.

Je jasny, ze se to nebude libit kazdemu. A podle mne to mas hezky, takze se nenech odradit a smele do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.10.19 11:12

Tak je jasné, že každá máme jiný vkus. Proč ale psát negativní komentáře?
Koupí si to ten, komu se to líbí, kdo dokáže ocenit práci.
Za každou cenu říkat názor je zbytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.10.19 11:13

@Lana25 ano, hrozne to uklidnuje :palec:
Takhle mi doma lezi nevyzvednute objednavky, mam v tom par tisic :( uz jsem poucena a bez zalohy nic!
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.10.19 11:14

@warita Jo a ještě něco :mrgreen: děkuju za to přidání do fler boxu :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
30.10.19 11:32
@Káťa19 píše:
@Lana25 ano, hrozne to uklidnuje :palec:
Takhle mi doma lezi nevyzvednute objednavky, mam v tom par tisic :( uz jsem poucena a bez zalohy nic! :zed:

Lidi jsou hovada :nevim: Tohle mi psala paní jednoho eshopu s materialem na háčkování atd, že musela zrušit dobírku, protože si to většina nevyzvedla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
30.10.19 11:37
@warita píše:
@Lana25

Lani, vkus lidi se tak lisi, ze se vubec nesmis nechat odradit a demotivovat. Ja kdyz zacinala, tak mi par lidi reklo, ze to jako mam pekny, ale za tu cenu to nikdo nekoupi. Od brezna jsem prodala 85 kusu. Kdybych sla s cenou dolu, urcite by se prodavalo vice a lepe, ale ja si sve prace vazim, takze radsi prodam mene, ale neco na tom taky vydelam. At to ma pro mne nejaky smysl taky.

Je jasny, ze se to nebude libit kazdemu. A podle mne to mas hezky, takze se nenech odradit a smele do toho.

Ano já vím, po každým hotovym výrobku propadám panice, jak je to hnusný atd :roll: :zed: to jde ale ruku v ruce s mojí psychikou a celkově negativním laděním osobnosti :roll: ale učím se s tím pracovat a zlepšuje se to, takže je to i taková výzva v souboji sama se sebou, se svoji hlavou :mrgreen: A mě se tvoje věci líbí moc, až si to budu moct dovolit ráda si něco pořídím :kytka: S cenou bych dolů nijak výrazně asi nešla :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová