Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
1.11.19 11:37
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla :palec:

Tohle je pěkný a ty dřevěný kolečka kousaji rady i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61066
1.11.19 11:41
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla :palec:

Tak ten je peknej :palec: a rekla bych, ze nad ti nestravis ani tolik casu jako u toho prostirani, ne? Jak je to velký? Slo by to dat i na stromeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.11.19 11:51

@Lana25 moc hezký, na toho mám spadeno už pár měsíců :mrgreen: ale není čas, mám rozděláno asi 15 věcí, využívej čas, jak jsem psala a kombinace s kameny by byla super :palec:

@Bubla Bůčková jj to je pravda, jen tahle macramé příze není vhodná na cucání pro děti :( hrozně chlupatí a děti by to roztrhaly, rozkousaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.11.19 11:51
@Bubla Bůčková píše:
Tohle je pěkný a ty dřevěný kolečka kousaji rady i děti.

jojo kousátko anebo kroužek na záclonu :palec:

@a12 píše:
Tak ten je peknej :palec: a rekla bych, ze nad ti nestravis ani tolik casu jako u toho prostirani, ne? Jak je to velký? Slo by to dat i na stromeček

na délku 21cm, ale šel by i menší. Na stromku bude krásnej :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.11.19 11:52

@a12 no tak oproti prostíráni nebe a dudy :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
a12
61066
1.11.19 11:55
@Lana25 píše:
na délku 21cm, ale šel by i menší. Na stromku bude krásnej :palec:

Tak v takovy velikost by se mi to libilo na vchodovy dvere :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
1.11.19 11:57
@Lana25 píše:
To je super nápad :palec: děkuju moc :palec: :hug: hele a jednoho máš u mě jako dárek ju? :kytka: Jen co nakoupím víc kroužků, tak ti udělam a pošlu :palec: můžu?

Lani, děkuju, jseš moc hodná… :hug:

Ale co kdyby jsme toho pro mě nechaly do rezervy jako andílka první pomoci, až sem zase před Vánocema napíše nějaká maminka, že je čerstvě opuštěná a smutná na Vánoce? :hug:
Zase jsem toho tolik nevymyslela, bych řekla, ale děkuju… :hug:

Jinak ta moje známá, jak háčkuje, ta umí krásné, zdobí je kamínkama, perličkama, vyšívá barevné kytičky, lístečky, určitě by na netu byla spousta inspirace.
A ta už měla i třeba zakázku na zámek, který rekonstruovali a dělala jim dečky, polštáře, prostírání, měla to rok dopředu a nestíhala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.11.19 12:01
@free333 píše:
Lani, děkuju, jseš moc hodná… :hug:

Ale co kdyby jsme toho pro mě nechaly do rezervy jako andílka první pomoci, až sem zase před Vánocema napíše nějaká maminka, že je čerstvě opuštěná a smutná na Vánoce? :hug:
Zase jsem toho tolik nevymyslela, bych řekla, ale děkuju… :hug:

Jinak ta moje známá, jak háčkuje, ta umí krásné, zdobí je kamínkama, perličkama, vyšívá barevné kytičky, lístečky, určitě by na netu byla spousta inspirace.
A ta už měla i třeba zakázku na zámek, který rekonstruovali a dělala jim dečky, polštáře, prostírání, měla to rok dopředu a nestíhala… :)

Tak jo, to je super nápad :palec: Tak když v diskuzi na nějakou takovou mamču narazíš, nebo i nemamču, tak mi napiš a já pošlu :palec: Jsi hodná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.11.19 12:01

@free333 a navrhla jsi právě ty anděly a mě se líbí moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21680
1.11.19 12:02

Já se chystám na takové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
1.11.19 12:02
@Lana25 píše:
Tak jo, to je super nápad :palec: Tak když v diskuzi na nějakou takovou mamču narazíš, nebo i nemamču, tak mi napiš a já pošlu :palec: Jsi hodná :srdce:

To bude hezké a andílci se budou líbit, jsou kouzelní… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.11.19 12:24
@Káťa19 píše:
Já se chystám na takové

jo tak ti jsou taky krásní :palec: Ale to chce asi už větší zručnost ne? :palec:

@free333 píše:
To bude hezké a andílci se budou líbit, jsou kouzelní… :andel:

děkuju za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
40402
1.11.19 12:25
@Káťa19 píše:
Já se chystám na takové

Jsou moc krásní… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
1.11.19 12:33
@Lana25 píše:
děkuju za tip :kytka:

Já právě bych viděla cestu spíš v těch dekoracích na zed, na pověšení, než v těch podtáckách, přestože jsou překrásné…

Protože většina lidí si řekne, že to bude nepraktické a že by byla škoda, aby se to polilo kafem a třeba já doma ani žádné hrnky jen vystavené, pod které by se to mohlo dát, nemám, mám spíš dřevěná zvířata a kameny, hrnky a skleničky všechno pozavírané.
Takže tohle spíš na objednávku pro někoho, kdo má něco vystavené natrvalo a spíš to nebude používat.

Ale ty anděly apod., to si kdekdo koupí nejen pro sebe, ale i jako dárek někomu, protože je to líbivé. :andel:

Ted co se líbí na zed, tak to jsou i stromy života, květy života, mandaly, dalo by se to taky obzvláštnit těma přírodníma kamínkama, perličkama, dřevěnýma korálkama, lapače snů by taky byly krásné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.11.19 12:41
@free333 píše:
Jsou moc krásní… :potlesk:

jinak se tu aspon trochu vyhecujeme a možná díky vám, to nebudu odkládat do nekonečna :palec: :*
takový dárek můžu dát třeba i babičce do nemocnice :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová