Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla
Tohle je pěkný a ty dřevěný kolečka kousaji rady i děti.
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla
Tak ten je peknej
a rekla bych, ze nad ti nestravis ani tolik casu jako u toho prostirani, ne? Jak je to velký? Slo by to dat i na stromeček
@Lana25 moc hezký, na toho mám spadeno už pár měsíců
ale není čas, mám rozděláno asi 15 věcí, využívej čas, jak jsem psala a kombinace s kameny by byla super ![]()
@Bubla Bůčková jj to je pravda, jen tahle macramé příze není vhodná na cucání pro děti
hrozně chlupatí a děti by to roztrhaly, rozkousaly
@Bubla Bůčková píše:
Tohle je pěkný a ty dřevěný kolečka kousaji rady i děti.
jojo kousátko anebo kroužek na záclonu ![]()
@a12 píše:
Tak ten je pekneja rekla bych, ze nad ti nestravis ani tolik casu jako u toho prostirani, ne? Jak je to velký? Slo by to dat i na stromeček
na délku 21cm, ale šel by i menší. Na stromku bude krásnej ![]()
@Lana25 píše:
na délku 21cm, ale šel by i menší. Na stromku bude krásnej
Tak v takovy velikost by se mi to libilo na vchodovy dvere ![]()
@Lana25 píše:
To je super nápadděkuju moc
![]()
hele a jednoho máš u mě jako dárek ju?
Jen co nakoupím víc kroužků, tak ti udělam a pošlu
můžu?
Lani, děkuju, jseš moc hodná… ![]()
Ale co kdyby jsme toho pro mě nechaly do rezervy jako andílka první pomoci, až sem zase před Vánocema napíše nějaká maminka, že je čerstvě opuštěná a smutná na Vánoce? ![]()
Zase jsem toho tolik nevymyslela, bych řekla, ale děkuju… ![]()
Jinak ta moje známá, jak háčkuje, ta umí krásné, zdobí je kamínkama, perličkama, vyšívá barevné kytičky, lístečky, určitě by na netu byla spousta inspirace.
A ta už měla i třeba zakázku na zámek, který rekonstruovali a dělala jim dečky, polštáře, prostírání, měla to rok dopředu a nestíhala… ![]()
@free333 píše:
Lani, děkuju, jseš moc hodná…![]()
Ale co kdyby jsme toho pro mě nechaly do rezervy jako andílka první pomoci, až sem zase před Vánocema napíše nějaká maminka, že je čerstvě opuštěná a smutná na Vánoce?
Jinak ta moje známá, jak háčkuje, ta umí krásné, zdobí je kamínkama, perličkama, vyšívá barevné kytičky, lístečky, určitě by na netu byla spousta inspirace.
Zase jsem toho tolik nevymyslela, bych řekla, ale děkuju…
A ta už měla i třeba zakázku na zámek, který rekonstruovali a dělala jim dečky, polštáře, prostírání, měla to rok dopředu a nestíhala…
Tak jo, to je super nápad
Tak když v diskuzi na nějakou takovou mamču narazíš, nebo i nemamču, tak mi napiš a já pošlu
Jsi hodná ![]()
@Lana25 píše:
Tak jo, to je super nápadTak když v diskuzi na nějakou takovou mamču narazíš, nebo i nemamču, tak mi napiš a já pošlu
Jsi hodná
To bude hezké a andílci se budou líbit, jsou kouzelní… ![]()
@Lana25 píše:
děkuju za tip
Já právě bych viděla cestu spíš v těch dekoracích na zed, na pověšení, než v těch podtáckách, přestože jsou překrásné…
Protože většina lidí si řekne, že to bude nepraktické a že by byla škoda, aby se to polilo kafem a třeba já doma ani žádné hrnky jen vystavené, pod které by se to mohlo dát, nemám, mám spíš dřevěná zvířata a kameny, hrnky a skleničky všechno pozavírané.
Takže tohle spíš na objednávku pro někoho, kdo má něco vystavené natrvalo a spíš to nebude používat.
Ale ty anděly apod., to si kdekdo koupí nejen pro sebe, ale i jako dárek někomu, protože je to líbivé. ![]()
Ted co se líbí na zed, tak to jsou i stromy života, květy života, mandaly, dalo by se to taky obzvláštnit těma přírodníma kamínkama, perličkama, dřevěnýma korálkama, lapače snů by taky byly krásné. ![]()
@free333 píše:
Jsou moc krásní…
jinak se tu aspon trochu vyhecujeme a možná díky vám, to nebudu odkládat do nekonečna
![]()
takový dárek můžu dát třeba i babičce do nemocnice
![]()