Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš to moc pěkný a prima zábava na tmavé večery, nenech se otrávit ![]()
@coninka píše:
Máš to moc pěkný a prima zábava na tmavé večery, nenech se otrávit
Děkuju, snad nenechám ![]()
Já to většinou všechno rozdám. Třeba tyhle korálkové penezenky. Nakreslit vzor, sehnat barvy korálků, zapínání, navléci, uhackovat, sešít, to je hodin a hodin. A i když si reknu treba 450 korun, což je směšné, tak mi každý řekne, že je to drahé. Pritom ty vzory navlékám treba tri hodiny
@inkakřivák No jo, všechno je drahý, ale hrajem si na všichni na bohatý
![]()
Já se tím prostě bavím, většinou někdo přijede na návštěvu, udělá oči a je to pryč. A já mám radost. Teď tu sedím a vycpávám díly háčkovaných koníků. Zitra budu sesivat, možná. Kolik mi jich už vnucka vytahala - 6, 8? Nevím. Posledně zase loudila. A jo, lidem se ruční práce líbí, ale cenu by rádi jako u Vietnamců.
@inkakřivák Prosím,jak vypadají hačkovaní koníci? Moc se mi háčkovaná zvířátka líbí…háčkovat neumím, jen plést a šiju…
@inkakřivák píše:
Já se tím prostě bavím, většinou někdo přijede na návštěvu, udělá oči a je to pryč. A já mám radost. Teď tu sedím a vycpávám díly háčkovaných koníků. Zitra budu sesivat, možná. Kolik mi jich už vnucka vytahala - 6, 8? Nevím. Posledně zase loudila. A jo, lidem se ruční práce líbí, ale cenu by rádi jako u Vietnamců.
Prosím foto koníka
jenže on se nám tu rozmohl takový nešvar
moc drahý- nebrat, moc levný- taky nebrat ![]()
@inkakřivák píše:
Jediná fotka co mám v telefonu.
jeheeee, my little ponny!
krásný, to se vnučce nedivím, že loudí ![]()
@Lana25 píše:
Prosím foto koníkajenže on se nám tu rozmohl takový nešvar
moc drahý- nebrat, moc levný- taky nebrat
jojo a přesně tak to je, já třeba když vybírám něco handmade, tak zas na cenu až tolik nekoukám, jasně, mám strop, ale nejlevnější nekupuju ![]()
Myslím, že dobrá cena, 2 za 300,–?