Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
29.10.19 12:40

Ty koníci jsou krásní a ty peněženky taky. Ale ten podtácek jednak není vzhledově žádná hitparáda, a druhak to není moc praktické. Úplně vidím, jak do toho někdo nalije (ucmrndne) kafe a bude to upatlané a zřejmě prát to nelze, protože by se to zohýbalo, čili párkrát se to vypere v ruce a polezou z toho nitě :nevim: Jinou dekoraci bych zvolila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.10.19 12:51
@mau-mau píše:
Ty koníci jsou krásní a ty peněženky taky. Ale ten podtácek jednak není vzhledově žádná hitparáda, a druhak to není moc praktické. Úplně vidím, jak do toho někdo nalije (ucmrndne) kafe a bude to upatlané a zřejmě prát to nelze, protože by se to zohýbalo, čili párkrát se to vypere v ruce a polezou z toho nitě :nevim: Jinou dekoraci bych zvolila :think:

A mě se líbi hele :palec: a nemusí to být pod kafe, můžeš si na to dát svíčku nebo květináč, vazu.

• Citovat
  • Upravit
115957
29.10.19 12:54
@mau-mau píše:
Ty koníci jsou krásní a ty peněženky taky. Ale ten podtácek jednak není vzhledově žádná hitparáda, a druhak to není moc praktické. Úplně vidím, jak do toho někdo nalije (ucmrndne) kafe a bude to upatlané a zřejmě prát to nelze, protože by se to zohýbalo, čili párkrát se to vypere v ruce a polezou z toho nitě :nevim: Jinou dekoraci bych zvolila :think:

Tak vzhledově je to o vkusu, každému se líbí něco jiného. A já si to umím představit i s korálkama a jako dekorace na stěnu, jsou interiéry, kam se přesně takové materiály hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.10.19 13:11

@aiwwa S korálkama na stěnu? To si teda neumím představit už vůbec.
Já bych ten střapatý podtácek taky nechtěla, nekoupila. Za mě je to nepraktický kýč.
Ale je spousta lidí co to koupí, dle reakcí tady, tak proč si nevylepšit rozpočet. Je to věc osobního vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
29.10.19 13:18
@Konnny píše:
@aiwwa S korálkama na stěnu? To si teda neumím představit už vůbec.
Já bych ten střapatý podtácek taky nechtěla, nekoupila. Za mě je to nepraktický kýč.
Ale je spousta lidí co to koupí, dle reakcí tady, tak proč si nevylepšit rozpočet. Je to věc osobního vkusu.

Viděla jsem byt ve skandinávském stylu a něco podobného, jen větší, měli nad sedačkou. Přesto, že já na lapače prachu nejsem, tak to tam přesně sedělo a vypadalo to líp než kdyby tam měli jen nějaký obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
29.10.19 13:19

Podle mě by se mělo myslet i na praktické vyžití nebo estetiku. Takže ano, za krásný ručně dělaný obraz, připlatit, i když můžu mít „stejný“ za pár kč z Ikea, protože přitáhne oko každého návštěvníka, i obyvatele toho domu. Je to něco jiného, zajímavého.
Ručně šité oblečení, které budu nosit, samozřejmě připlatit.
Ale takováto drobnost? V podstatě lapač prachu? Jednou se na to něco vylije a je to zničeno. Takže se to používat nebude, na svíčku moc vratké a riskantní (může chytnout). Jak se to zapráší, tak se to zničí, prát se to asi nedá, vytahají se nitě. Takže to bude někde zavřené, schované. A tam pak nevidím rozdíl mezi ručně dělaným a koupeným někde na ebay za pár Kč. Navíc to, že to někdo dělá hodinu je hodně relativní - někdo jiný by udělal za hodinu třeba tři. Plus jeden kus asi nikdo nekoupí, chce to minimálně dva. Což (za mě) jsou vyhozené peníze do kanálu, pokud by to mělo být 700 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.10.19 13:24

Bože lidi vy jste tak negativní :mrgreen: prej na svíčku nestabilní a kýč, no ty jo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
29.10.19 13:26
@aiwwa píše:
Viděla jsem byt ve skandinávském stylu a něco podobného, jen větší, měli nad sedačkou. Přesto, že já na lapače prachu nejsem, tak to tam přesně sedělo a vypadalo to líp než kdyby tam měli jen nějaký obraz.

Lapač prachu, vždyť se práší na všechno, do koberce se prach zašlapává :nevim: Proto se vysává a ten prach se utírá. :palec: Tohle pokud se přejede ručním vysavačem nebo vlhkým hadříkem nic se tomu nestane.

• Citovat
  • Upravit
115957
29.10.19 13:28
@Lana25 píše:
Lapač prachu, vždyť se práší na všechno, do koberce se prach zašlapává :nevim: Proto se vysává a ten prach se utírá. :palec: Tohle pokud se přejede ručním vysavačem nebo vlhkým hadříkem nic se tomu nestane.

To je fakt. :palec: Nenech se odradit. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
29.10.19 13:37

@Lana25 jinak 300 za sadu mi připadá super. A jaké máš barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.10.19 13:41
@aiwwa píše:
@Lana25 jinak 300 za sadu mi připadá super. A jaké máš barvy?

nevím jestli by byl zájem o přírodní krémovou :think: z té budu dělat záložky do knížek a jiné prostírání, taky ten list jen s howlitem a jiným přívěškem :palec:

• Citovat
  • Upravit
80030
29.10.19 13:42

Každá máme jiné oči, každému se líbí něco jiného. Co je pro někoho nepřijatelný kýč, se druhému prostě může líbit. nejsme naštěstí vsichni stejní. A podkaficka se mohou vyprat. Svíčku bych na to ale nestavěla. Mám taky podkaficka. Jsou bavlněná, s výztuží. Velikost cca 17/17 cm. Pracovní foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.10.19 13:45

První cenná lekce - pokud nejsi jogín „jedním uchem tam, druhým ven“, tak se NEzákazníků neptej, jestli je tvoje zboží dost dobré/hezké nebo nedej bože dost levné :D Pamatuju kdysi oznámení jedné novinky (taky ruční práce v nesériové výrobě z certifikovaných materiálů) na firemní stránce na FB, kde to vyhrála jedna paní hejtem, že je to neuvěřitelně předražené, že jí to babička vyrobí zadarmo. Aha :jazyk: :)

Troufám si říct, že u takhle malinkého projektu bez nějaký obrovských ambic nejde o raketovou vědu, prostě to nahoď na Fler nebo na nějaký e-shop zdarma a počkej, co se bude dít… Nacenění určitě jak už tu někdo psal, materiál, balení, poplatky toho Fleru a pak minimálně hodinovkou čas, co strávíš výrobou. Ideálně i všemi pracemi kolem, s rezervou na případné daně, účetní u ŽL, když si na to netroufneš sama. Zkusila bych to nejdřív ekonomicky bez reklam a nějakého dalšího profi tlačení, to dneska dost stojí… A ona z toho nějaká minimální cena, za kterou má pro tebe smysl to prodávat, vyjde. Vždycky lepší nahodit víc a mít prostor pro zlevnění - je třeba se smířit s tím, že konkurovat řetězcům, co to nakoupí v Číně v milionovém nákladu za korunu, nejde. Nezapomenout dobře vybrat jméno/značku - ověřit případně zabookovat doménu, volné názvy firem, FB a Insta stránek, ochranných známek… kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
29.10.19 16:36

Jinak teda mě by i dost odradilo chování zakladatelky ve stylu, kdo není ochoten za to hodně zaplatit a vychválit to, tak je špatnej a hloupej a socka a nevímco ještě. Chce to trochu pokory a nevysmívat se uživatelkám, které tady napíšou, že by za to ty peníze nedaly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
29.10.19 16:49
@Lana25 píše:
Bože lidi vy jste tak negativní :mrgreen: prej na svíčku nestabilní a kýč, no ty jo :nevim:

Měla jsi to nazvat „Pochvalte mi výrobek“, to by bylo asi přesnější, ne? :mrgreen:
Pod svíčku to fakt je blbý, steče do toho vosk nebo to blafne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová