Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
30.10.19 12:32

Dnešní piplačka :srdce: blbá kvalita fotek, já vím.

• Citovat
  • Upravit
40405
30.10.19 12:44

@Lana25

Nemám to celé pročtené, koukám jen na konec, ale měla bych strach, že se to pak nevypere, z pohledu zákazníka.

Ale co bych mohla doporučit, zkus vyrábět anděly, mám známou, je v důchodu a háčkuje a ta mi říkala, že přešla na anděly, lidi to chtěj a proč jim to nedopřát a druhá známá, co umí cínovat kameny, tak totéž … nejvíc se jí prodávají andělé všeho druhu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
30.10.19 12:50

@Lana25 sto lidí sto chutí, jsi mě moc sympatická, četla jsem všechny tvé deníčky - ale, třeba ten hadřík pod kávu bych nechtěla ani zadarmo, ten přívěsek je moc pěkný, a třeba náramky já ani spousta známých vůbec nesneseme
ale určitě to svého kupce má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.10.19 12:57
@free333 píše:
@Lana25

Nemám to celé pročtené, koukám jen na konec, ale měla bych strach, že se to pak nevypere, z pohledu zákazníka.

Ale co bych mohla doporučit, zkus vyrábět anděly, mám známou, je v důchodu a háčkuje a ta mi říkala, že přešla na anděly, lidi to chtěj a proč jim to nedopřát a druhá známá, co umí cínovat kameny, tak totéž … nejvíc se jí prodávají andělé všeho druhu. :)

Anděly jsem viděla, je to krásný, ale já se nejdřív potřebuju naučit základy :kytka: a ta podložka jde využít i jinak, nejen pod hrnek.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
30.10.19 12:57
@stinga píše:
@Lana25 sto lidí sto chutí, jsi mě moc sympatická, četla jsem všechny tvé deníčky - ale, třeba ten hadřík pod kávu bych nechtěla ani zadarmo, ten přívěsek je moc pěkný, a třeba náramky já ani spousta známých vůbec nesneseme
ale určitě to svého kupce má

Ano vím, děkuju za čtení deníčku :hug:

• Citovat
  • Upravit
40405
30.10.19 13:05
@Lana25 píše:
Anděly jsem viděla, je to krásný, ale já se nejdřív potřebuju naučit základy :kytka: a ta podložka jde využít i jinak, nejen pod hrnek.

Je to pravda, pěkně postupně a na anděly taky časem dojde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.10.19 13:15
@free333 píše:
Je to pravda, pěkně postupně a na anděly taky časem dojde… :kytka:

Můj sen je kabelka :oops:

• Citovat
  • Upravit
40405
30.10.19 13:32
@Lana25 píše:
Můj sen je kabelka :oops:

Tak to bude určitě krásné… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.10.19 13:45
@free333 píše:
Tak to bude určitě krásné… :)

Asi se toho nedožiju, ale je to nádhera :srdce:

• Citovat
  • Upravit
80017
30.10.19 14:38

@Lana25 Jo tak koukni na fotky, konečně se mi podařilo otevřít si obchudek na Fleru. Zatím jen dvě první fotky. Název U Inky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
30.10.19 14:40

@Lana25 Já bych udělala spíš nějaký závěs na stěnu, dekoraci, třeba s těmi peříčky. Anebo z těch peříček vyvázáním udělat lístky. to by bylo taky pěkné. A zvládněš to neboj se a do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.10.19 15:10

Eště tady pod květináče :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
30.10.19 15:42
@inkakřivák píše:
@Lana25 Jo tak koukni na fotky, konečně se mi podařilo otevřít si obchudek na Fleru. Zatím jen dvě první fotky. Název U Inky.

Díky Inuš, určitě mrknu a až přijdu na to jak se tam přidává do přátel tak si tě přidám a přeposílám sestřence :palec:

• Citovat
  • Upravit
21680
30.10.19 16:05

@inkakřivák no to je krásné, už tě mám v oblíbených :srdce:
dej si tady do podpisu odkaz na fler ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
30.10.19 17:20

@Káťa19 To nevím jak. Myslíš někam kde mám svoje základní informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová