Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lana25 píše:
List mám za 230kč, tohle chci dát za víc
Jednu tu podložku za víc než 230? No nevím… ![]()
@veria píše:
Jednu tu podložku za víc než 230? No nevím…
Taky nevím
dala jsem to za 2 stě.
@Lana25 píše:
List mám za 230kč, tohle chci dát za víc
Zkusit to můžeš. Mě by si to nenašlo, když už bych chtěla koupit třeba kamarádce na tu chalupu, tak bych mrkla na Fler, a když to srovnám třeba se sadami háčkovaných podtácků, tak viz obrázek seženu za 230,–Kč sadu 1 velkého + 6 podtácků. Když si vezmu za víc peněz 1 jediný podtácek, přijde mi to fakt moc (bez ohledu na jiný materiál a techniku). To nemluvím o tom, že si účtuješ 69,–Kč poštovné a balné, takže za 300,–Kč jeden podtácek je fakt moc (ale samozřejmě pokud to někdo dá, tak ti to budu přát
A ještě tedy by mě odradil fakt, že to na Fleru nabízíš, ale máš k dispozici opravdu jen ten 1ks (takže i kdyby se našel někdo, kdo bude ochotný zaplatit, nemyslím, že by chtěl fakt jen 1ks, většina lidí toto kupuje minimálně v páru).
Jo a autorce výrobku na obrázku se omlouvám za použití fotky, nechci dávat odkaz, aby to nebylo bráno jako reklama, tak jsem si s dovolením půjčila obrázek.
@zrcadlo Ale ono to je myšleno jako jeden kus a ne sada
o poštovným bych se nebavila
kde máš balný, nějakej čas strávenej zasláním
Je smutný, že některý eshopy si účtujou 130kč a tomu se jikdo nediví, jo a jestě to přepravka není schopná doručit
viz moje nejčerstvější zkušenost s geis.
Sadu budu dělat jinej typ. ![]()
@Lana25 píše:
@zrcadlo Ale ono to je myšleno jako jeden kus a ne sadao poštovným bych se nebavila
kde máš balný, nějakej čas strávenej zasláním
Je smutný, že některý eshopy si účtujou 130kč a tomu se jikdo nediví, jo a jestě to přepravka není schopná doručit
viz moje nejčerstvější zkušenost s geis.
Sadu budu dělat jinej typ.
Tak jasne, vsichni vime, ze postovny je drahý a jeho cena se neda nijak osekat, ale furt je neco jinyho si nakoupit na eshopu treba za 1000 (nektery eshopy maj nad určitou castku postovny zdarma) a zaplatit postovny a „rozložit“ to na x veci a koupit si jedno prostírání s postovnym za 300.
Takze bych taky doporucovala nadelat toho co nejvíc, ruzny veci at maj lidi možnost si toho koupit víc a pak je to postavny tolik neodradí..
To je jeden z duvodu proč ja tady na bazarky ani nekoukam, kdyz shanim nejakou konkretni vec a nic jinyho, tak s poštovným se mi to ani nevyplati brat
Co nejvíc a za málo, to se ale pak nevyplatí a nechápu na fleru někdy ty ceny
![]()
@a12 takové placate věci doporučeně 54 Kč. To mi tak strašné nepřijde.
@belladonna píše:
Já mám 69kč
@Lana25 píše:
Co nejvíc a za málo, to se ale pak nevyplatí a nechápu na fleru někdy ty ceny![]()
Ja neříkám co nejvíc a za malo.. Ceny si nech stejny, ale nabizet jeden kus s poštovným za 300? Kdybych si potenciální zakaznik mohl koupit treba 4kusy,nebo si vybrat z jinych vyrobku ještě neco jinyho, tak se mu to postovny bude zdat v pohode.
@belladonna píše:
Tak ono záleží kolik si naúčtuje prodávající.. Zakladatelka zrovna prý 69, -
Jaká věková kategorie jsou zajemkyne o tvoje výrobky? Obávám se, že dvacítky ne, 30 a 40 trochu, nad 50 + starší nejdou tolik na online shopy. Zásilkovna, když budeš mít IČ, ti dá smlouvu na poštovné 55 Kč plus asi 15 Kč dobirka. Což je cena, kterou máš. Ještě bych to dala na Market place na FB.
Já osobně tyhle věci ráda nemám. Podle mne nevydelas nic moc. Určitě ne 4500,– na minimum zdravotního a sociálního pojištění. Takže jedině přes ty zájmové servery bez ofiko podnikání.
@Lana25 píše:
Já mám 69kč
Já 60 Kč.. Posílám i obyčejně na riziko kupujícího, pokud si to vybere. 27 Kč. Ale zase se s balením moc nedělám, ani nekupuji balicí materiál, nic.
@belladonna píše:
Já 60 Kč.. Posílám i obyčejně na riziko kupujícího, pokud si to vybere. 27 Kč. Ale zase se s balením moc nedělám, ani nekupuji balicí materiál, nic.
A jak to balíš? já kupuju bublinkové obálky. Na poště máme plakát jako prase, že nevhodně zabalené zásilky neberou
a třeba ty náramky nebo klipy na dudlík mám strach neposlat v bublince, a taky aby to trochu vypadalo, že ![]()
a posílám to darkově baleno, v celofánovým sačku s mašlí a žužlouny v papírové krabičce. Ty macrame věci se taky snažím nějak balit, aspoň převázat stužkou no.
listy jsem dávala do celofánu.
@Lana25 píše:
A jak to balíš? já kupuju bublinkové obálky. Na poště máme plakát jako prase, že nevhodně zabalené zásilky neberoua třeba ty náramky nebo klipy na dudlík mám strach neposlat v bublince, a taky aby to trochu vypadalo, že
Já právě neřeším, aby to vypadalo. Obalim v bublinkach, co si schovávám. Zabalím do toho, co mám doma po ruce. Dám čiště bílý papír s adresou. Podle mě je nejdůležitější, že si to někdo koupí, pošta není drahá a v pořádku zboží dojde.
@belladonna píše:
Já právě neřeším, aby to vypadalo. Obalim v bublinkach, co si schovávám. Zabalím do toho, co mám doma po ruce. Dám čiště bílý papír s adresou. Podle mě je nejdůležitější, že si to někdo koupí, pošta není drahá a v pořádku zboží dojde.
Když to posílàš obyčejně na jejich riziko tak je cena cca těch 30kč? A stalo se ti, že by to nedošlo?