Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To drhane pericko mam na fleru za cca 80 a par se jich prodalo. Nekdo je schopny ho udelat za hodinu, nekdo udela za hodinu tri
![]()
To drhane pericko mam na fleru za cca 80 a par se jich prodalo. Nekdo je schopny ho udelat za hodinu, nekdo udela za hodinu tri
![]()
@Lana25 píše:
Je pátek večer, tak se nechám sežrat a napadlo mě, že požádám zkušenější z vás o návrh ceny, za kolik prodávat výrobek.
Jako fakt nevím kolik si říct, protože jsem něco podobného viděla silně pod cenou ale taky předražený
Tak prosím ty z vás, kterým se drhání líbí…za kolik?
materiál je 100% eko bavlna, čistej čas výroby s celým postupem 1h.
To bude soda
P. s. jsem slabší na nervy, tak buďte v rámci možností hodní prosím
Mě se to docela líbí, byla bych ochotná zaplatit 100 - max 150 Kč, už proto, že pokud chci mít dvě, už je to 300 Kč. Jeden asi nemá smysl.
@Káťa19 píše:
To drhane pericko mam na fleru za cca 80 a par se jich prodalo. Nekdo je schopny ho udelat za hodinu, nekdo udela za hodinu tri![]()
Jooo nejhorší za mě stříhání
jo a umotat ten provázek s korálkama.
@Proto02 píše:
Mě se to docela líbí, byla bych ochotná zaplatit 100 - max 150 Kč, už proto, že pokud chci mít dvě, už je to 300 Kč. Jeden asi nemá smysl.
přemýšlela jsem, že to dám aspoň do sady 2. Ale nejspíš v krémové přírodní barvě a nechám tu cenu.
@belladonna píše:Já právě neřeším, aby to vypadalo. Obalim v bublinkach, co si schovávám. Zabalím do toho, co mám doma po ruce. Dám čiště bílý papír s adresou. Podle mě je nejdůležitější, že psi to někdo koupí, pošta není drahá a v pořádku zboží dojde.
Ja se priznam taky ne, schovavam vse, co mi chodi a pak recykluju a balim do toho
nemam rada nakupovani zbytecnych plastu hlavne. ![]()
@Lana25 ja to pericko vlastne mam jen ciste, bez vseho okolo
A proc ne, ekologie? Jen pisu svuj postoj.to je kazdeho vec, delej si to po svem
.
Pericka jsem posilala zabalene v papiru a v klasicke obalce.
@Lana25 píše:
Ještě i ekologie se tu bude řešitno ty kráso.
Nechápu tvoji reakci. Copak se tu řeší ekologie? Jednoduše na to jedna uživatelka myslí, tak to napsala. Na co tak opovrzlive?
@belladonna píše:
Nechápu tvoji reakci. Copak se tu řeší ekologie? Jednoduše na to jedna uživatelka myslí, tak to napsala. Na co tak opovrzlive?
Ale však ano, má pravdu. Opovržlivě to myšleno nebylo ![]()
@Lana25
souvisí to s tématem, jen jsem napsala, jak to dělám já ![]()
podtácek je moc krásný, dala bych ho po dvou do setu, jak jsi psala ![]()
Mě kdysy napadla jedna paní na FB skupině, kde ženský háčkují ty puffy. Že prý když jsem pomalá a neupletu jeden puff za 3h, že si teda nemohu takovou cenu dovolit, že se nemohu divit ![]()
Ceny se odvíjí od materiálu, kvality práce, stráveného času, nákladů na daně apod…
Spousta ženských se tváří, že to dělají, že je to baví a pletou puffy za 20-30Kč na hodinu a kazí vlastně trh, to je takhle se vším…
Já to prostě za 20-30 na hodinu prodávat nebudu, čas raději věnuju dětem, sobě… čas je vlastně to nejcennější
.
Když je někdo schopný prodávat háčkovanou čepičku pod 100,– jeho volba, ale nepochopím to prostě.
Pak ti píšou zákazníci, když jim pošleš ceník, že at se nezlobíš, máš to drahé, už to neřeším…
Ale zas vím, že používám kvalitnější materiály a hustší vzorek (žádná vytahaná oka) apod… takže logicky cena za můj puff, který je navíc plněný špaldou a ne polystyrenem, je vyšší než u té paní, co ho prodává za mojí cenu materiálu. ![]()
Kdo chce a cenu práce ocení, at koupí, kdo nechce at nekoupí ![]()
@Káťa19 píše:
@Lana25souvisí to s tématem, jen jsem napsala, jak to dělám já
podtácek je moc krásný, dala bych ho po dvou do setu, jak jsi psalaMě kdysy napadla jedna paní na FB skupině, kde ženský háčkují ty puffy. Že prý když jsem pomalá a neupletu jeden puff za 3h, že si teda nemohu takovou cenu dovolit, že se nemohu divit
Ceny se odvíjí od materiálu, kvality práce, stráveného času, nákladů na daně apod…
Spousta ženských se tváří, že to dělají, že je to baví a pletou puffy za 20-30Kč na hodinu a kazí vlastně trh, to je takhle se vším…
Já to prostě za 20-30 na hodinu prodávat nebudu, čas raději věnuju dětem, sobě… čas je vlastně to nejcennější.
Když je někdo schopný prodávat háčkovanou čepičku pod 100,– jeho volba, ale nepochopím to prostě.
Pak ti píšou zákazníci, když jim pošleš ceník, že at se nezlobíš, máš to drahé, už to neřeším…
Ale zas vím, že používám kvalitnější materiály a hustší vzorek (žádná vytahaná oka) apod… takže logicky cena za můj puff, který je navíc plněný špaldou a ne polystyrenem, je vyšší než u té paní, co ho prodává za mojí cenu materiálu.
Kdo chce a cenu práce ocení, at koupí, kdo nechce at nekoupí
já se jen zamyslela jak je to vlastně s rozkladem materiálu ![]()
ono je pravda, že jsou prodejci co kazí ceny
je to děsný. Přece jenom na tom člověk fakt stráví hodně času, i jen se to naučit, že
A materiál taky není nejlevnější. A jak píšeš, kdo chce koupí ![]()
A zase, za jakou cenu dát dva?
třeba tu sadu 4 podtácků dám asi za 4 stovky, jenže to je jinej vzor a bude to menší a nespotřebuju tolik materiálu. Ta spirála je celkem žrout, ono se to nezdá no. A ty ceny co tu byly 20kč, i ta stovka je prostě málo
to ať se nikdo nezlobí.
@Lana25 heled a kolik ti to zabere času jeden ten podtácek? a kolik stojí materiál cca…
@Lana25 tak reálně bych to viděla těch 170,–? / kus a časem ti bude trvat třeba kratší dobu, to je taky možné