Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@Lana25 Já bych udělala spíš nějaký závěs na stěnu, dekoraci, třeba s těmi peříčky. Anebo z těch peříček vyvázáním udělat lístky. to by bylo taky pěkné. A zvládněš to neboj se a do toho!
ta zaba je krasna. dala jsem ti lajk.
@Lana25 píše:
Prosím jak se dá na fleru někomu?
Kliknes primo na fotku je tam srdce
@inkakřivák píše:
@Káťa19 To nevím jak. Myslíš někam kde mám svoje základní informace?
Nastaveni profilu, ale asi jen na pc ![]()
@inkakřivák já mám odkaz na insta v mottu a jinak v nastavení profilu v modu pc.
@inkakřivák Nastavení profilu- nastavení uživatele- a úplně dole nastavení podpisu ![]()
@warita děkuji. Byl to dárek pro chlapečka z rodiny, a pak hned jsem dělala na objednávku dalšího. V sobotu a v neděli budu davat fotky. Tak pak koukni.
@inkakřivák píše:
@warita děkuji. Byl to dárek pro chlapečka z rodiny, a pak hned jsem dělala na objednávku dalšího. V sobotu a v neděli budu davat fotky. Tak pak koukni.
Ano, ano potvrzuji, že žabák udělal velkou radost. ![]()
Ja bych to nekoupila ani za 10 korun, nejsem ocividne cilovka:).
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla
Tak tohle už si svoje kupce najde, jak jsem psala, je doba andělů všeho druhu… ![]()
Ještě bys mohla udělat řadu s přírodníma kamínkama, do těch křídýlek třeba všít růženín, křištál, to se taky líbí… ![]()
@free333 píše:
Tak tohle už si svoje kupce najde, jak jsem psala, je doba andělů všeho druhu…Ještě bys mohla udělat řadu s přírodníma kamínkama, do těch křídýlek třeba všít růženín, křištál, to se taky líbí…
To je super nápad
děkuju moc
hele a jednoho máš u mě jako dárek ju?
Jen co nakoupím víc kroužků, tak ti udělam a pošlu
můžu?
Prosím jak se přidává do oblíbených?