Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115942
1.11.19 12:43

@Lana25 šly by z té příze i nějaké ozdoby na stromek? vločky, zvonečky apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.11.19 13:12
@aiwwa píše:
@Lana25 šly by z té příze i nějaké ozdoby na stromek? vločky, zvonečky apod?

Aiwwi určitě jdou, i z jiné, té točené. Ale já co dodělám tak tu sadu stromku- andělů :mrgreen: budu dělat jestě záložky na,,zakázku" a ty listy jen v jiné barě a ty anděly. jo a ještě prostírání, mám myslím co dělat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.11.19 13:13
@free333 píše:
Já právě bych viděla cestu spíš v těch dekoracích na zed, na pověšení, než v těch podtáckách, přestože jsou překrásné…

Protože většina lidí si řekne, že to bude nepraktické a že by byla škoda, aby se to polilo kafem a třeba já doma ani žádné hrnky jen vystavené, pod které by se to mohlo dát, nemám, mám spíš dřevěná zvířata a kameny, hrnky a skleničky všechno pozavírané.
Takže tohle spíš na objednávku pro někoho, kdo má něco vystavené natrvalo a spíš to nebude používat.

Ale ty anděly apod., to si kdekdo koupí nejen pro sebe, ale i jako dárek někomu, protože je to líbivé. :andel:

Ted co se líbí na zed, tak to jsou i stromy života, květy života, mandaly, dalo by se to taky obzvláštnit těma přírodníma kamínkama, perličkama, dřevěnýma korálkama, lapače snů by taky byly krásné. :)

Ano ano vše jsem viděla. Možná fakt časem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7228
1.11.19 13:53
@Lana25 píše:
A jak to balíš? já kupuju bublinkové obálky. Na poště máme plakát jako prase, že nevhodně zabalené zásilky neberou :roll: a třeba ty náramky nebo klipy na dudlík mám strach neposlat v bublince, a taky aby to trochu vypadalo, že :think:
a posílám to darkově baleno, v celofánovým sačku s mašlí a žužlouny v papírové krabičce. Ty macrame věci se taky snažím nějak balit, aspoň převázat stužkou no.
listy jsem dávala do celofánu.

když vidím, jak krásně ty věci balíš, tak těch 69 korun naprosto chápu :-) a umíš to i krásně nafotit :-)

Já se na ten fler budu muset někdy podívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.11.19 14:40
@welovefashion píše:
když vidím, jak krásně ty věci balíš, tak těch 69 korun naprosto chápu :-) a umíš to i krásně nafotit :-)Já se na ten fler budu muset někdy podívat ;)

jeeee, děkuju moc, to mám radost :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
115942
1.11.19 15:01
@Lana25 píše:
Aiwwi určitě jdou, i z jiné, té točené. Ale já co dodělám tak tu sadu stromku- andělů :mrgreen: budu dělat jestě záložky na,,zakázku" a ty listy jen v jiné barě a ty anděly. jo a ještě prostírání, mám myslím co dělat :mrgreen:

Jasan, postupně, já do nedávna vůbec nevěděla, že něco podobného existuje. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.11.19 15:08
@aiwwa píše:
Jasan, postupně, já do nedávna vůbec nevěděla, že něco podobného existuje. :potlesk:

Já taky ne :oops: Jako bych objevila Ameriku :oops:

• Citovat
  • Upravit
3699
3.11.19 09:51
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla :palec:

Je to moc hezké Lano, jsi fakt šikovná. Nevím jak je to velké, dalo by se to jako přívěšek na klíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.11.19 09:57
@Proto02 píše:
Je to moc hezké Lano, jsi fakt šikovná. Nevím jak je to velké, dalo by se to jako přívěšek na klíče?

Děkuju :hug: tenhle je,,velký", na délku 19cm takže na klíče asi ne :mrgreen: Teď záleží jak by to vypadalo v menším :think: jako ve vhodný velikosti na klíče.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
6.11.19 14:15

Posílám něo dalšího :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14936
6.11.19 17:30

@Lana25 máš to moc krásně naaranžované :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
6.11.19 18:08
@Kfětoslava píše:
@Lana25 máš to moc krásně naaranžované :kytka:

Děkuju moc :kytka: snažím se.

• Citovat
  • Upravit
21680
13.11.19 13:53

Ahoj, tak jak jdou prodeje? :-)
o víkendu se mi ozvala paní, že by hrozně ráda si objednala dva lístečky / peříčka, ptám se na velikost a ona jedno 15cm, druhé 20cm… tak jí píši ze solidarity cenu 300,– za oba, a ona, at se nezlobím, že je to moc :D :nevim: to jako nevím mno, co si takové lidi představují za ceny :think:

další moje zkušenost, jedna blogerka na instagramu si objednala puffy 2 ks… jako blbka jsem vyjimečně objednala materiál před zaplacením… a pak jí píšu, at pošle peníze na tento účet a ona, že teda at se nezlobím, ale že je to moc, že ted má velké výdeje… 8o
a týden na to řeší veřejně který iphone si koupí a 2 tisíce je moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.11.19 14:03
@Káťa19 píše:
Ahoj, tak jak jdou prodeje? :-)
o víkendu se mi ozvala paní, že by hrozně ráda si objednala dva lístečky / peříčka, ptám se na velikost a ona jedno 15cm, druhé 20cm… tak jí píši ze solidarity cenu 300,– za oba, a ona, at se nezlobím, že je to moc :D :nevim: to jako nevím mno, co si takové lidi představují za ceny :think:další moje zkušenost, jedna blogerka na instagramu si objednala puffy 2 ks… jako blbka jsem vyjimečně objednala materiál před zaplacením… a pak jí píšu, at pošle peníze na tento účet a ona, že teda at se nezlobím, ale že je to moc, že ted má velké výdeje… 8o
a týden na to řeší veřejně který iphone si koupí a 2 tisíce je moc :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je masakr jako no. :zed: Na fleru vůbec nic, lítaj jen lajky a dělàm spíš pro rodinu a známé, holky ze skupinky. Teď budu dělat 5 náramků, jen čekám na matroš. Taky 2 listy na obag, i s mineralama a přívěškem stromem života, 5 záložek do knížky, 7 andělů a klip na dudlík. Teď se mořím s prostíráním na stůl :zed: katastrofa, bude mít průměr 33 cm a padne na to 100m klubko :zed: Tohle dělám jen za cenu matroše. Jinak normálně za peníze, jo a drahá moje sestřenka si usmyslela lapač snů :lol: uvidím jak budu stíhat.

Příspěvek upraven 13.11.19 v 14:27

• Citovat
  • Upravit
Štofik
13.11.19 14:05

@Káťa19 co to bylo za blogerku? To víš, ona čekala, že jí to uděláš zadáčo, za reklamu třeba :mrgreen: nebo spolupráci a ještě jí za to zaplatíš :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová