Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lana25 šly by z té příze i nějaké ozdoby na stromek? vločky, zvonečky apod?
@aiwwa píše:
@Lana25 šly by z té příze i nějaké ozdoby na stromek? vločky, zvonečky apod?
Aiwwi určitě jdou, i z jiné, té točené. Ale já co dodělám tak tu sadu stromku- andělů
budu dělat jestě záložky na,,zakázku" a ty listy jen v jiné barě a ty anděly. jo a ještě prostírání, mám myslím co dělat ![]()
@free333 píše:
Já právě bych viděla cestu spíš v těch dekoracích na zed, na pověšení, než v těch podtáckách, přestože jsou překrásné…Protože většina lidí si řekne, že to bude nepraktické a že by byla škoda, aby se to polilo kafem a třeba já doma ani žádné hrnky jen vystavené, pod které by se to mohlo dát, nemám, mám spíš dřevěná zvířata a kameny, hrnky a skleničky všechno pozavírané.
Takže tohle spíš na objednávku pro někoho, kdo má něco vystavené natrvalo a spíš to nebude používat.Ale ty anděly apod., to si kdekdo koupí nejen pro sebe, ale i jako dárek někomu, protože je to líbivé.
Ted co se líbí na zed, tak to jsou i stromy života, květy života, mandaly, dalo by se to taky obzvláštnit těma přírodníma kamínkama, perličkama, dřevěnýma korálkama, lapače snů by taky byly krásné.
Ano ano vše jsem viděla. Možná fakt časem ![]()
@Lana25 píše:
A jak to balíš? já kupuju bublinkové obálky. Na poště máme plakát jako prase, že nevhodně zabalené zásilky neberoua třeba ty náramky nebo klipy na dudlík mám strach neposlat v bublince, a taky aby to trochu vypadalo, že
a posílám to darkově baleno, v celofánovým sačku s mašlí a žužlouny v papírové krabičce. Ty macrame věci se taky snažím nějak balit, aspoň převázat stužkou no.
listy jsem dávala do celofánu.
když vidím, jak krásně ty věci balíš, tak těch 69 korun naprosto chápu
a umíš to i krásně nafotit ![]()
Já se na ten fler budu muset někdy podívat ![]()
@welovefashion píše:
když vidím, jak krásně ty věci balíš, tak těch 69 korun naprosto chápua umíš to i krásně nafotit
Já se na ten fler budu muset někdy podívat
jeeee, děkuju moc, to mám radost
![]()
@Lana25 píše:
Aiwwi určitě jdou, i z jiné, té točené. Ale já co dodělám tak tu sadu stromku- andělůbudu dělat jestě záložky na,,zakázku" a ty listy jen v jiné barě a ty anděly. jo a ještě prostírání, mám myslím co dělat
Jasan, postupně, já do nedávna vůbec nevěděla, že něco podobného existuje. ![]()
@aiwwa píše:
Jasan, postupně, já do nedávna vůbec nevěděla, že něco podobného existuje.
Já taky ne
Jako bych objevila Ameriku ![]()
@Lana25 píše:
Holky tak jsem zkusila anděla
Je to moc hezké Lano, jsi fakt šikovná. Nevím jak je to velké, dalo by se to jako přívěšek na klíče?
@Proto02 píše:
Je to moc hezké Lano, jsi fakt šikovná. Nevím jak je to velké, dalo by se to jako přívěšek na klíče?
Děkuju
tenhle je,,velký", na délku 19cm takže na klíče asi ne
Teď záleží jak by to vypadalo v menším
jako ve vhodný velikosti na klíče.
@Kfětoslava píše:
@Lana25 máš to moc krásně naaranžované
Děkuju moc
snažím se.
Ahoj, tak jak jdou prodeje? ![]()
o víkendu se mi ozvala paní, že by hrozně ráda si objednala dva lístečky / peříčka, ptám se na velikost a ona jedno 15cm, druhé 20cm… tak jí píši ze solidarity cenu 300,– za oba, a ona, at se nezlobím, že je to moc
to jako nevím mno, co si takové lidi představují za ceny ![]()
další moje zkušenost, jedna blogerka na instagramu si objednala puffy 2 ks… jako blbka jsem vyjimečně objednala materiál před zaplacením… a pak jí píšu, at pošle peníze na tento účet a ona, že teda at se nezlobím, ale že je to moc, že ted má velké výdeje… ![]()
a týden na to řeší veřejně který iphone si koupí a 2 tisíce je moc ![]()
@Káťa19 píše:
Ahoj, tak jak jdou prodeje?
o víkendu se mi ozvala paní, že by hrozně ráda si objednala dva lístečky / peříčka, ptám se na velikost a ona jedno 15cm, druhé 20cm… tak jí píši ze solidarity cenu 300,– za oba, a ona, at se nezlobím, že je to moc![]()
to jako nevím mno, co si takové lidi představují za ceny
další moje zkušenost, jedna blogerka na instagramu si objednala puffy 2 ks… jako blbka jsem vyjimečně objednala materiál před zaplacením… a pak jí píšu, at pošle peníze na tento účet a ona, že teda at se nezlobím, ale že je to moc, že ted má velké výdeje…
a týden na to řeší veřejně který iphone si koupí a 2 tisíce je moc
Příspěvek upraven 13.11.19 v 14:27
@Káťa19 co to bylo za blogerku? To víš, ona čekala, že jí to uděláš zadáčo, za reklamu třeba
nebo spolupráci a ještě jí za to zaplatíš
![]()