Naceňte mi výrobek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
13.11.19 14:07

A ještě chci stihnout pár ozdobiček na stromek :srdce:

• Citovat
  • Upravit
a12
61086
13.11.19 14:09
@Lana25 píše:
A ještě chci stihnout pár ozdobiček na stromek :srdce:

Jee, jakych? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.11.19 14:25
@a12 píše:
Jee, jakych? :lol:

stromečky a tyhle spirálky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
a12
61086
13.11.19 14:31
@Lana25 píše:
stromečky a tyhle spirálky :srdce:

To s tim napisem je hezky, dat tam cedulku treba se jmenem, tak si myslím, ze to lidi budou kupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.11.19 17:39

@Káťa19 lidi maji obcas zajimave predstavy. Ale je fakt, ze clovek si nedokaze predstavit, kolik to je prace, nez to sam vyrobi. Nez jsme zacala sit, tak jsem si myslela, ze takovy polstar mam do 30min hotovy, vsak co to je, vzzzz vzzzz sicim strojem kolem dokola a hotovo. No, realita je nekde jinde. Do toho siju ze lnu, to je drahy material.

Obcas se mne taky nekdo zepta, zda by slo usit polstar takovy a takovy z jine barvy, nez co mam vystavene v obchudku. Samozrejme to jde. Pak se mne zeptaji na cenu prestoze ta nabidka v obchudku je, staci se podivat. Mozna cekaji, ze jim nabidnu neco levnejsiho, nevim. Pak se mi uz neozvou.
Jednou si jedna pani myslela, ze za 220Kc dostane 3 uterky, protoze jsme to mela vyfocene jako set v titulnim obrazku. Kdyz zjistila, ze to je za kus, tak taky vycouvala z obchodu. Kdych to prodavala za 70kc za kus, nepokrylo by mi to ani naklady za material, hahaha :mrgreen:

Jinak k tomu, jak jdou obchody… ale jo, jde to. Za poslednich 10 dnu se mi sesly objednavky na 4 povleceni, 4 lnene ubrousky a 5 polstaru. Takze o zabavu mam postarano. A tezce uz nezvladam. Jsem v 8m tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
15.11.19 17:38

Anděl, náramky, prostírání a klip na dudlík :lol:

• Citovat
  • Upravit
21593
15.11.19 17:45

@Lana25 pekne. A jdou obchody?

Ja dostala dalsi objednavku na lnene povleceni. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
15.11.19 18:19
@warita píše:
@Lana25 pekne. A jdou obchody?Ja dostala dalsi objednavku na lnene povleceni. 8o

Jdou ale ne na fleru :mrgreen: To je super Wari :hug: Přeju ti to :kytka: Màš to krásný.

• Citovat
  • Upravit
21680
15.11.19 20:09
@warita píše:
@Lana25 pekne. A jdou obchody?Ja dostala dalsi objednavku na lnene povleceni. 8o

To je parada, ja se nedivim, brala bych ho, ale ted jsou na seznamu prednejsi veci. :potlesk:
Obdiv za to tehotenstvi, ja to moc nezvladala, me bylo furt zle. Hlavne se nepremahej a vcas docasne uzavri obchod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.11.19 20:33
@Káťa19 píše:
To je parada, ja se nedivim, brala bych ho, ale ted jsou na seznamu prednejsi veci. :potlesk:
Obdiv za to tehotenstvi, ja to moc nezvladala, me bylo furt zle. Hlavne se nepremahej a vcas docasne uzavri obchod :hug:

dekuju. Zatim zvladam nejak. Musim usit 4 povleceni jeste a uz ted toho mam dost, takze dalsi uz nabirat nebudu. Je skoda, ze jsem tehu pred vanoci. Kdybych mela energii, tak to roztocim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.11.19 20:07

Jé jsem na fleru v Top výběru 8o s klipem na dudlík. Neuvěřitelný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
16.11.19 21:08
@Lana25 píše:
Jé jsem na fleru v Top výběru 8o s klipem na dudlík. Neuvěřitelný :mrgreen:

WOW!!! Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115926
16.11.19 21:14
@Lana25 píše:
Jé jsem na fleru v Top výběru 8o s klipem na dudlík. Neuvěřitelný :mrgreen:

Nojo, zrovna na to koukám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.11.19 21:20
@aiwwa píše:
Nojo, zrovna na to koukám. :palec:

Tak já vím, že je to haluz, ale potěśí to :dance: Ale průvan na profilu jako blázen. :mrgreen: A jsi tam taky viď? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
115926
16.11.19 21:21
@Lana25 píše:
Tak já vím, že je to haluz, ale potěśí to :dance: Ale průvan na profilu jako blázen. :mrgreen: A jsi tam taky viď? :kytka:

Jojo, jsem se kvůli tobě zaregistrovala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová