Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lana25 píše:
A ještě chci stihnout pár ozdobiček na stromek
Jee, jakych? ![]()
@Lana25 píše:
stromečky a tyhle spirálky
To s tim napisem je hezky, dat tam cedulku treba se jmenem, tak si myslím, ze to lidi budou kupovat ![]()
@Káťa19 lidi maji obcas zajimave predstavy. Ale je fakt, ze clovek si nedokaze predstavit, kolik to je prace, nez to sam vyrobi. Nez jsme zacala sit, tak jsem si myslela, ze takovy polstar mam do 30min hotovy, vsak co to je, vzzzz vzzzz sicim strojem kolem dokola a hotovo. No, realita je nekde jinde. Do toho siju ze lnu, to je drahy material.
Obcas se mne taky nekdo zepta, zda by slo usit polstar takovy a takovy z jine barvy, nez co mam vystavene v obchudku. Samozrejme to jde. Pak se mne zeptaji na cenu prestoze ta nabidka v obchudku je, staci se podivat. Mozna cekaji, ze jim nabidnu neco levnejsiho, nevim. Pak se mi uz neozvou.
Jednou si jedna pani myslela, ze za 220Kc dostane 3 uterky, protoze jsme to mela vyfocene jako set v titulnim obrazku. Kdyz zjistila, ze to je za kus, tak taky vycouvala z obchodu. Kdych to prodavala za 70kc za kus, nepokrylo by mi to ani naklady za material, hahaha ![]()
Jinak k tomu, jak jdou obchody… ale jo, jde to. Za poslednich 10 dnu se mi sesly objednavky na 4 povleceni, 4 lnene ubrousky a 5 polstaru. Takze o zabavu mam postarano. A tezce uz nezvladam. Jsem v 8m tehotenstvi.
@Lana25 pekne. A jdou obchody?
Ja dostala dalsi objednavku na lnene povleceni. ![]()
@warita píše:
@Lana25 pekne. A jdou obchody?Ja dostala dalsi objednavku na lnene povleceni.
To je parada, ja se nedivim, brala bych ho, ale ted jsou na seznamu prednejsi veci. ![]()
Obdiv za to tehotenstvi, ja to moc nezvladala, me bylo furt zle. Hlavne se nepremahej a vcas docasne uzavri obchod ![]()
@Káťa19 píše:
To je parada, ja se nedivim, brala bych ho, ale ted jsou na seznamu prednejsi veci.
Obdiv za to tehotenstvi, ja to moc nezvladala, me bylo furt zle. Hlavne se nepremahej a vcas docasne uzavri obchod
dekuju. Zatim zvladam nejak. Musim usit 4 povleceni jeste a uz ted toho mam dost, takze dalsi uz nabirat nebudu. Je skoda, ze jsem tehu pred vanoci. Kdybych mela energii, tak to roztocim ![]()
Jé jsem na fleru v Top výběru
s klipem na dudlík. Neuvěřitelný ![]()
@Lana25 píše:
Jé jsem na fleru v Top výběrus klipem na dudlík. Neuvěřitelný
WOW!!! Gratuluju!
@Lana25 píše:
Jé jsem na fleru v Top výběrus klipem na dudlík. Neuvěřitelný
Nojo, zrovna na to koukám. ![]()
@aiwwa píše:
Nojo, zrovna na to koukám.
Tak já vím, že je to haluz, ale potěśí to
Ale průvan na profilu jako blázen.
A jsi tam taky viď? ![]()
@Lana25 píše:
Tak já vím, že je to haluz, ale potěśí toAle průvan na profilu jako blázen.
A jsi tam taky viď?
Jojo, jsem se kvůli tobě zaregistrovala. ![]()
A ještě chci stihnout pár ozdobiček na stromek