Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
10.8.12 20:42

Já vysadila prášky, počkala na první MS a hned po ní sme se začaly snažit. A otěhotněla sem prakticky hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.8.12 21:01

A muzu otehotnes i kdyz nepockam na prvni ms? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 21:07

Já bych radši počkala:-)Říká se, že by se mělo chvilku počkat aby se tělo očistilo od HA.Ja byla nedočkavá. První MS a od té doby každý den sex.Pak nohy nahoru a půl hodinky počkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.8.12 21:42

A kdyz se, neocistim, muzou to byt komplikace v prubehu tehotenstvi? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.8.12 21:44

To očišťování je jen mýtus ;) Však můžeš otěhotnět i když zapomeneš jeden prášek, ty hormony účinkují jen chvíli ;) já dobrala platíčko, dostala MS, jakoby 7denní pauza, další už brát nezačala a otěhotněla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.8.12 21:47

Dekuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 21:49

Dr. rikala, ze je lepsi pockat na prvni MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.8.12 21:50

@Medullinka on každej doktor říká něco jinýho…a to ve všem, nejen v tomhle :mrgreen: No, já nečekala a mám zdravýho chlapečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 21:58

Ja vysadila prasky.5.8. sem dostala MS 12.8.p skoncila a zacaly sme delat na miminku. A 1.9. uz byly dve carky na testu:-)takovou rychlost sem necekala. Natalce uz sou 3 roky a v dubnu pribude sourozenecB-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.8.12 22:07

Vsak psala jsem.. Teprve dva dny jsem prestala brat HA, a to mi tam zbyvali jeste 4 prasky.. :oops: :jazyk: dnes se s pritelem budeme snazit o mimi a jeste asi zitra a uvidime, paky by mel dojit menses a kdyz se to do te doby nepovede tak po ms. budeme pokracovat dobrý ne? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.8.12 22:13

Já prášky dobrala 3.7., pak klasicky za 3 dny došla na týden MS a 8.8. tam byly // :dance: Tak jsem na to předevčírem vzpomínala, že už je to rok :* No a už spekulujeme nad druhým, ale jsem po císaři :cert: tak musím ještě vydržet, ještě alespoň ty 4m si říkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 22:17

Ja mela taky cisar.Mala byla hlavickou nahore.Uz je to 3 roky tak doufam, ze se vse spravne zahojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.8.12 22:17

Tak to moc gratuluji Reinko :) :* hodne stesti a doufam ze me to taky potka jen mam nocni mury z toho ze nebude miminko zdrave nbo ze potratim :( to je asi tim ze porad tady ctu clanky děsivý :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 22:24

Ja se porad neceho bala.Ze budou komplikace v tehotenstvi, ze se mala narodi predcasne, bala sem se porodu, ze nebude zdrava. Cetla sem miliony clanku a diskusi. Stresovala sem se uplne zbytecne.Mala je zdrava a uzasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 22:27

Ted cekam druhe a bojim se znovu.Sem hroznej po..anek.Snad nebudu muset rodit znova cisarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí