Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vysadila prášky, počkala na první MS a hned po ní sme se začaly snažit. A otěhotněla sem prakticky hned ![]()
Já bych radši počkala:-)Říká se, že by se mělo chvilku počkat aby se tělo očistilo od HA.Ja byla nedočkavá. První MS a od té doby každý den sex.Pak nohy nahoru a půl hodinky počkat ![]()
A kdyz se, neocistim, muzou to byt komplikace v prubehu tehotenstvi? ![]()
To očišťování je jen mýtus
Však můžeš otěhotnět i když zapomeneš jeden prášek, ty hormony účinkují jen chvíli
já dobrala platíčko, dostala MS, jakoby 7denní pauza, další už brát nezačala a otěhotněla ![]()
@Medullinka on každej doktor říká něco jinýho…a to ve všem, nejen v tomhle
No, já nečekala a mám zdravýho chlapečka ![]()
Ja vysadila prasky.5.8. sem dostala MS 12.8.p skoncila a zacaly sme delat na miminku. A 1.9. uz byly dve carky na testu:-)takovou rychlost sem necekala. Natalce uz sou 3 roky a v dubnu pribude sourozenecB-)
Vsak psala jsem.. Teprve dva dny jsem prestala brat HA, a to mi tam zbyvali jeste 4 prasky..
dnes se s pritelem budeme snazit o mimi a jeste asi zitra a uvidime, paky by mel dojit menses a kdyz se to do te doby nepovede tak po ms. budeme pokracovat dobrý ne? ![]()
Já prášky dobrala 3.7., pak klasicky za 3 dny došla na týden MS a 8.8. tam byly //
Tak jsem na to předevčírem vzpomínala, že už je to rok
No a už spekulujeme nad druhým, ale jsem po císaři
tak musím ještě vydržet, ještě alespoň ty 4m si říkám ![]()
Ja mela taky cisar.Mala byla hlavickou nahore.Uz je to 3 roky tak doufam, ze se vse spravne zahojilo.
Tak to moc gratuluji Reinko
hodne stesti a doufam ze me to taky potka jen mam nocni mury z toho ze nebude miminko zdrave nbo ze potratim
to je asi tim ze porad tady ctu clanky děsivý
![]()
Ja se porad neceho bala.Ze budou komplikace v tehotenstvi, ze se mala narodi predcasne, bala sem se porodu, ze nebude zdrava. Cetla sem miliony clanku a diskusi. Stresovala sem se uplne zbytecne.Mala je zdrava a uzasna.
Ted cekam druhe a bojim se znovu.Sem hroznej po..anek.Snad nebudu muset rodit znova cisarem.