Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.8.12 14:09
@Anýsek18 píše: :mavam: Zdraví zakladatelka. Je paráda že se tu objevilo plno dalších mladých snažilek a maminek. Přeji všem brzké // a těhulkám snadný porod a zdravá miminka :kytka:

Jej teď jsem si všimla, ty už si těhotná? :D Tak gratuluji a pak, že to nepůjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.12 14:12

Aha, tak čtu dál a zjišťuju, že nic 8o, že teda ještě nejsi těhotná :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.8.12 17:34

Ahoj holky, já sem teda nepatřím, bude mi 25, a mám 2 kluky, 29m 7m…ale kdyby bylo s kým, tak už jsem měla mimi v 17 :lol: tak jsem vám všem jen chtěla vyjádřit podporu, mít miminko je úžasný, a na věku fakt nezáleží :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.8.12 17:40

Jéé konečně nějaká podpora :* kdyz jsem se na jakékoliv jiné stránce zmínila o planovani mimi v 19cti letech tak na me cumeli jak na debila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.8.12 17:45

Tak spousta lidí to nechápe, to asi jenom my, co nám biologický hodiny buší od 17 :mrgreen: ale prostě vím, že každá maminka, která mimi plánovala, to zvládne, i když jí je třeba 17…a z těch, co neplánovaly, to zvládne 99 procent :lol: :mrgreen: tak se držte, fandím vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.8.12 19:44

Děkujéém :hug: :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
11.8.12 19:50

@anysek19 Když tu tak čtu tvoje příspěvky, zajímalo by mě, jestli jsi nějak zabezpečená, máš práci, našetřený nějaký koruny, bydlení? Mě totiž tohle fakt dožírá když to všude píšou, tak by mě zajímalo jak je na tom 19ti letá slečna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.8.12 10:04

@IvkaH Těhotná??? Kežby. Ještě stále ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.8.12 11:18

Ahoooj anysku takže ještě pořád nejsi těhotná??? :,( to mě moc mrzí, ale někdy se to podařit musí, neboj.No před 2 dny slavila moje kočička půl roku, takže je to už velká holka má 70 cm, asi to bude modelka :lol: :lol: nebo basketbalistka:D no a teda na školu mam ještě jeden rok odklad, s otcem dcerky už nejsme, ale aspon ze o ni ma zajem. Nikdy se neda poznat dopředu jak se bude chovat protějšek po narození bohužel. Jinak držím všem snažilkám palečky ať jim to brzy vyjde, všem těhulkám bezproblemove těhotenství a porod a všem maminkám zdravá děťátka :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.8.12 11:44

@debbbie :mavam: :hug: Pořád nic nu. Změnila jsem dr. a ten mě poslal na vyšetření štítky a že prý pak uvidíme co nasadíme. :pankac: Už mi z toho věčného snažení začíná hrabat. Teďka jsme byli na dovče v chorvatsku a :hug: jsme se tam jen jednou. Řekla jsem že si chci odpočinou. Do toho mám nasazený antibiotika na zánět močových cest takže je po snaženíčku. Dnes jsem 41DC a mrchu čekám 49DC. Myslím že stejně opět nedorazí. :zed: Fakt jsem z těch cyklů nešťastná :| Maličké gratuluji, utíká to strašně moc rychle. S přítelem mi je to hrozně líto. :( Ale věřím tomu že tak skvělá holka s krásnou dceruškou rzy najdou lepšího a milujícího chlapa. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.8.12 11:49

Jojo vyzkousejte si dát od snažení pauzu třeba i delší ať myslíš taky na něco jiného nebo se z toho vážně za chvilku zblázníš :lol: :lol: jo a děkuju za podporu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.8.12 11:53

@debbbie Tak já na to nemyslím. Mám doma hodně práce a starostí. Strašně mě hlavně štve to že mám ty cykly takhle rozházený a kvůli omu se nedaří. Jsem hlavně z těch cyklů na palici. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.8.12 22:28

@Anýsek18 @Anýsek18 BUde zase dobře…máš to asi rozházený z těch hormonů, ale jseš ještě hodně mladá, a tvoje tělo si za chvíli vzpomene, k čemu je určený, že k plození dětí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
13.8.12 23:25

Ahoj holky. O miminko sme se začali s přítelem snažit když mi bylo 19let.Bylo to v prosinci 2012.V dubnu se i přes špatné stěry z děložního čípku zadařilo a já na těhu testu našla své vysněné //.Plakala sem štěstím, ale náš zázrak bohužel před měsícem v 16tt skončil..Odtekla plodová voda a i když malej žil už se nedalo nic dělat, odtekla moc brzo :,( Čekáme na histologii plodu a genetiku. V říjnu-listopadu se můžeme začít snažit znovu tak doufám že už to vyjde..V květnu mi bylo 20 let..takže už náctiletá nejsem, ale byla bych ráda kdybych tu mohla být s vámi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
14.8.12 08:56

@slavuska1 No jo jenže už 8měsíců od vysazení a tělo není ještě pročištěný??? To mi radši ani neříkej. :zed: Takových bylinek do sebe cpu. Z těch cyklů mi jednou opravdu hráne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí