Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,jen vám sem jdu poslat fotečku jak Stellinka roste dneska jsou to 4 měsíce co se narodila šíleně to letí,jo a ty probrečený noci už jsou pryč
spinká celou noc a už se směje nahlas začínáme si hrát je to užasný.Nemůžu se kočky dočkat až tady budete psát co ti vaši drobečci umíí uvidíte za chvilku tu budete psát kolik váží a měří.Hold asi se musí něco vytrpět,ale odměna bude užásná a stojí za všechno držím palečky
![]()
@debbbie Ahooooj mamino. Maličká je krásná. Roste jak z vody. Je krásné že ase máte dobře. Já už se taky hrozně moc těším. Je to šílený čekání když se stále ne a ne podařit. ![]()
pořád ne jo musíš si říkat že za chvilku se to určitě povede pokusit se na to tolik nemyslet najít si nějakou zábavu,aby se ti to nehonilo pořád hlavou věřím že je to o nervy,ale uvidíš že to dobře dopadne ![]()
Já sem si pořád říkala, jestli fakt nebudu moc mladá maminka ikdyž si to moc přeju a jak se tak dívám, tak budu spíš stará maminka ![]()
Ahojky je mi 18, mam doma 18ti mesicniho syna, ted se snazime o druhd mimi, ale nevim. teoreticky tehotna jsem, ale vypada to pul na pul. ostatnim drzim pesticky;-)
@Mimimamina Ahoj. Tak to gratuluji. No my se snažíme zatím zbytečně a doufám že se to brzy změní.
Jéééééé
Tuhzle věkovou skupinu jsem hledala a už ani nevěřila, že existuje!!
Bude mi 19 a před 2 dnama jsem vysadila HA a dnes se budeme s přítelem snažit o mimi
Snad mi to vyjde co nejřív
Ale s..e mě že všude slyším ty kecy jak ve věku 19 sou ty holky nevyspeli a jak sou naivni a jak to nezvladnu
poradte jak jste to zvladli.. rodina nic netuší ![]()
První dcera se mi narodila když mi bylo 18.Byla plánovaná a moc sme se na ni těšili. Každý nás o d toho odrazoval, že sme moc mladí atd. Nám to bylo fuk
Teď jsou ji tři roky a čekám druhé
jsem v pátém týdnu ![]()