Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
10.8.12 20:04

Ahoj, mě je 19 a čekáme „náhodu“. :D
Chtěla jsem se jenom zeptat - děláte tady někdo vysokou školu s miminem?
Já se toho docela bojím, ale na tu školu opravdu chci ><.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 20:05

Já od záři dodělávám už po třetí 4 ročník střední :lol: Dcerce jsou tři a jsem v 5.týdnu těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
10.8.12 20:16

Ahojte, já mám 18 roků a mimčo jsem měla v šestnácti :lol: Bylo samozřejmě neplánované, ale taky chtěné. S přítelem spolu žijeme o mimčo se řádně staráme a já u toho dělám školu. Zdá se to skoro idylka, ale to vážně není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.8.12 20:22

Ahojda, me bude za par dnu 20 a jsem ve 27+2tt, termin mame prvni tyden v listopadu… :-D

• Citovat
  • Upravit
28
10.8.12 20:24

Lehké to není, ale všechno se dá zvládnout. Vždycky sem říkala, že budu radši děti dřív než nikdy. Nechtěla sem být stará osaměla a zapšklá ženská ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.8.12 20:27

Ahojte chtela jsem se zeptat jak jste zvladli nebo resili stredni skolu a tehotenstvi popripadne i s mimcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 20:27

Když sem byla těhotná tak na mě lidi divně koukali.Ale já si z toho nic nědělala. Měla sem je u p…e :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.8.12 20:29

Ahoj holky, mě je sice 21…už 8o :mrgreen: Otěhotněla jsem plánovaně ve 20 a porodila přesně měsíc po mých 21 narozkách, kdyby to šlo dřív, tak bysme do toho šli dřív. Prckovi budou za týden 4měsíce, studujeu 2.ročník VŠ a dá se to v pohodě…no a už plánujeme druhý :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31

A co ti na to rekli doma? ja planuju mimi ted,,natajno,, zatim a bojim se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28

Mně se malá narodila na konci třeťáku. Chodila sem tam těhotná a často zůstávala doma, protože mi nebylo dobře nebo se mi jen nechtělo :mrgreen: Vždycky mi to omluvili.Na konci se mi narodila malá 4.5.2009.Třetí ročník sem dodělala a potom sem dva roky odložila. Pak sem nastoupila a měla individuální plán jenže před maturitou sem na to začala prdět a tak v září musim nastoupit znovu do 4.ročníku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.8.12 20:31

Mě je 18 a přští rok budu maturovat a mama 7 měsíční syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 20:32

No mamka nebyla nadšená, ale ona mě mela když ji bylo 19 a tak nic neříkala. Strašně nám pomohla a podporuje nás. Je zlatá. Nebýt jí tak nevim nevim. Malou sem plánovala a nikomu to neřekla. Až když sem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 20:33

Věděla sem že kdybych někomu řekla, že chci miminko tak by mi to každý vymlouval.Tak sem to prostě udělala. Jediná smutná věc na tom je, že s manželem se rozvádíme :( že chceme malou sme se domluvili. Jenže on nebyl ještě připravenej. A to sem zjistila až požději.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.12 20:35

Malá je naprosto úžasná a sem ráda, že ji mám. I přes všechny starosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.8.12 20:37

Ja to prave planuju stejne :D tajne vyhazuju prasky (antinu) a doufam ze to epraskne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí