Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3868
25.3.13 10:55
@Eliška malička píše:

mlade maminky jsou trend!

Eli to možná jsou, ale to neznamená že je,,cool'' být maminkou ještě než vůbec dosáhneš 18ti let a sama jsi pořád ještě,,dítě''..Jasně že jde hodně o mentální vyspělost kdy na věku třeba až tak nezáleží a samotné těhotenství i mladé mamince po mnohých stránkách pomůže dospět, ale přijde mi brzo mít miminko dřív než v 18ti..Bohužel znám i takové co si miminko pořídili plánovaně třeba v 16ti a teprve po porodu jim došlo že to není panenka na hraní, ale živá bytost, která potřebuje dohled a péči 24 hodin denně…Zrovna nedávno tu byla známá se svou 14ti letou dcerou, která před měsícem porodila holčičku..Jen jsem nad tím kroutila hlavou..I když já sama hodně uvažovala o tom zda poslechnout hlavu nebo srdce a nakonec srdce zvítězilo..Ale i v 19ti sem si přišla jako hodně mladá těhulka..Bohužel sem v 16tt o miminko přišla a od té doby se nám nedaří..Za měsíc mi bude 21…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.3.13 18:33

Mě se mim narodilo taky v 17ti. určitě jsem to neplánovala, ale stalo se a určitě toho nelituju ani omylem…tak úžasné dítě nám každý v okolí závidí, byl to prostě malý zázrak, ale to nic nemění na tom že je to zápřah jako prase…manžel pracuje 120km daleko a celý týden jsem doma sama s prckem, někdy jsem na pokraji sil a říkám si jeké by to asi bylo, chodit ještě do školy a starat se jen sama o sebe.je pravda, že člověk skočí z děctví rovnou do dospělosti a nic mezi tím, je to skok, ale když to všechno zvládne a vychová super nového člověka, tak na sebe může být hrdý! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elinka666
27.3.13 11:21

Me se mimi taky narodí v 17letech. a vím že to nebude panenka na hraní vždyt doma se starám o sveho brašku skoro 2roky ae i když vím že to není moje vím že to není panenka..
docela se na mimčo teším…
já otehotenla plánovane a taky nelituji…ae zaří je pořád daleko už jsem ve 4.mesíci tehotenství a 18.dubna se dozvím co to bude…
jinak mimčo je zdrave a to je hlavny… :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3733
27.3.13 14:15

Zajímavá diskuze…jsem zvědavá, jestli tam najdu odpovědi na otázky…proč tak mladé? Opravdu máte zázemí pro dítě - partner, co dítě chce s Vámi takto brzy, má práci a bydlení…Co škola, když státní maturita je těžší a udělá ji míň lidí, než tu starou..takže proč dálkově a přidělávat si problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elinkkm
18.6.13 12:26

Ahojjky me se malej narodi v 17letexh v zari 2013. Mymu priteli je 24let a nwm zda si muze napsat prcka na sebe? A jestli muze brat za me materskou? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
18.6.13 16:12

Mateřskou budeš brát až od 18 let ja to taky tak měla pk ti to dají z5tně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lls
29.6.13 08:52
@Vermion píše:
Zajímavá diskuze…jsem zvědavá, jestli tam najdu odpovědi na otázky…proč tak mladé? Opravdu máte zázemí pro dítě - partner, co dítě chce s Vámi takto brzy, má práci a bydlení…Co škola, když státní maturita je těžší a udělá ji míň lidí, než tu starou..takže proč dálkově a přidělávat si problémy..

Statni maturita je tezsi?! Neni to nahodou naopak?

• Citovat
  • Upravit
12921
29.6.13 11:40

@Vermion Státní maturita je lehčí a já jako mladá maminka jsem čim dál tim víc štastěnšjí, že mam dítě tak brzo. Škola i s prckem se dá udělat sice za delší dobu, ale jde to. Dítě toho moc nepotřebuje rodiče, kteří ho mají rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
5.7.13 08:51

@annaei já holt koukám víc na ty budoucí výdaje - školka, škola, vysoká, bydlení atd. atd…a že se mi bude dítě lépe živit, když budu mít plat vysokoškoláka, než člověka se základním nebo nedodělaným vzděláním…

a jestli je lehčí státní maturita?? - no pro někoho možná jo, ale asi Ti to neřeknou lidi, co k ní ani nebyli připuštěni, nebo ji několikrát neudělali - učňáky s maturitou - těch lidí je daleko více než v minulosti. Projděte si oficiální čísla holky… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elinkkm
3.8.13 15:50

Ahoj..muzete mi pomoct
otehotnela sem v 16 a je mi 17let. mimco se mi ma narodit v zari a to mi bude furt 17.narozky mam az 6.unora
potrebuji vedet jestli muze jit pritel 24let na materskou a kdo bude brat penize?? dekuji..

• Citovat
  • Upravit
351
4.8.13 20:08
@elinkkm píše:
Ahoj..muzete mi pomoct
otehotnela sem v 16 a je mi 17let. mimco se mi ma narodit v zari a to mi bude furt 17.narozky mam az 6.unora
potrebuji vedet jestli muze jit pritel 24let na materskou a kdo bude brat penize?? dekuji..

nemůže, protože dokud ti nebude 18 tak ho nenapíšou ani do rodnýho listu, jedině v pípadě, že se to bude řešit soudně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
5.8.13 14:11
@Pavlinky píše:
Tak holky ja sem otehotnela v prvaku a v druhaku se porodila a nebylo mi ani 17 bylo mi cerstvych 16 a sem rada ted že ho mam nelituju toho mamka mi ze vsim pomohla a ted sem sstarsi chci druhe a zatim se nam nedaři
…mladé děvčata, někdo si dělá evidentně legraci…pak to mnohdy vrhá světlo na mladé maminky, když se k tomu přidají některé deníčky a další diskuze… jestli je jí jednou 16 při porodu, v další diskuzi je v květnu těhotnáa má 2leté dítě a tady píše toto… https://www.emimino.cz/…inko-159416/?…

pak je to na zamyšlení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.8.13 14:20
@birma píše: …mladé děvčata, někdo si dělá evidentně legraci…pak to mnohdy vrhá světlo na mladé maminky, když se k tomu přidají některé deníčky a další diskuze… jestli je jí jednou 16 při porodu, v další diskuzi je v květnu těhotnáa má 2leté dítě a tady píše toto… https://www.emimino.cz/…inko-159416/?…pak je to na zamyšlení :think:

koukám na to jako blázen :think: to by tomu dítěti muselo být 8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.5.14 18:59

Ahoj ženy :) Ráda bych oživila tuhle diskuzi a zjistila, jestli jsou tu teď nějaké nactileté snažilky a maminky, s kterými bych si mohla popovídat :) Já mám zázemí, stálého přítele, který by miminko taky moc chtěl, už máme něco našetřeno a v září bychom se chtěli začít snažit o miminko. Minulý měsíc jsem vysadila HA a teď měřím BT abych zjistila jak jsem na tom s cykly :) Tak je tu nějaká maminka/snažilka na povídání? :P :)
@Anýsek18 A jestli se můžu zeptat, jak jste na tom Vy Anýsku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
18.5.14 19:04

@Sofuše Ahoj. Nám se po dvou letech snažení minulý týden narodil chlapeček. :) Je to takový náš zázrak. Dle doktorů jsem měla skoro nulovou šanci otěhotnět přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí