Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AlexaAniko píše:
Až jim jednou řekneš že jsi těhu tak to třeba bude okmoji rodiče se teda na vnoučka strašně těšili
uvidíme, třeba to tak hrozný nakonec nebude vit' ![]()
My platíme skoro 14000
za byt. A taky sme se toho teda báli ale sá se to zvládnout ![]()
@AlexaAniko píše:
My platíme skoro 14000za byt. A taky sme se toho teda báli ale sá se to zvládnout
hold se člověk musí uskromnit ![]()
@krystinka.a píše:
uvidíme, třeba to tak hrozný nakonec nebude vit'
Moje mamka byla taky trochu rozhozená z toho že už bude babička
a teď by pro prcka udělala cokoliv
@AlexaAniko píše:
Moje mamka byla taky trochu rozhozená z toho že už bude babičkaa teď by pro prcka udělala cokoliv
No právě moje mamča mě čekala v 17ti letech a porodila měsíc po jejich 18tinách. Takže jí je 37 let, což je na babičku vskutku málo.. ![]()
@krystinka.a píše:
No právě moje mamča mě čekala v 17ti letech a porodila měsíc po jejich 18tinách. Takže jí je 37 let, což je na babičku vskutku málo..
Jo aha
tak to jo-to určitě ještě babča být nechce
ale zas-jsi dospělá a budete mít kde bydlet takže jestli moc chceš miminko a zvládnete to finančně tak v tom nevidím problém
je to tvůj život
@AlexaAniko píše:
Jo ahatak to jo-to určitě ještě babča být nechce
ale zas-jsi dospělá a budete mít kde bydlet takže jestli moc chceš miminko a zvládnete to finančně tak v tom nevidím problém
je to tvůj život
No
ale mamky maminka byla babičkou taky ve 37 letech. Ale když jsem se jen zmínila o tom že bych ráda měla mimi, tak mi řekla že je jiná doba a že at nejsem blbá jako byla ona. Jakkdyby litovala že mě má.
No hlavně to musíme pořádně probrat s přítelem, ale ten by byl moc rád určitě ![]()
No tak budou trochu naštvaný no
stejně je to na vás-když budete chtít mimčo
@AlexaAniko píše:
No tak budou trochu naštvaný nostejně je to na vás-když budete chtít mimčo
třeba je to časem přejde ![]()
@AlexaAniko píše:
Až uvidí toho prcka tak určitě jo
to bude t'ut'u ![]()
Jé, fandím ti, jestli máš takové zázemí, co píšeš, jdi do toho. Mě je tedy 22, také jsem měla rakovinu a teď mám dvouměsíčního prcka a je to úžasný, hrozně moc si to užívám.
Je to to nejhezčí, co znám. ![]()
@krystinka.a u nás to bylo stejný, mamce bylo 37 když se malém narodil a vzaly to v pohode
@krystinka.a Ahoj, psala jsi, ze pritel vydelava 20 tis. a 10 tis. budete mesicne platit za domek, ty budes mit asi rodicak na 4 roky…to se mi nezda jako uplne super financni zazemi ![]()
Chápu, že nechceš čekat, ale možná bych zvážila aspoň malou pracovní praxi před mateřskou, přítelův plat není zrovna závratný a může se stát cokoli a jednou může být vše jen na tobě, já jsem na tohle trochu blázen a pořád myslím na zadní kolečka. Taky byste mezitím viděli, jak zvládáte poplatit dům a energie a jak vám celkově klape hospodaření.