Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
17.11.14 16:14
@AlexaAniko píše:
Až jim jednou řekneš že jsi těhu tak to třeba bude ok :palec: moji rodiče se teda na vnoučka strašně těšili

uvidíme, třeba to tak hrozný nakonec nebude vit' :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:17

My platíme skoro 14000 :nevim: za byt. A taky sme se toho teda báli ale sá se to zvládnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:18
@AlexaAniko píše:
My platíme skoro 14000 :nevim: za byt. A taky sme se toho teda báli ale sá se to zvládnout :palec:

hold se člověk musí uskromnit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:19
@krystinka.a píše:
uvidíme, třeba to tak hrozný nakonec nebude vit' :think:

Moje mamka byla taky trochu rozhozená z toho že už bude babička :mrgreen: a teď by pro prcka udělala cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:23
@AlexaAniko píše:
Moje mamka byla taky trochu rozhozená z toho že už bude babička :mrgreen: a teď by pro prcka udělala cokoliv

No právě moje mamča mě čekala v 17ti letech a porodila měsíc po jejich 18tinách. Takže jí je 37 let, což je na babičku vskutku málo.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:27
@krystinka.a píše:
No právě moje mamča mě čekala v 17ti letech a porodila měsíc po jejich 18tinách. Takže jí je 37 let, což je na babičku vskutku málo.. 8)

Jo aha :mrgreen: tak to jo-to určitě ještě babča být nechce :lol: ale zas-jsi dospělá a budete mít kde bydlet takže jestli moc chceš miminko a zvládnete to finančně tak v tom nevidím problém :think: je to tvůj život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:30
@AlexaAniko píše:
Jo aha :mrgreen: tak to jo-to určitě ještě babča být nechce :lol: ale zas-jsi dospělá a budete mít kde bydlet takže jestli moc chceš miminko a zvládnete to finančně tak v tom nevidím problém :think: je to tvůj život

No :D ale mamky maminka byla babičkou taky ve 37 letech. Ale když jsem se jen zmínila o tom že bych ráda měla mimi, tak mi řekla že je jiná doba a že at nejsem blbá jako byla ona. Jakkdyby litovala že mě má. :( No hlavně to musíme pořádně probrat s přítelem, ale ten by byl moc rád určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:36

No tak budou trochu naštvaný no :mrgreen: stejně je to na vás-když budete chtít mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:36
@AlexaAniko píše:
No tak budou trochu naštvaný no :mrgreen: stejně je to na vás-když budete chtít mimčo

třeba je to časem přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:38

Až uvidí toho prcka tak určitě jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:42
@AlexaAniko píše:
Až uvidí toho prcka tak určitě jo :hug:

to bude t'ut'u :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
17.11.14 16:46

Jé, fandím ti, jestli máš takové zázemí, co píšeš, jdi do toho. Mě je tedy 22, také jsem měla rakovinu a teď mám dvouměsíčního prcka a je to úžasný, hrozně moc si to užívám. :-)Je to to nejhezčí, co znám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
17.11.14 16:59

@krystinka.a u nás to bylo stejný, mamce bylo 37 když se malém narodil a vzaly to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.11.14 17:11

@krystinka.a Ahoj, psala jsi, ze pritel vydelava 20 tis. a 10 tis. budete mesicne platit za domek, ty budes mit asi rodicak na 4 roky…to se mi nezda jako uplne super financni zazemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.11.14 17:31

Chápu, že nechceš čekat, ale možná bych zvážila aspoň malou pracovní praxi před mateřskou, přítelův plat není zrovna závratný a může se stát cokoli a jednou může být vše jen na tobě, já jsem na tohle trochu blázen a pořád myslím na zadní kolečka. Taky byste mezitím viděli, jak zvládáte poplatit dům a energie a jak vám celkově klape hospodaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí