Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
18.5.14 19:21

@Anýsek18 Tak to ohromně gratuluji! :kytka: Obdivuju, že jsi to nervově všechno ustala :palec:A jak se dneska máš? Jak si to užíváš? :D Hlavně přeju aby jste ty i miminko byly zdravé! Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
22.5.14 21:16

@Anýsek18 gratuluji k malému a přeji ti at se máte dobře a jste zdraví a spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.9.14 22:24

Chci ale nesmim

Ahoj, je mi 18 let. Jsem s pritelem rok. Dite jsem nechtela, ale on je vychovany ze ma 80 let-prababicku, 60 let- babicku, 40 let- mamku a jemu je 20.
Jeho mama me ma desne moc rada, a nabada ho, ze kdybych otehotnela nesmim jit na potrat. Do protivky moji rodice ho nenavidi, ze me neni hoden, po roce ho porad ponizuji a nechteji ho pustit k nam. Ja u nich spim dvakrat tydne, v nedeli jakoze odjedu na intr prespim u milacka a pak vyjedu rano a ve stredu jedu za nim. Nekdy mi rikaji at se k nim nastehuju… Ted k diteti, nekdy me pritel hladi po brisku a liba me na nem, a kdyz sme obleceni i na verejnosti obcas me zastavi a rekne laskyplne jak krasna bych byla maminka, a na koupalisti uplne jihne kdyz vidi tehotnou a hned se ke me ma. Vsechno to ve me vyvodilo, ze bych dite moc chtela. Jsem ve ctvrtaku, a skolu takovou ze potrebuju nejakou karieru, nebo ze me nic nebude, mam talent na jednu vec a nic jinyho neumim. kdyz ne to tak nic. Deti by mi v mladi prekazely… Mmm, tedka jsem mozna v tom, delaly jsme to na zp. prerusovane souloze. No nic, vsechny vas tady obdivuju a vidim ze mate zazemi, my oba jsme z bytu a nesmeli bychom ani do jednoho, jeho mamka rika ze to je jen zert semnou, ale ne proste ze bychom tam byli o jednoho dalsiho vic. Poradte, jake mate z toho pocity? :?: :? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.10.14 22:26

Ahoj. Sama by jsi mela vědět jestli mimco chceš nebo ne. Ja mela malého v 18ti bylo to někdy těžký, ale da se to. bydlime u tchyně s tchánem, ale v braku, a s přítelem a naší má to bylo podobně. Jestli budeš chtít tak nápis a mužem si promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.14 00:43

No, kvuli me kariere a rodine si to nemuzu dovolit, ale udelat si dite ted, by byla pro nej velka radost a pro nas vztah nadherny svazani a krok dal. Ale nemeli bychom se kam uchylit. Ja z tady te situace jsem tak na rozhrani, ze to ani nejde se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
13.10.14 18:08

Ahoj uz náct mi není bude mi v kvetnu 22 a rozhodli jsme se s přítelem že se začnem snazit sice mam teprv dva dny vysazené prasky tak jsem zvedava ky se to povede. Dneska jsem si z mamky udelali srandu ze musíme koupit rodinný auto nez prijde miminko a ta na nas vyjela ze mame jeste hafo casu takze když se to povede nechci videt její reakci…ale ve 22 uz není snad tak brzo ne koukám že je vas tu dost i mladších :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.10.14 19:29

@nikola 22 Mě je ve středu 21 a mám pěti měsíčního synka. Snažily jsme se dva roky. :) Neměnila bych a na pohledy ostatních dlabu. Bylo to naše rozhodnutí a malej je to nejkrásnější co nás mohlo potkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
13.10.14 19:49

Me taky je jedno co ostatní jen mamka vis furt at si dame pozor že mame jeste dost času nebo uvidíme :nevim: tak ji nebudu ani rikat ze se budem snazit a az to dopadne tak řeknu ze sem proste v tom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
14.10.14 20:02

@nymka kariéra se da dělat i s detma, situace nemusí byt nikdy, záleží jen na vas a jestli budete mimco chtít oba tak je jedno kdy si ho poridite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:00

Zdravím

Ahoj holky, já vám tak závidím ty miminka :* také bych chtěla. Bude mi dvacet, jsem zasnoubená s přítelem doděláváme domeček, leden/únor se budeme stěhovat. chtěla bych mimčo, beru stále HA (náplasti) a měla jsem rakovinu. Bojím se. Přeji si miminko, jen se bojím reakce mamky, babičky a ostatní. Nemám s nimi poslední dobou zrovna optimální vztahy. (Kvůli práci, nemohu sehnat) :(
Nevím co dál, jsem rodinný typ, prožila jsem si, co jsem si prožila. Jediný přání je splodit malý zázrak. Ale tý reakce maminky a babičky :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:08

Ahoj, jestli doděláváte domek tak určo budou i finance na mimčo ne? I když nemáš práci. Jestli chceš mimčo tak jdi do toho :palec: mamka i babča to pochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
17.11.14 16:09

@krystinka.a :kytka: dočkáš se

• Citovat
  • Upravit
502
17.11.14 16:09
@AlexaAniko píše:
Ahoj, jestli doděláváte domek tak určo budou i finance na mimčo ne? I když nemáš práci. Jestli chceš mimčo tak jdi do toho :palec: mamka i babča to pochopí

Zajištění by bylo, finance jsou. :) Jen ten strach je nepřekonatelný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.11.14 16:11

Až jim jednou řekneš že jsi těhu tak to třeba bude ok :palec: moji rodiče se teda na vnoučka strašně těšili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.11.14 16:13

Možná má i přítel starost, jak to budeme zvládat poté, co se začne platit hypotéka. Ale říkal že náklady na domeček měsíčně vyjdou úplně se vším na 10000kč..a on bere cca 20 000 kč a nevím holky jak je to dneska s mateřskou rodičákem apod..:/ z těch zákonů už jsem vedle :think:
mám čerstvě dostudováno právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital