Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barca0140
Vítej.
Je to srašně smutný co se děje. Držím hrozně moc palečky aby se zadařilo co nejdříve a vše bylo v pořádku ![]()
Ahoj holky my s přítelem jsme jen tak o miminku mluvily a stao se a ja v
porodila dvojčátka
teď je my 19 a hoky jsou bouhžel z genetického hlediska nemocné ale vůbec to nevadí miluji je a jsou prstě moje moc vám to všem přeji taky jsme nejprve nevěděla co s tím ale ted jsme šťastná e holky mám a že jsme je měla jai tak brzo sice nemám školu ale to nevadí vše se da dodělat
takže moc vám držím palečky ![]()
@Barunka maminka
O toě jsem slyšela a viděla tě ve zprávách. Holky máš nádherné!!! Tebe obviduji ze všeho co pro ty malé děláš a jak to zvládáš. Jsi pro mě věliký vzor. Moc vám držím palečky
![]()
Děkuju za přivítání
I když nejméně do října budu přihlížet vašemu plánování, snažení a starání o vaše dítka, než se budeme moct s partnerem opět snažit
Snad načerpám dost pozitivní energie, síly a možná i nějakých dobrých rad, které mi k mimču co nejdříve pomůžou ![]()
@Barunka maminka Hrozně tě obdivuji.
Mě bude skoro 19 ale rozohdně si neumim představit že bych měla odvahu planovat si dítě. Ted jsem ráda že nějaký mám ale kdyby to nebyl omyl rozohdne bych si pár let počkala
Chtěla sem se zeptat která z vás už je maminkou, těhulkou nebo snažilkou?
Viděla sem před týdnem na komíně 2 čápy, tak doufám že je to dobré znamení
Taky sem se chtěla zeptat jestli měříte bazálku, nebo jste měřili a nebo jestli ste vše nechali, nebo encháváte na přírode?
Děkuju ![]()
Holky, když tak pročítám vaši diskuzi, jsem strašně ráda, že jsem nikdy HA nebrala. Když říkáte, jak pak máte rozhozene a anovulační cykly…já otěhotněla po asi 5 měsících snažení a to už jsem si tež myslela, že se mnou není něco v pořádku. Dvacáté narozeniny jsem slavila už s miminkem v bříšku
za 14 týdnů mě čeká porod.
Budu vám držt palečky, ať už tež dlouho nečekáte. A na vašem místě bych se poté, co se vám vytoužené dítko narodí, nevracela k HA. Já nevím, jak to berete vy, ale já bych byla na sebe strašně naštvaná, že kvůli nějakým práškům, které jsem dobrovolně brala teď nemůžu otěhotnět.
Ja taky neplánovala jako holky jsou taky omyl ale jako bavily jsme se s přítelem o miminku ted v září jsme spolu 3 roky a chceme 3 miminko sice mě je 19 ale jsme na to pyšná e jsme máma tak brzo život není jen o škole a práci a studiu je fakt že kdyby holky byly zdravoučké tak školu dodělávám ale takhle si to nemůžu dovolit jak ja říkám jsme maminka naprosto na plný úvazek a je mě krásně
Ahoj..tak sem 5.týdnů po revizi a pořád čekám na ms a ta nikde..podle grafu už, už to vypadalo na ovulku, ale teplota zase poklesala takže nic..
tak vůbec nevim kdy tu mrchu čekat..už má jen 2 týdny na příchod, jinak se mám stavit na vyvolávačku..tak snad dorazí, aby se mi dal dokupy cyklus a to miminko pak šlo v říjnu raz dva.. ![]()
@barca0140 Ouuu tak to ti vůbec nezávidím. Na agolutin jsem chodila každý měsíc a žádná sláva teda. Injekce sama o soě nebolela ale ty bolesti potom byli fakt příšerný. ![]()
Já se teď asi 4 dny svíjela v bolestích..píchání v oblasti vaječníků, křeče do podbřišku, třeštila mi hlava, návaly horka..tak sem si říkala že už je ms za rohem..Pak podle bazálky zpětně vylezla ovulka kdy by ms měla přijít 26.8,tak sem si říkala že ty bolesti byli způsobené tím..ale teď teploty šli zase dolů, takže už to na ovulku nevypadá a já nevim kdy ji čekat..I když je možný že ty hormony jsou ještě tak rozjařený, že teplota teď není vůbec podstatná..Doufala sem že ms dorazí sama, ale asi nemam zdaleka tak zregenerované a připravené tělo jak sem si myslela..
Tak snad do těch 14ti dnů dorazí, jinak se budu muset objednat k mému OG
Doufala sem že se mi podaří otěhotnět do konce roku..nechtěla bych otěhotnět ve stejnou dobu jako loni a prožívat ty stejné měsíce strachu znova.. ![]()
Ahojky
já otehotnela v 16letech a v unoru mi bylo 17let.
porodit mám 21.9.2013.a už se s přítelem(24)na mimčo nemužeme dočkat.
jsem ve 14+2..
jmena už máme lukášek po tatínkovy a charlotte.
mlade maminky jsou trend!
všem mladím mamčám přeju hodne štestí
![]()