Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, chci se zeptat, zda máte zkušenosti s keramickým nádobím z Billy, značka ELO, na netu jsem nic moc nenašla a zajímalo by mě, jestli je to opravdu, tak výhodná cena jak píší, sleva 50% děkuji moc..
@Melany86 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, zda máte zkušenosti s keramickým nádobím z Billy, značka ELO, na netu jsem nic moc nenašla a zajímalo by mě, jestli je to opravdu, tak výhodná cena jak píší, sleva 50% děkuji moc..
nemám zkušenosti s tím to nádobím, ale se skleněnými zapekacimi misami z billy a ty jsou super ![]()
@ivana-domca píše:
nemám zkušenosti s tím to nádobím, ale se skleněnými zapekacimi misami z billy a ty jsou super
jo ty mám taky, ale tady se mi líbí hrnec a pánev s pokličkou ![]()
@Melany86 píše:
jo ty mám taky, ale tady se mi líbí hrnec a pánev s pokličkou
tak snad se ozve někdo, kdo má s tím nádobím zkušenosti ![]()
Před týdnem jsme zakoupili celou sadu, výše zmíněného nádobí. Zítra jdeme komplet všechno vrátit. Vyboulení dna hrnců i pánví po zahřátí je šílené. Na středu se udělá boule a na krajích odstává od sklokeramické desky cca 1cm. Dělá to na mě dojem, že je to nějaká nepovedená várka a tady se z toho udělá odměna za věrnost.
Zdravím
Jirka
Mám tyto hrnce cca měsíc, používám je a jsem maximálně spokojená. Vařím na plynu a nepozorovala jsem žádné vyboulení nebo jiné poškození. Už tak před 2 lety jsem si koupila černé nádobí od firmy ELO a používám je stálé a jsou stále v bezvadném stavu.Za mě-jestli se vám líbí, jděte a kupte ji je. Nevěřím tomu, že je budete vracet. Vaří se v nich skvšle, i se mi podařilo přichytit na dno omajdu, ale krásně se to umylo a na hrnci neni nic poznat.Dno má stále stejnou barvu. Což se u nerezového hrnce nestane. ![]()
Bavím se o konkrétním nádobí nabízené Billou-momentálně v akci.Co se týče nepřilnavého povrchu, tak s tím problém není. Ale deformace dna za tepla je mimořádná. Po ochlazení se vrací do původního tvaru. Navíc na sklokeramické desce to jde pěkně vidět (na plynu asi hůře) a hrnce např. při míchání pěkně „roztočit“.Dotaz zněl na nádobí z Billy, nikoli na černé nádobí byť od totožného výrobce. Kdyby to byla jen jedna pánev, tak řeknu špatný kus, ale krom pekáče to dělají všechny pánve i hrnce.Jsou to Vaše peníze a Vaše volba. Pokud nevěříte tak si kupte 1ks a vyzkoušejte.
Hezký den
Jirka
Však já píšu o současné nabídce nádobí billy v akci. Te´d jsem schválně zkoumala, jestli se prohýbá a nic ![]()
Já si teď koupila pekáč, ještě jsem v něm nic nedělala, tak uvidím, pro jistotu schovám účtenku ![]()
Tak koukám, že jsem si nevybrala špatný kus. Že jsou špatné všechny. Půjdu také reklamovat. Máme sklokeramiku a pánev létá sem tam. Moc mě to mrzí, protože pěkné nádobí za rozumnou cenu a povrch super. Ale s černým nádobím, co bylo dříve se to nedá srovnávat. To dno je prostě moc tenké. Rozhodně nedoporučuji kupovat toto nádobí z Billy. Jedině tomu kdo vaří na plynu, ale stejně si myslím, že to není dobré. Škoda.
Mám ten samý problém. Při prvním vaření se pánev na sklokeramice vyboulila, smrdělo to jak bolavá noha, prostředek připálený. Po umytí - ne úplném - drbat cifem se mi to nechce, se pánev vrátila do původní polohy. Zítra jdu vrátit, tak snad uspěju ![]()
Já si včera přinesla velkou pánev se skleněnou poklicí. Umyla jsem, přimontovala jsem ucho k poklici…a v pndělí to jdu vrátit. Je to aušus. Poklice se přišroubovává cca na 1,5 závitu, ale hlavně ta pánev je dokonale šišatá a poklice na ní nejen že netěsní, dokonce do ní ani nezapadne.
Tak to si musím dát pozor. Jinak to černé co bylo před několika lety- nakoupil jsem ho dost, nemá vadu. Teď tedy musím být obezřetnější.
Já jsem si koupila pánev, ale dnes ji jdu reklamovat…snad uspěji…je poškrábaná a to jsem používala jen plastové vařečky
Navíc už po rozbalení jsem zjistila, že rozdíl mezi kvalitou např. stejného nádobí od Tescoma je markantní…nádobí z Billa má v keramickém povrchu krupici…už to je divné. Závěr: žádná extra kvalita a rozhodně se vyplatí si koupit stejnou pánev z Tescoma o 300 Kč dražší.
Taky mám pánev z Billy a začal se loupat povrch. Bohužel jsem ztratila účtenku. Už nechci pánev z marketu, radši jsem si objednala Ballarini a budu doufat, že chvíli vydrží.