Nádobí v akci z Billy za body

1372
30.9.12 22:25

Nádobí v akci z Billy za body

Ahoj holky, chci se zeptat, zda máte zkušenosti s keramickým nádobím z Billy, značka ELO, na netu jsem nic moc nenašla a zajímalo by mě, jestli je to opravdu, tak výhodná cena jak píší, sleva 50% děkuji moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
30.9.12 22:29
@Melany86 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, zda máte zkušenosti s keramickým nádobím z Billy, značka ELO, na netu jsem nic moc nenašla a zajímalo by mě, jestli je to opravdu, tak výhodná cena jak píší, sleva 50% děkuji moc..

nemám zkušenosti s tím to nádobím, ale se skleněnými zapekacimi misami z billy a ty jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
30.9.12 22:30
@ivana-domca píše:
nemám zkušenosti s tím to nádobím, ale se skleněnými zapekacimi misami z billy a ty jsou super :palec:

jo ty mám taky, ale tady se mi líbí hrnec a pánev s pokličkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.9.12 22:36
@Melany86 píše:
jo ty mám taky, ale tady se mi líbí hrnec a pánev s pokličkou :)

tak snad se ozve někdo, kdo má s tím nádobím zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nabrak
23.10.12 14:32

Nekvalitní nádobí z Billy

Před týdnem jsme zakoupili celou sadu, výše zmíněného nádobí. Zítra jdeme komplet všechno vrátit. Vyboulení dna hrnců i pánví po zahřátí je šílené. Na středu se udělá boule a na krajích odstává od sklokeramické desky cca 1cm. Dělá to na mě dojem, že je to nějaká nepovedená várka a tady se z toho udělá odměna za věrnost.
Zdravím
 Jirka

• Citovat
  • Upravit
2
23.10.12 15:16

Mám tyto hrnce cca měsíc, používám je a jsem maximálně spokojená. Vařím na plynu a nepozorovala jsem žádné vyboulení nebo jiné poškození. Už tak před 2 lety jsem si koupila černé nádobí od firmy ELO a používám je stálé a jsou stále v bezvadném stavu.Za mě-jestli se vám líbí, jděte a kupte ji je. Nevěřím tomu, že je budete vracet. Vaří se v nich skvšle, i se mi podařilo přichytit na dno omajdu, ale krásně se to umylo a na hrnci neni nic poznat.Dno má stále stejnou barvu. Což se u nerezového hrnce nestane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nabrak
23.10.12 16:06

Bavím se o konkrétním nádobí nabízené Billou-momentálně v akci.Co se týče nepřilnavého povrchu, tak s tím problém není. Ale deformace dna za tepla je mimořádná. Po ochlazení se vrací do původního tvaru. Navíc na sklokeramické desce to jde pěkně vidět (na plynu asi hůře) a hrnce např. při míchání pěkně „roztočit“.Dotaz zněl na nádobí z Billy, nikoli na černé nádobí byť od totožného výrobce. Kdyby to byla jen jedna pánev, tak řeknu špatný kus, ale krom pekáče to dělají všechny pánve i hrnce.Jsou to Vaše peníze a Vaše volba. Pokud nevěříte tak si kupte 1ks a vyzkoušejte.
Hezký den
 Jirka

• Citovat
  • Upravit
2
23.10.12 18:29

Však já píšu o současné nabídce nádobí billy v akci. Te´d jsem schválně zkoumala, jestli se prohýbá a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.10.12 18:38

Já si teď koupila pekáč, ještě jsem v něm nic nedělala, tak uvidím, pro jistotu schovám účtenku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdenka871
6.11.12 08:28

Tak koukám, že jsem si nevybrala špatný kus. Že jsou špatné všechny. Půjdu také reklamovat. Máme sklokeramiku a pánev létá sem tam. Moc mě to mrzí, protože pěkné nádobí za rozumnou cenu a povrch super. Ale s černým nádobím, co bylo dříve se to nedá srovnávat. To dno je prostě moc tenké. Rozhodně nedoporučuji kupovat toto nádobí z Billy. Jedině tomu kdo vaří na plynu, ale stejně si myslím, že to není dobré. Škoda.

• Citovat
  • Upravit
Lucerm
5.12.12 12:33

Mám ten samý problém. Při prvním vaření se pánev na sklokeramice vyboulila, smrdělo to jak bolavá noha, prostředek připálený. Po umytí - ne úplném - drbat cifem se mi to nechce, se pánev vrátila do původní polohy. Zítra jdu vrátit, tak snad uspěju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9
8.12.12 21:03

Já si včera přinesla velkou pánev se skleněnou poklicí. Umyla jsem, přimontovala jsem ucho k poklici…a v pndělí to jdu vrátit. Je to aušus. Poklice se přišroubovává cca na 1,5 závitu, ale hlavně ta pánev je dokonale šišatá a poklice na ní nejen že netěsní, dokonce do ní ani nezapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kupující2
9.12.12 20:13

Tak to si musím dát pozor. Jinak to černé co bylo před několika lety- nakoupil jsem ho dost, nemá vadu. Teď tedy musím být obezřetnější.

• Citovat
  • Upravit
Kajka007
11.12.12 14:03

keramické nádobí

Já jsem si koupila pánev, ale dnes ji jdu reklamovat…snad uspěji…je poškrábaná a to jsem používala jen plastové vařečky :-( Navíc už po rozbalení jsem zjistila, že rozdíl mezi kvalitou např. stejného nádobí od Tescoma je markantní…nádobí z Billa má v keramickém povrchu krupici…už to je divné. Závěr: žádná extra kvalita a rozhodně se vyplatí si koupit stejnou pánev z Tescoma o 300 Kč dražší.

• Citovat
  • Upravit
L11
9.1.13 08:29

Taky mám pánev z Billy a začal se loupat povrch. Bohužel jsem ztratila účtenku. Už nechci pánev z marketu, radši jsem si objednala Ballarini a budu doufat, že chvíli vydrží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák