Nadváha u tříleté dcery...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
7.3.16 21:18

Co jsou to hodně těžké kosti??? :D :D Říci že má někdo těžké kosti je hloupost. Natož hodně těžké..Není pravda, že někdo má kosti těžší a někdo lehčí. Rozdíl je spíše ve stavbě kostry a také v tom, jestli máte více svalové či tukové tkáně. Problém bych tedy hledala jinde. Pokud jíte zdravě a sportujete je to divné. Zajdi k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 21:19

@Hanka253 mohutná dcerka je, to je asi po mě a příteli :-) oproti jiným dětem ve školce bych jí přirovnala tak k předškolákům.. určitě z ní nechci žádného vyzáblíka, jen aby byla zdravá, a neměla nadváhu, tak snad to dopadne dobe, i když to asi bude běh na dlouhou trať..

• Citovat
  • Upravit
14396
7.3.16 21:22

Bacha na tu absenci bílé mouky. Ještě před pár lety se říkalo, že malým dětem celozrnná strava nedělá dobře. Moc vlákniny. Prostě malé dítě není nevyrostlý dospělák.

Dcera má za 6 týdnů 3 roky. 98 cm a 13-14 kg. A žere jako kyselina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
7.3.16 21:23

Neboj, to zvládnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 21:25

Náš malej má taky přes dvacet kilo (byly mu tři) - je prostě statnej a masitej. Nikde žádnej rosol, prostě statný dítko. Ale je pravda, že jsme ho museli začít krotit, protože sníst pět jablek odpoledne už je prostě přežírání. Sladký má jen výjimečně, ujíždí na jablkách.
inko jablko

• Citovat
  • Upravit
23966
7.3.16 21:26

Tak váha mi to přijde hodně. Moje šestiletá tolik neváží. Jak první mě napadla štítná žláza. A taky nadváhu dělá i když se jí málo. Není možný, že má malá malí přísun kalorií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.3.16 21:27
:nevim:

Příspěvek upraven 07.03.16 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.3.16 21:29

Moje dcera ma 25 měsíců, 95 cm a 14,5 kg..
Každý s tím ma problém, ale ji ráda, vše ale rozhodne si nemyslím ze moc!
Dopoledne ma k svačině ovoce, odpoledne zeleninu.. Pohybu taky dost a kazdy camra.. Ale tipuji ji někdy i 4 roky, takže to nekomentuji… :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
7.3.16 21:30

Moje 3,5-leta dcera vazi necelych 14kg a meri 95cm. Je celkove takova drobna. Jeji o par dni mladsi kamaradka je tak o 5cm vyssi a fakt statna. Nohy jak sloupy, siroka v ramenou, vetsi hlavu, ruce. Moje dcera vedle ji pusobi tak o rok mladsi. Pritom u te holcicky bych nerekla, ze by mela nadvahu. Ona je proste takova rovnomerne vetsi nez ten nas strizlik.
Zkus vas jidelnicek konzultovat s Dr. Slimakovou, najdes ji na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 21:30

Určitě ne, papká dost, jen jak jsem říkala.. necpu jí rohlíky, sladké, párky.. a podobné věci, myslím si že to bude buď štítnou žlázou… nebo nevím… :(

• Citovat
  • Upravit
6836
7.3.16 21:31

Syn měl ve 3 letech 101 cm a 18,5 kg. Sladké pití ani mlsání nedostává, ale jí hodně ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
7.3.16 21:31

Ježíš.. no máma kus ženský, táta pořádnej kus chlapa a oni se diví, že je holka taky kus :D Neee, já tě chápu. Já zase trnu, když vidím našeho 7letýho školáka nahatýho..118cm a 18,8 kilo, nohy i ruce jako tyčky. Jenže táta hubenej, já drobná a hubená k tomu. Každej doktor, kterej se na mě při mých 161cm a 45 kilech podívá, klukovu hubenost okamžitě přestává řešit :lol: Holka je v grafech zlatý střed a ideál.. no a manžela furt okřikuju, aby si nechal pro sebe poznámky o pupku apod..Děti se nám rodičům prostě nezavděčí. :lol: Raduj se jak je zlatá a šikovná, zdravě stravujte, sportujte a budte štastní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
7.3.16 21:33
Snad Te uklidnim. Ta nase ma 3, 5. Ve trech mela jako ta tvoje. Cca 100 cm a 20kg. Nyni ma 110 a vaha je skoro stejna. Ta nase holka se vzdy zakulati a pak suuuup a vyroste o nekolik cm 8o
Ale chapu Te, jidlo hlidam, pije vodu, caj. Sladke pije pouze na svacinu-kdy ji delam ovocny fresh. Sladkosti dostava vyjimecne. Fakt je, ze i mudr cumela na tu vahu a rikala, ze se na tolik nezda. taky se bojim, ze bude tercem posmechu.
Snad ne, no :nevim:
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych radu, už jsem strašně zoufalá.. :,(
Mám 3letou dcerku, strašné zlatíčko, ale trápí nás nadváha… má 102cm a 23 kg… má hodně těžké kosti, ale znatelná nadváha tam prostě je. Stravujeme se zdravě, pohybu máme také dost…ale přijde mi, že je to stále horší a horší než aby se něco zlepšilo. :,( už mi to opravdu leze na mozek, a nechci aby se pak dcerce ve škole posmívali. V rodině sice nadváha je, ale jak říkám..já s přítelem vedeme zdravý životní styl, a sportujeme…takže už opravdu nechápu. Cukrovku dcera nemá, napadlo mě nechat udělat testy ještě na štítnou žlázu… máte některá zkušenost s „nadváhou“ u tak malého dítěte? nebo kolik váží vaše ratolesti ve 3 letech?… děkuji předem za odpovědi. :srdce:

Příspěvek upraven 07.03.16 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
7.3.16 21:36

To je fakt zvláštní. Protože pokud dobře jíte, a hýbe se..tak je to podezřelé a určitě bych zapátrala s pediatrem v čem to může být. Pokud se nic nezjistí, tak holt doufat, že z toho vyroste, a setrvat ve zdravém životním stylu.
Já mám teda kluky, 102cm měl mladší ve 3,5letech a to měl 16,5kg. Starší má skoro 6let, ten má 24,5kila teď, ale na 120cm.Ten je předškolák. Ale je fakt, že hodně kluků působí mohutněji než on, můj je vysoký štíhlý, jiní kluci bývají i mohutnější, silnější, mají bříška..můj vůbec. Mezi dětmi jsou rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.3.16 21:36

Holky kdyz vas ctu tak se to jsem stydim napsat. :oops: Nas syn mel v 18 mesicich 92 cm a 13,5 kg. Netroufam si rict kolik bude mit ve trech letech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí