Nahota v rodinách s nevlastními dětmi

Anonymní
7.7.22 13:28

Nahota v rodinách s nevlastními dětmi

Ahoj,
chtěla bych se zeptat na názory, jak vnímáte situaci, kdy rodiče běžně chodí před dětmi nazí, rozejdou se a najdou si nové partnery. Specielně žena s dcerami si najde nového muže nebo muž se syny novou ženu. Bez nových společných dětí. Je „normální“, aby nový partner chodil po čase před dětmi také nahý? Jde samozřejmě o běžný přechod např. z koupelny do ložnice atd., nemyslím tím tím celodenní exhibicionismus :)
Raději anonym prosím.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9296
7.7.22 13:34

Podle mě to normální není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.7.22 13:35

Za mě ne, a to jsem ta s dítětem a novým partnerem už nějaký ten rok, ani partnerovi by nebylo prijemne chodit před mým dítětem nahý, chodí max v boxerkach když přechází, dítě tez nechodi před partnerem nahé a ani ja před ditetem partnera, za mě je to nevhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
7.7.22 13:37

Ne, není to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
7.7.22 13:37

Já bych se styděla, ale jinak mi to přijde ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
7.7.22 13:41

Nepřijde mi nic divného na tom přejít nahý z koupelny do pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.7.22 13:42

Záleží na věku dětí. Před batolaty bych se taky cestou z koupelny neoblíkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
7.7.22 13:44

Kez by to bylo normální jako například ve Švédsku, měli bychom všichni úplně jiný vztah k tělu a min se styděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
7.7.22 13:48

Tak si to vztáhni na sebe. Bylo by ti příjemné, kdyby se v tvé přítomnosti procházel nahý tvůj strejda Pepa nebo teta Blažena? Pokud ne, proč tomu vystavovat tvoje děti? Mně třeba nikdy nebylo příjemné ani to, když chodili nazí/polonazí moji rodiče. Fakt nevidím důvod, proč by si člověk na tu cestu koupelna - ložnice nemohl přes sebe hodit ručník. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
7.7.22 13:50

Doma se, když syn není doma, pohybujeme nazí nebo polonazí celkem běžně :D
Ale když je syn doma, tak i já i partner dodržujeme určité dekorum, tedy aspoň trenky u chlapa a šaty u mě (často naostro, ale v rozumné délce). Mě vlastně oblečení doma docela obtěžuje, a co mám doma chlapa, co mu nevadí koukat na moje špeky, tak si ráda odložím :mrgreen:
Synovi je deset, né že by mě nebo mýho chlapa nikdy nezahlídl nahatý, ale spíš omylem, než že bysme před ním pobíhali „na adama“. I na cestu do a z koupelny si ten ručník zvládneme uvázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.7.22 13:51

Mě to úplné ok nepřijde. Kor třeba před dětmi, které na to nejsou zvyklé. Těm z toho může být docela trapně, proč je zbytečně uvádět do rozpaků. To vztahy s novým členem rodiny neutuží, spíš naopak. Jen můj názor. Kdo má potřebu ať se promenáduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
7.7.22 13:53

Není to normální. Ani před vlastními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.22 13:58
@Yasmina21 píše:
Není to normální. Ani před vlastními.

Tak pokud ti to normální nepřijde ani před vlastními, tak tvůj názor na moji otázku není moc relevantní.

• Citovat
  • Upravit
81500
7.7.22 13:59

Přijde mi to uplně jedno, záleží na zvyku rodiny. Pokud to přijde Ok všem zůčastněným, nevidím v tom problém. Pokud to někomu vadí ( je jedno jestli dítěti rodiči, partnerovi), tak bych se snažila, aby se dotyčný před dítětem neodhaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
7.7.22 14:02
@Anonymní píše:
Tak pokud ti to normální nepřijde ani před vlastními, tak tvůj názor na moji otázku není moc relevantní.

Tak máš k porovnání spoustu jiných odpovědí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí