Najde se kamarádka?

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
11.5.13 14:20

@milllla tak to já jsem taky bývala velký spáč ale už to nejde :nevim: a ani poo jsem si nestihla moc odpočinou bo malinká dnes spala jen 2× půl hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
11.5.13 16:30

@milllla ahojík, to máš dobré, že ti malý v noci spinká :dance: mě se ten můj rarášek v noci budí na kojení, takže musím fungovat v noci aj přes den :| Se na mě usmívá koš s prádlem :roll:

• Citovat
  • Upravit
13
13.5.13 14:05

Ahoj holky, ja dneska poprve po x tydnech uvarila bez stresu, mam z toho vazne radost, malej spi 2 hodky, tak si to uzivaaam!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.5.13 14:07
@Šarlota76 píše:
@milllla ahojík, to máš dobré, že ti malý v noci spinká :dance: mě se ten můj rarášek v noci budí na kojení, takže musím fungovat v noci aj přes den :| Se na mě usmívá koš s prádlem :roll:

Kos s pradlem se na me usmiva uz pekne dlouho, asi na nej dneska vecer vlitnu..Odpo bych rada sla na prochazku a neco pokoupila..Malej spi v noci docela dobre, obcas jsou taky noci, ze se budi, ale musim zaklepat..jinak spi celou noc, za to dekuju nevim komu :) Cloveku se uplne jinak funguje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
13.5.13 15:36

@milllla ahojky,taky se už těším, až mi bude spát aspoň v noci :mrgreen: nevím, kdy se dostanu na ten koš s prádlem, další koš na praní na mě čeká, ale čekám, až bude lepší počasí, to potom pověsím pěkně ven, bo v baráku mi to schne dva dny :roll: asi se do toho žehlení pustím večer, jak pude manžel do práce :roll:

• Citovat
  • Upravit
646
14.5.13 16:47

Ahojte holky nase, tak se to tu pekne rozjelo jak koukam :-) Nam zjistili cukrovku.. u nas to meri jen trosku jinak nez v CR asi, tak by nemelo snad cenu psat sem ty hodnoty..kazdopadne musim jeste tento tyden do spitalu na diabetickou poradnu a uvidime, co mi tam reknou.. mam silenou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.5.13 08:24

@vehon70: tak to nezavidim.. my nastesti cukrovku nemame… (a ted muzu rict ze sem ji nemela ani u jednoho tehu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
15.5.13 10:21

@vehon70 ahojky sluníčko, tak to nezávidím, sice jsem ani u jednoho dítka cukrovku neměla, ale není to nic příjemného, šetři se, dávej na sebe pozor, vidíš, už to dlouho nebude trvat a budeš mít broučka v náručí :hug:

• Citovat
  • Upravit
13
15.5.13 11:11

Ahoj Holky, prosimvas jak uspavate deti behem dne? Malej, jak zacal stoupat, tak stoupa i v postylce a uspavani je horor, porad jen rve unavou a stoupa, asi ho telo nuti do tehle cinnosti a me dochazi trpelivost :zed: Zkousela jsem mu cist pohadku, ale prijde mi, ze se u toho spis probira..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.5.13 11:55

@milllla: no dostane na zadek.. protoze jinak to nejde, kdyz jdu na ni v klidu tak se mi smeje do obliceje a diskutuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.5.13 13:22

@vehon70 tak já měla cukrovku u druhého těhu ale nízkou jen na dietě - ale stejně jsem ji moc nedržela :think:

@milllla jo teďka to máš nejnáročnější období na uspávání já jsem s našim bojovala tak půl roku než se to naučil :roll: vždycky jsem ho musela chytit do „kravaty“ a broukala mu písničky než usnul. no dokopaná jsem byla komplet ale vyplatilo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.5.13 15:35

No to ja netusim, jeslti mam nizkou, nebo vysokou, to se mam dozvedet ve spitalu, ale neni cloveka, kterej by me tam odvezl, takze budu muset jet sama, jen bohuzel ne normalnim autem, ale manzelovou rozdrkocaninou, coz doufam, ze si malyho nevytrepu ven.. bohuzel mam smolika… Achjo.. Tak mi drzte na zitra rano palce, at malej jeste nejakou chvilku zustane tam, kde je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
15.5.13 16:31

@vehon70 ty máš ale odvahu, to opravdu nemáš nikoho, kdo by tě odvezl? aby malý nechtěl jít ven předčasně, nebo nedej bože by tě to nechytlo v autě, jak pojedeš 8o

• Citovat
  • Upravit
646
17.5.13 16:42

@Šarlota76 Nakone se mnou Jela mamina, takze jeste ze tak, cukrovku opravdu mame, takze musim kazdy den 6× merit a trosku pozmenit jidelnicek, ale nic silenyho :-) Sarlotko, vzdyt kdybych byla sama, taky by mi nezbylo nic jineho, nez se vozit sama :) Jen je honzikovo Auto fakt narez :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
17.5.13 18:30

@vehon70 ano sluníčko, jezdila bys sama, ale nejsi sama, máš manžela :hug: musíš být na sebe hodně opatrná, aby se ti nic nestalo :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny