Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky. Napiš něco o sobě - věk, zájmy, lokalita, kde bydlíš. Kam ráda v Karviné chodíš na procházky atd. Ať poznáme, jestli jsme kompatibilní
.
Je mi 20, mám ročního chlapečka( což už jsem psala), bydlím v Ka8. Ráda chodím na procházky do parku Němcové.. Koukáme tam s malým na zvířátka.. Ale i lázenský park je dobrý
V létě jsem s malým chodila na hřiště…
Jsem skoro pořád doma sama.. Přítel chodí do práce. S kamarádkama se moc nevídám - nemají čas. ( bud studují na VS nebo chodí do práce) Tak bych byla ráda kdybych tady našla kamarádku na ty procházky ![]()
Jé, tak to jsem oproti tobě „stará koza“, tak nevím, jestli bysme měly společná témata. Zkuste s malým plavání nebo nějaké mateřské centrum, tam chodí dost mladých maminek.
Ahoj
taky jsem z Karviné, ale mimi teprve na cestě, termín 6.3.15 taky budu pak ráda, když najdu nějakou/ké kamarádku na procházky, protože žádné s dětmi v okolí nemám. Tak se můžeme pak třeba domluvit
je mi 22
@šuji píše:
Ahojtaky jsem z Karviné, ale mimi teprve na cestě, termín 6.3.15 taky budu pak ráda, když najdu nějakou/ké kamarádku na procházky, protože žádné s dětmi v okolí nemám. Tak se můžeme pak třeba domluvit
je mi píše: Více
jo jasně
budu ráda ![]()
AHoj holky taky sem s Karviné je mi 22 let a ráda se seznamim
mám 15 měsičního synka ![]()
Ahojky jsem taky z karvine je mi 28let a mam 8leteho syna rada bych nasla nejakou fajn kamaradku na pokec a prochazky:-)
Ahoj, najde se nějaká mamča na procházky, pokec.. Mám dcerku 27 měsicu.. Manžel skoro furt v práci, v Karviné moc lidí neznám… Doma se nudíme..
Ahoj, najde se nějaká mamča na procházky, pokec.. Mám dcerku 27 měsicu.. Manžel skoro furt v práci, v Karviné moc lidí neznám… Doma se nudíme..
Ahoj maminky
Mám ročního chlapečka a nemám s kým chodit na procházky. Najde se tu nějaká maminka?