Najednou nechce nakojit, nespí, brečí

Anonymní
13.6.15 21:36

Najednou nechce nakojit,nespí, brexi

Ahoj, nějak si nevím rady…Malého 11m vždy uspávám při kojení, napije se a usne bud u toho, nebo se otočí a spinká..Dneska dopoledne me místo kojení vždy jen bolestivě kousl do bradavky a nechtěl pít (nic jiného nez MM nepije, nekdy pár lžiček čaje, vody) tak jsem se divila ze nemá žízeň…Okřikla jsem ho, že se to nedělá, že mě to bolí a on začal strašně brečet a kroutit hlavou jako že nenene ale vzápětí to udělal zase a zase.Ted večer se situace opakuje, zkusi se přisát, a bud se hned odtáhne a dělá nenene a nebo kousne :-(…Už fakt nevím…Od půl osmy se ho snažím uspat a bez úspěchu, teď se tváří jako ze nic a hraje si…Jo a dnes spal jen deset minut za celý den, misto obvyklych dvou hodin… :-(..prostě neusnul…tak nevim co jsem udělala blbě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
13.6.15 21:41

Může se ti pomalu začínat odstavovat, takže bych zvážila možnosti jiného uspávání, než jen u prsa.
Při současném počasí se navíc děti můžou chovat zcela „neběžně“. Pokud spal přes den jen 10 minut, tak bude totálně přetažený (a paradoxně bude o to větší fuška přesvědčit ho, aby spal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
13.6.15 21:46

Ahoj,
mám něco podobného.
celkem zabírá lehnout si vedle něj, hladit po hlavě či po zádech, říkám hají a spím (jako :) obvykle do čtvrt hodiny usne… dnes aplikováno třetí večer.
nebuď ve stresu, vycítí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.6.15 21:49

Ahoj a nemuze to byt tim vedrem? Maly sest mesicu to ted dela posledni dva dny taky(to kousani a odtahovani se)navic zacne hrozne plakat a je k neutiseni. Myslim si, ze je to tim pocasim nebo mame spurt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.6.15 22:34

Ahoj, nema v pusince nejaky aftik, ze mu to treba boli kdyz saje nebo neroste mu treba zub? Mne syn podobne vyvadel kdyz mu rostly stolicky, ale take ro muze byt klidne tim pocasim, jak uz tu bylo napsano, maly je ted take urvany a spatne spi, na dnesek mi celou noc proknoural. Zkus mu dat napit ve spanku treba se chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 22:53

Díky moc, nakonec si to rozmyslel a po dlooouhem křiku se napil ode mě…a najednou to šlo..asi tim ze uz byl tak utahanej…A pretazenej byl každopádně, vedrem to být může, ja sama vedro nesnáším..a zoubek/aft jsem nevysledovala, ale vyloučené to taky není. Díky a doufám že noc a další dny budou klidnější…A nad tim uspavanim jinak než u prsa bych se měla zamyslet…Jo a pak me jeste napadlo, že se třeba bal ze na nej budu zase křičet jako dopoledne a tak nechtěl radši pít… :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.15 08:55

Tak hodinu po usnutí se zase vzbudil s hrozným pláčem a s nenenee..možná se mu něco zdálo…po chvíli hysterie se nakonec napil a usnul…ostatní probuzení kvůli žízni už probíhaly normálně…no jsem z toho blázen :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510