Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
U McDonald's se už bez karty nenajime? Když si chce něco koupit třeba dítě a nebo někdo, kdo nema kartu, tak má smůlu? Hotově tam už platit nejde?
My minulý týden platili normálně hotově. O tom, že by se muselo platit jen kartou nevím.
![]()
@Anonymní píše:
U McDonald's se už bez karty nenajime? Když si chce něco koupit třeba dítě a nebo někdo, kdo nema kartu, tak má smůlu? Hotově tam už platit nejde?
Pokud si objednavas pres samoobsluzny stojan, pak hotove platit nejde.
Objednavky u pultu jsou v poho.
Platila jsem i přes okno hotově, jen jsem se zeptala jestli jsou s tím OK.
@Havlova píše:
Opravdu intimní dotaz, že je důvod k anonymitě.
Asi někdo kdo se tu prezentuje „ja bych dětem nikdy tyhle sra. čky nekoupila“ tak radši anonym aby se to neprovalilo ![]()
@a12 píše:
Asi někdo kdo se tu prezentuje „ja bych dětem nikdy tyhle sra. čky nekoupila“ tak radši anonym aby se to neprovalilo
To je pak jasný, že má obavy platit kartou. Co kdyby někdo na výpise viděl platbu McDonalds
Heroin se taky nekupuje kartou.
@Anonymní píše:
Co je to za hysterický výkřik? ![]()
Jistěze se dá platit hotově.
@Havlova píše:
Opravdu intimní dotaz, že je důvod k anonymitě.
Tady je celkem běžné, že se anonymita zneužívá k maskování debility.
@Anonymní píše:
proc by to nešlo? Jde to úplně normálně
@Zumpa píše:
to je přesný
@Zumpa píše:
To není vůbec pravda - třeba já jsem na svoji debilitu hrdej!
@Prof. Farnsworth ja tez. Nemam jediny anonymni prispevek. Staci ze vsechno v mych prispevcich je vymysleny. ![]()