Nákupné maniačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fialinkova
29.4.14 16:23

@MambaJ to mi právě nejde spustit:) tak kouknu až v TV:)

• Citovat
  • Upravit
1826
29.4.14 16:24
@CokeLady píše:
O čem to je? :-)

V jednom týdnu, je 5 žen (různého věku). Každá z nich dostane od Tv 500 euro a musí se obléct v příslušném nákupním centru za 2 hodiny na nějakou danou TÉMU.
Mezitím co nakupuje, jsou její soupeřky u ní doma a šmejdí ji, ve skříni.
Pak se ohodnotí a ještě je hodnotí odborník.
Je to podobný prostřenu, ale je to víc styloví.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.4.14 16:25
@MambaJ píše:
Ono je to teď kolem té 15:0 žé? Teď jsem se dívala a je tam i dnešní díl. Jak se ti líbí téma? :mrgreen:

jo :?: jsem to sledovala ve 21h. na wau a pak to posunuli na skoro 22h. tak jsem asi celou dobu sledovala opakování 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 16:25
@fialinkova píše:
@MambaJ to mi právě nejde spustit:) tak kouknu až v TV:)

Taky se mi to teď seká. Já se koukám večer. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
29.4.14 16:30
@MambaJ píše:
Jo Nora, ta byla svá a jak to komentovala, to byly tuším ty VIP ne? :think:
Jinak včera odstartovaly premiérové díly, tak se mrkni. :mrgreen:Jinak některé šatníky, hrůza, říkám si vždycky, jaký mám krásný oblečení. Ale některé šatníky (věci) mi berou dech, hned bych si něco šlohnula. :oops: :mrgreen:

Nene ve VIP byla Sisa Sklovska a ty ostatni,,celebrity,, ted si nemuzu vzpomenout ktere :lol:. Norika byla s obycejnyma :). Jn, satniky jsou komicke :lol: Nektere kousky bych samo chtela taky ale vetsinu bych si vzala na podlahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 16:33
@evill píše:
Nene ve VIP byla Sisa Sklovska a ty ostatni,,celebrity,, ted si nemuzu vzpomenout ktere :lol:. Norika byla s obycejnyma :). Jn, satniky jsou komicke :lol: Nektere kousky bych samo chtela taky ale vetsinu bych si vzala na podlahu :mrgreen:

Sisa tam měla, samé návrháře a některé ty šaty, jako s tím bych podlahu nevytírala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.4.14 16:36
@evill píše:
Nene ve VIP byla Sisa Sklovska a ty ostatni,,celebrity,, ted si nemuzu vzpomenout ktere :lol:. Norika byla s obycejnyma :). Jn, satniky jsou komicke :lol: Nektere kousky bych samo chtela taky ale vetsinu bych si vzala na podlahu :mrgreen:

Eva Máziková, Sklovská, Plačková a ostatní si nepamatuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
29.4.14 16:39
@MambaJ píše:
Sisa tam měla, samé návrháře a některé ty šaty, jako s tím bych podlahu nevytírala. :mrgreen:

Ja nemyslim ty hadry od vipek :lol:. Ty bych prodala a byla bych v baliku :lol:. Sisa mela zase moc preplacane veci, moc trblikate same nacancane saticky, to bych tez nechtela ale nejakou kacku bych za to zkasla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 16:41
@Kelsey píše:
Eva Máziková, Sklovská, Plačková a ostatní si nepamatuji :mrgreen:

Ta Plačková, byla taky nebezpečná, s těma pětkama, nebo kolikatky měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 16:43
@evill píše:
Ja nemyslim ty hadry od vipek :lol:. Ty bych prodala a byla bych v baliku :lol:. Sisa mela zase moc preplacane veci, moc trblikate same nacancane saticky, to bych tez nechtela ale nejakou kacku bych za to zkasla :lol:

Mě se líbily, některé šperky, šaty, ale prodat to, tak máš i new auto. Takže s tím souhlasím.
Je fajn že se tam hlásí i „boubelky“, je to takové, pro všechny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
29.4.14 16:44
@Kelsey píše:
Eva Máziková, Sklovská, Plačková a ostatní si nepamatuji :mrgreen:

Jj tyhle, a posledni byla ta modelka (od te jedine se mi styl libil, mela podobny vkus jako ja) nosila ty celorocni valenky, jak se jenom jmenovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.4.14 16:46

Jááj, to jsou slepice. :lol: Tak tohle ne. Zlaté Prostřeno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 16:54
@Litta píše:
Jááj, to jsou slepice. :lol: Tak tohle ne. Zlaté Prostřeno. 8)
Řekla bych, že Prostřeno je o jídle a je spíš pro starší a tahle show, je o stylu, pro mladší :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.4.14 17:00
@MambaJ píše: Řekla bych, že Prostřeno je o jídle a je spíš pro starší a tahle show, je o stylu, pro mladší :P :mrgreen:

No já nevím, koukám na první díl a že by tam byla nějaká móda, to mi zrovna nepřipadá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 17:11
@Litta píše:
No já nevím, koukám na první díl a že by tam byla nějaká móda, to mi zrovna nepřipadá. :lol:

Tak záleží, na co jsi zvyklá, pokud máš ve své skříni, chanelku a Jacobse, tak je to určitě bída. :mrgreen:
Jsou tam díly, kde by si každá, něco našla! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky