Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
O čem to je?
V jednom týdnu, je 5 žen (různého věku). Každá z nich dostane od Tv 500 euro a musí se obléct v příslušném nákupním centru za 2 hodiny na nějakou danou TÉMU.
Mezitím co nakupuje, jsou její soupeřky u ní doma a šmejdí ji, ve skříni.
Pak se ohodnotí a ještě je hodnotí odborník.
Je to podobný prostřenu, ale je to víc styloví.
![]()
@MambaJ píše:
Ono je to teď kolem té 15:0 žé? Teď jsem se dívala a je tam i dnešní díl. Jak se ti líbí téma?
jo
jsem to sledovala ve 21h. na wau a pak to posunuli na skoro 22h. tak jsem asi celou dobu sledovala opakování
![]()
@fialinkova píše:
@MambaJ to mi právě nejde spustit:) tak kouknu až v TV:)
Taky se mi to teď seká. Já se koukám večer. ![]()
@MambaJ píše:
Jo Nora, ta byla svá a jak to komentovala, to byly tuším ty VIP ne?
Jinak včera odstartovaly premiérové díly, tak se mrkni.Jinak některé šatníky, hrůza, říkám si vždycky, jaký mám krásný oblečení. Ale některé šatníky (věci) mi berou dech, hned bych si něco šlohnula.
![]()
Nene ve VIP byla Sisa Sklovska a ty ostatni,,celebrity,, ted si nemuzu vzpomenout ktere
. Norika byla s obycejnyma
. Jn, satniky jsou komicke
Nektere kousky bych samo chtela taky ale vetsinu bych si vzala na podlahu ![]()
@evill píše:
Nene ve VIP byla Sisa Sklovska a ty ostatni,,celebrity,, ted si nemuzu vzpomenout ktere. Norika byla s obycejnyma
Nektere kousky bych samo chtela taky ale vetsinu bych si vzala na podlahu
Sisa tam měla, samé návrháře a některé ty šaty, jako s tím bych podlahu nevytírala. ![]()
@evill píše:
Nene ve VIP byla Sisa Sklovska a ty ostatni,,celebrity,, ted si nemuzu vzpomenout ktere. Norika byla s obycejnyma
Nektere kousky bych samo chtela taky ale vetsinu bych si vzala na podlahu
Eva Máziková, Sklovská, Plačková a ostatní si nepamatuji ![]()
@MambaJ píše:
Sisa tam měla, samé návrháře a některé ty šaty, jako s tím bych podlahu nevytírala.
Ja nemyslim ty hadry od vipek
. Ty bych prodala a byla bych v baliku
. Sisa mela zase moc preplacane veci, moc trblikate same nacancane saticky, to bych tez nechtela ale nejakou kacku bych za to zkasla ![]()
@Kelsey píše:
Eva Máziková, Sklovská, Plačková a ostatní si nepamatuji
Ta Plačková, byla taky nebezpečná, s těma pětkama, nebo kolikatky měla ![]()
@evill píše:
Ja nemyslim ty hadry od vipek. Ty bych prodala a byla bych v baliku
. Sisa mela zase moc preplacane veci, moc trblikate same nacancane saticky, to bych tez nechtela ale nejakou kacku bych za to zkasla
Mě se líbily, některé šperky, šaty, ale prodat to, tak máš i new auto. Takže s tím souhlasím.
Je fajn že se tam hlásí i „boubelky“, je to takové, pro všechny. ![]()
@Kelsey píše:
Eva Máziková, Sklovská, Plačková a ostatní si nepamatuji
Jj tyhle, a posledni byla ta modelka (od te jedine se mi styl libil, mela podobny vkus jako ja) nosila ty celorocni valenky, jak se jenom jmenovala… ![]()
@Litta píše:Řekla bych, že Prostřeno je o jídle a je spíš pro starší a tahle show, je o stylu, pro mladší
Jááj, to jsou slepice.Tak tohle ne. Zlaté Prostřeno.
@MambaJ píše: Řekla bych, že Prostřeno je o jídle a je spíš pro starší a tahle show, je o stylu, pro mladší![]()
No já nevím, koukám na první díl a že by tam byla nějaká móda, to mi zrovna nepřipadá. ![]()
@Litta píše:
No já nevím, koukám na první díl a že by tam byla nějaká móda, to mi zrovna nepřipadá.
Tak záleží, na co jsi zvyklá, pokud máš ve své skříni, chanelku a Jacobse, tak je to určitě bída. ![]()
Jsou tam díly, kde by si každá, něco našla! ![]()
@MambaJ to mi právě nejde spustit:) tak kouknu až v TV:)