Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kobliha51 píše:
Děkuji za doporučení. Jen se trochu bojím, že je tam velká kriminalita. Ale na druhou stranu, co si na mě s batohem vezmou, ne? Letos už mám dovolenou naplánovanou, tak snad příští rok. Omlouvám se za jiné téma. Už nebudu.
v pohode, no je fakt, ze jsme byli ve spojeni s domestikovanymi Cechy, takze clovek vedel kam jo a kam ne…auto jsme meli, i kdyz urcite casti i s batohem, ale to ja si uz rada necham ujit… ![]()
Treba za mne ta Kolumbie a urcite casti Bogoty urcite ne, dost to bylo i na manzela, v teto oblasti je zbehly a spanelstina je jeho druhy rodny jazyk, holt jen vypada jako klasicky grinko ![]()
@Kobliha51 píše:
Promiň, to jsou pro mneš doplňující informace, které jsem předtím neměla.
Posílám ti odkaz k nákupům na Floridě. Možná se tam třeba dovíš více.http://www.omlazeni.cz/…69751-0.html
Jinak starostí fakt nemám skoro žádné. Cestují hodně za přírodou a lidmi do cého světa. Moje oblíbené destinace jsou však na východě. Návštěvu Ameriky nevylučuji ale spíše jižní než severní, případně Kuba, ta by se mi také líbila.
Nákupy na Floridě mezi moje starosti opravdu nepatří, spíše mě udivuje, že se na to vůbec někdo ptá. Přece nakoupit snad umí každý kdekoliv.
Pokusím se nebrat si ty mírně útočné reakce osobně
, za odkaz snad nebudu ani děkovat, je 3 roky starý, hodily by se mi spíš aktuálnějsí rady, poznatky. Nerozumím tomu, proč toto téma, které Tě nezajímá komentuješ ![]()
@Hanka1 píše:
naopak, mne treba tema nakupu na Floride dost zajima, uz jako potencinalni misto na budouci dovolenou…pokud tady zeny maji jine starosti, jejich volba, kazdopadne pokud ma zena v jakekoliv zivotni situaci prostredky na to, aby vlastnila pc a pripojeni na internet, tak na tom urcite nebude tak spatne, aby si nemohla precist cokoliv a kdykoliv. Pokud nekoho v jeho materskem rozletu zajimaji jen prikrmy a akce na plinky, tak to nikoho neopravnuje k tomu, aby nekomu radil jaka temata a zamereni se maji ubirat diskuse na tomto webu…![]()
![]()
Díky
@kiera píše:
Pokusím se nebrat si ty mírně útočné reakce osobně, za odkaz snad nebudu ani děkovat, je 3 roky starý, hodily by se mi spíš aktuálnějsí rady, poznatky. Nerozumím tomu, proč toto téma, které Tě nezajímá komentuješ
Promiň, už na tebe reagovat nebudu, na datumy jsem se nedívala, ty obchody snad ještě všechny nezavřeli. A stejně je tu nával, takže se beze mě obejdeš, že?
![]()
Přeji hezký den.
@Kobliha51 píše:
Promiň, už na tebe reagovat nebudu, na datumy jsem se nedívala, ty obchody snad ještě všechny nezavřeli. A stejně je tu nával, takže se beze mě obejdeš, že?![]()
![]()
Přeji hezký den.
Ahoj, byla jsem tam, projela celou Floridu a nej nákupy jsou v Sawgrass Mills, zkysli jsme tam na celý den, když pršelo.
Ahojky, čerstvé poznatky: Takže nakupování je opravdu nepopsatelné, s roďkou za zády to sice nebylo to pravé ořechové, s kámoškou bych se vyřádila víc, nicméně jsem byla dooost rozčarovaná z cen, níkdy neplatíte to, co vidíte, vždycky víc - je to cena plus k tomu nějaká taxa, jak v obchodech, tak v restauracích, hotelích, to mě teda vytáčelo. V restauraci si rovnou naúčtují dýško ![]()
@kiera tak na Floridě je to dýško docela v pohodě „jen“ 15% čím výš na sever jedeš tím je to vyšší! V NY zaplatíš už 20%.ale zas se tam nakupuje o 100% líp než v Miami! v některých obchodech se dokonce očekává že budeš smlouvat! ![]()
@hiki123 Fakt? Tak super, díky za info, letos už se teda nikam nechystáme, ale NY je určitě v pořadí
. Smlouvat ale teda neumím ![]()
Tak me teda ten NY prisel podstatne drazsi.
(Taxy si nepamatuju)
Ale ono jde taky o to, ze na Floride beres utokem outlety, v NY obyc obchody.
Ne?
Tak my třeba koupili nový foťák olympus s pouzdrem a kartou za 250$ se vším všudy a u nás v té době stál 16.000!
A celkově i oblečení mnohem levnější a to jsme bydleli a nakupovali u time square! jinak doporučuji koupit si NY pas stojí podle dní a my ho objednávali předem a pak už nemusíš stát v řadách a čekat na vstupenky na zajímavosti a záleží na tobě co vše stihneš.
Děkuji za doporučení. Jen se trochu bojím, že je tam velká kriminalita. Ale na druhou stranu, co si na mě s batohem vezmou, ne? Letos už mám dovolenou naplánovanou, tak snad příští rok. Omlouvám se za jiné téma. Už nebudu.