Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte,
Vy co jezdíte pravidelně do Primarku do Dráždan tak kdy je nejlepší doba tam jet? Já lepší jet před Vánoci v pulce prosince třeba a nebo až začátkem ledna?
Jde mi čistě jen o nákupy v primarku, žádná prohlídka města, či nákupy jinde.
Loni byl kolegyně před Vánoci a slevy nebyli a tak jela druhý týden v lednu a slevy dobíhali a vše bylo vybrané.
Jela bych mezi Vánocema a Silvestrem, aby slevy už byly a nebylo to ještě vybraný
@Paola21 píše:
Jela bych mezi Vánocema a Silvestrem, aby slevy už byly a nebylo to ještě vybraný
Presne tak. Slevy zacinaji hned po, aspon u nas v obchodech v DE, primo Primark nevim.
@Paola21 píše:
tak to jedině 30.12. - to tam bude narváno ale ne? mužu jen soboty… a jinak v DE to zlevnují tedy hnedka po vánocích?
@Petronellina píše:
@Zahradnice Roku soboty jsou narvané vždy, 30.12. to bude masakr
toho se bojím no
@Zahradnice Roku píše:
@blumentak to jedině 30.12. - to tam bude narváno ale ne? mužu jen soboty… a jinak v DE to zlevnují tedy hnedka po vánocích?
Ano, hned.
Dle me to narvane nebude, Nemci nejsou posedli slevami mi prijde. Ale je pravda, ze 30.12. jsem tam asi nebyla.
jinak mi prijde, ze slevy nebyly nijak extremni v minulych letech, ale treba se pletu. To spise jen ty napisy a cedule slevy az 80% a podobne
Před vánocema mega masakr, doporučuji jezdit vždy v týdnu dopoledne, on už takhle je v sobotu mazec i v běžném roce… jinak jestli ti jde o oblečení tak bych jela po vánocích, pokud cheš i nasát atmosferu tak jed před…
@blumen píše:
Ano, hned.Dle me to narvane nebude, Nemci nejsou posedli slevami mi prijde. Ale je pravda, ze 30.12. jsem tam asi nebyla.jinak mi prijde, ze slevy nebyly nijak extremni v minulych letech, ale treba se pletu. To spise jen ty napisy a cedule slevy az 80% a podobne
U nas je narvano kazdou sobotu
v nedeli je vsude zavreno, takze sobota je narvana.
@teepe píše:
Před vánocema mega masakr, doporučuji jezdit vždy v týdnu dopoledne, on už takhle je v sobotu mazec i v běžném roce… jinak jestli ti jde o oblečení tak bych jela po vánocích, pokud cheš i nasát atmosferu tak jed před…
já nemužu právě…jediná možnost je víkend
@Zahradnice Roku
Hezky den
uz jste si jela nakoupit nebo teprve plánujete?
Take váhám kdy jet cas mam do 2.1 každy den, ale nechce se mi samotné a polovicku radši do front brát nechci ???????? nebyl by tu někdo kdo by si udělal výlet? jsem z Prahy ![]()
@Lily1989 píše:
@Zahradnice Roku
Hezky denuz jste si jela nakoupit nebo teprve plánujete?
Take váhám kdy jet cas mam do 2.1 každy den, ale nechce se mi samotné a polovicku radši do front brát nechci ???????? nebyl by tu někdo kdo by si udělal výlet? jsem z Prahy
No byla kolegyne tedka a silene fronty…asi 3h fronta na pokladnu pry! A to byla ve vsedni den takze si nedokazu predstavit je v sobotu takze sme to odlozi na leden…