Nákupy Primark Dráždany - před nebo po Vánocích?

1.11.17 12:43

Nákupy Primark Dráždany - před nebo po Vánocích?

Ahojte,

Vy co jezdíte pravidelně do Primarku do Dráždan tak kdy je nejlepší doba tam jet? Já lepší jet před Vánoci v pulce prosince třeba a nebo až začátkem ledna?
Jde mi čistě jen o nákupy v primarku, žádná prohlídka města, či nákupy jinde.
Loni byl kolegyně před Vánoci a slevy nebyli a tak jela druhý týden v lednu a slevy dobíhali a vše bylo vybrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35954
1.11.17 12:45

Slevy začínají po vánocích, jako všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
1.11.17 12:57

Jela bych mezi Vánocema a Silvestrem, aby slevy už byly a nebylo to ještě vybraný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
1.11.17 13:06
@Paola21 píše:
Jela bych mezi Vánocema a Silvestrem, aby slevy už byly a nebylo to ještě vybraný

Presne tak. Slevy zacinaji hned po, aspon u nas v obchodech v DE, primo Primark nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 13:11
@Paola21 píše:

@blumen

tak to jedině 30.12. - to tam bude narváno ale ne? mužu jen soboty… a jinak v DE to zlevnují tedy hnedka po vánocích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
1.11.17 13:15

@Zahradnice Roku soboty jsou narvané vždy, 30.12. to bude masakr :)

• Citovat
  • Upravit
1.11.17 13:18
@Petronellina píše:
@Zahradnice Roku soboty jsou narvané vždy, 30.12. to bude masakr :)

toho se bojím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
1.11.17 13:19
@Zahradnice Roku píše:
@blumentak to jedině 30.12. - to tam bude narváno ale ne? mužu jen soboty… a jinak v DE to zlevnují tedy hnedka po vánocích?

Ano, hned.

Dle me to narvane nebude, Nemci nejsou posedli slevami mi prijde. Ale je pravda, ze 30.12. jsem tam asi nebyla. :think: jinak mi prijde, ze slevy nebyly nijak extremni v minulych letech, ale treba se pletu. To spise jen ty napisy a cedule slevy az 80% a podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
1.11.17 13:20

Před vánocema mega masakr, doporučuji jezdit vždy v týdnu dopoledne, on už takhle je v sobotu mazec i v běžném roce… jinak jestli ti jde o oblečení tak bych jela po vánocích, pokud cheš i nasát atmosferu tak jed před…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
1.11.17 13:22
@blumen píše:
Ano, hned.Dle me to narvane nebude, Nemci nejsou posedli slevami mi prijde. Ale je pravda, ze 30.12. jsem tam asi nebyla. :think: jinak mi prijde, ze slevy nebyly nijak extremni v minulych letech, ale treba se pletu. To spise jen ty napisy a cedule slevy az 80% a podobne

U nas je narvano kazdou sobotu :nevim: v nedeli je vsude zavreno, takze sobota je narvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 13:27
@teepe píše:
Před vánocema mega masakr, doporučuji jezdit vždy v týdnu dopoledne, on už takhle je v sobotu mazec i v běžném roce… jinak jestli ti jde o oblečení tak bych jela po vánocích, pokud cheš i nasát atmosferu tak jed před…

já nemužu právě…jediná možnost je víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.12.17 16:05

Praha?

@Zahradnice Roku
Hezky den ;) uz jste si jela nakoupit nebo teprve plánujete? ;) Take váhám kdy jet cas mam do 2.1 každy den, ale nechce se mi samotné a polovicku radši do front brát nechci ???????? nebyl by tu někdo kdo by si udělal výlet? jsem z Prahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 20:28
@Lily1989 píše:
@Zahradnice Roku
Hezky den ;) uz jste si jela nakoupit nebo teprve plánujete? ;) Take váhám kdy jet cas mam do 2.1 každy den, ale nechce se mi samotné a polovicku radši do front brát nechci ???????? nebyl by tu někdo kdo by si udělal výlet? jsem z Prahy ;)

No byla kolegyne tedka a silene fronty…asi 3h fronta na pokladnu pry! A to byla ve vsedni den takze si nedokazu predstavit je v sobotu takze sme to odlozi na leden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák