Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, když jsem dostala řidičák, tak se mi stalo hodně trapných situací. Například jsem asi 10 krát poškrábala cizí auto při parkování, nebo když jsem vyjížděla z parkoviště, tak jsem stála v protisměru, párkrát jsem zapomněla dát blinkr při parkování a vytroubilo mě asi 5 aut… no prostě hrozne trapný, a to jsem ke všemu zdědila mercedes po tátovi, co si asi tak ty lidi říkali?" Hlavně že má mercedes a neumí řídit kravka". Teď zpětně se cítím jako hloupá neschopná husa a proto se Vás chci zeptat, jestli jsem jediná, kdo řídil jako prasátko, nebo je to normální? Pac ja si příjdu fakt trapně..
Pokud jsi poškrábala 10 aut, tak jsi měla jít vrátit řidičák, to fakt není normální…..
@Deniskadeniska píše:
Ahoj, když jsem dostala řidičák, tak se mi stalo hodně trapných situací. Například jsem asi 10 krát poškrábala cizí auto při parkování, nebo když jsem vyjížděla z parkoviště, tak jsem stála v protisměru, párkrát jsem zapomněla dát blinkr při parkování a vytroubilo mě asi 5 aut… no prostě hrozne trapný, a to jsem ke všemu zdědila mercedes po tátovi, co si asi tak ty lidi říkali?" Hlavně že má mercedes a neumí řídit kravka". Teď zpětně se cítím jako hloupá neschopná husa a proto se Vás chci zeptat, jestli jsem jediná, kdo řídil jako prasátko, nebo je to normální? Pac ja si příjdu fakt trapně..
Už chápu instruktorku z autoškoly. A tím mercedesem nás chceš ohromit? A máš pravdu řídíš jako prasátko.
@Deniskadeniska píše:
Ahoj, když jsem dostala řidičák, tak se mi stalo hodně trapných situací. Například jsem asi 10 krát poškrábala cizí auto při parkování, nebo když jsem vyjížděla z parkoviště, tak jsem stála v protisměru, párkrát jsem zapomněla dát blinkr při parkování a vytroubilo mě asi 5 aut… no prostě hrozne trapný, a to jsem ke všemu zdědila mercedes po tátovi, co si asi tak ty lidi říkali?" Hlavně že má mercedes a neumí řídit kravka". Teď zpětně se cítím jako hloupá neschopná husa a proto se Vás chci zeptat, jestli jsem jediná, kdo řídil jako prasátko, nebo je to normální?Pac ja si příjdu fakt trapně..
Tak doufám, že jsi na sebe nechala asponˇkontakt za stěračem. Bohužel takových jako ty, je mraky, a podle toho to na silnicích vypadá.
@Janli píše:
Pokud jsi poškrábala 10 aut, tak jsi měla jít vrátit řidičák, to fakt není normální…..
Tak nebylo to 10 krat…to jsem jen tak placla, bylo to 3 krat.
@arinecka píše:
Tak doufám, že jsi na sebe nechala asponˇkontakt za stěračem. Bohužel takových jako ty, je mraky, a podle toho to na silnicích vypadá.
Nechala
@Deniskadeniska píše:
Takových je. Posledně jedna pi*zda v audine mi zastavila před nosem na kruhaci a pouštěla najíždějíci auta bo přednost z prava asi. Takový lidi mají vracet ridicaky.
Tak každý se učí. Doufám, že jsi všem těm odřeným zaplatila opravu nebo to s nima nějak řešila. Pokud ne, tak jsi pí*ča blbá a nemáš za volantem absolutně co dělat.
@mamule42 píše:
Už chápu instruktorku z autoškoly. A tím mercedesem nás chceš ohromit? A máš pravdu řídíš jako prasátko.
Proč bych chtěla někoho ohromovat? Tím jsem chtěla dát najevo uplne neco jiného, že je to ještě trapnější, nemusíš hned utocit.
Ne, nic takového se mi nikdy nestalo. Jednou jedinkrát jsem nabourala vrata naší garáže. A dostala pochvalu, protože pak šly lépe zavírat
jo a odřela jsem naše auto o zeď při couvání. ale nikdy jsem neudělala škodu na cizím majetku. A ještě se tu slaboduše ptáš, jestli ostatní jezdí stejně špatně… ![]()
@Deniskadeniska píše:
Nechala
Normálně jsi ujela od nehody.! Kde máš jistotu, že ten lístek za oknem zůstane? Že se majitel k autu nevrátí třeba za tři dny? Tohle fakt nemá na silnici co dělat ![]()
Se mi obrací kudla v kapse, za poslední dva roky mi někdo třikrát poškrábal auto.
Příště zavolej policii, nech sepsat protokol a kontaktovat majitele.
@Deniskadeniska píše:
Nechala
Tak prostě dávej pozor, jinak to nejde. Nikdo učený z nebe nespadl, to je jasný, ale když už řídíš, tak musíš být prostě opatrná.
@Deniskadeniska píše:
Ne, normální to opravdu není. ![]()
Tak hlavně, že máš teda ten Mercedes ( beztak nějakou starou, otřískanou vránu
). Tím tady nikoho neoslníš.
A doufám, že už se jako kravka nechováš a řídit jsi se naučila. ![]()
@Šmoulice píše:
Ne, normální to opravdu není.
Tak hlavně, že máš teda ten Mercedes ( beztak nějakou starou, otřískanou vránu). Tím tady nikoho neoslníš.A doufám, že už se jako kravka nechováš a řídit jsi se naučila.
Jezisi, pisu znovu, že nebyl ucel nikoho oslnit, že to mělo jiny vyznam, přečti si priste celou diskuzi nez sem zacnes neco psat, a starej neni ale ok. Tyhle rypance typu" beztak to byla kraksna bla bla..´ beru uz jenom jako pouhou zavist..
@Cenarius píše:
Takových je. Posledně jedna pi*zda v audine mi zastavila před nosem na kruhaci a pouštěla najíždějíci auta bo přednost z prava asi. Takový lidi mají vracet ridicaky.Tak každý se učí. Doufám, že jsi všem těm odřeným zaplatila opravu nebo to s nima nějak řešila. Pokud ne, tak jsi pí*ča blbá a nemáš za volantem absolutně co dělat.
Mně takhle zastavila ženská na najezdu na dálnici u značky dej přednost v jízdě
Asi si to speltla se stopkou, ale jako na dálnici. Ten kamion za mnou brzdil i ušima ![]()
Příspěvek upraven 28.05.23 v 17:12
@Deniskadeniska píše:
Jezisi, pisu znovu, že nebyl ucel nikoho oslnit, že to mělo jiny vyznam, přečti si priste celou diskuzi nez sem zacnes neco psat, a starej neni ale ok. Tyhle rypance typu" beztak to byla kraksna bla bla..´ beru uz jenom jako pouhou zavist..
Jistě, závist.
Jinou odpověď jsem ani nečekala. Tak ses aspoň ukázala, jaká jsi. ![]()