Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
No paní neodešla, musela jsem já, aby mi ošetřili psa. Nemohla jsem čekat.
Omlouvám se za mistifikaci ![]()
@leylen píše:
oni tady ale všichni stoji za tim, ze agresor je pes zakladatelky
Všichni ne. Právně je nepochybně zodpovědný ten, jehož pes ublížil.
@MartinaIrena to máte tedy štěstí na chovatele blbce když už váš pes byl tolikrát pokousan, chudák musí mít trauma…
Chyba je zcela na straně majitelky, můžete si tu vykládat co chcete. Ona svého psa neuhlídala, druhý pes pouze bránil majitelku, byl na vodítku, nebyl na volno. To, že druhá paní má psa obranáře, který se nechtěl nechat očuchat je u těchto plemen normální. Samozřejmě její reakce nebyla úplně oukej, ale v podstatě se neměla za co omlouvat. Její pes reagoval přirozeně, přiběhl k nim cizí pes, on to vyhodnotil jako útok a dle toho se zachoval. To je v podstatě jako bys chtěla omluvu za to, když Tvůj pes vběhne někomu na pozemek a domácí pes ho rozškube.
@rozand píše:
Všichni ne. Právně je nepochybně zodpovědný ten, jehož pes ublížil.
No ale to je to, chybu jsem udělala já, že jsem psa nestahla včas na vodítko, oni že ho nechali útočit a neudrželi ho a teď se mám teda omlouvat já, že k nim můj prd doběhl nebo oni, že napadal a způsobil zranění?
@Anonymní píše:
No ale to je to, chybu jsem udělala já, že jsem psa nestahla včas na vodítko, oni že ho nechali útočit a neudrželi ho a teď se mám teda omlouvat já, že k nim můj prd doběhl nebo oni, že napadal a způsobil zranění?
Ale on ten druhý pes neutocil, nybrz nejspíš bránil sebe a svou majitelku, bohužel. Takže ačkoliv právně je to možná naopak, morálně prostě váš pes neměl co běhat za cizím, aniž by jste se domluvila s jeho majitelkou. Nějak nevím, proč by se vám kdokoliv měl omlouvat. Pokud svého psa nemáte pod kontrolou a utekl vám, nemáte s ním chodit navolno.
@Anonymní píše:
Ale vždyť si psala, že ho panicek táhl za obojek tak se tomu snažil snad taky zabránit. Ale začal si prostě tvůj pes ač si mohl chtít třeba jen hrát. Druhý pes se branil.
@Anonymní píše:
A jeji pes byl zajisteny jak v te chvili, kdyz se majitelce vytrhl? Rozhodne si nelij nic na hlavu a neposlouchej ty teoretiky. Sama nejlépe vis, jak cela situace vypadala a sve vědomí mej ciste.
Příspěvek upraven 27.01.20 v 17:40
@JancaS84 KDE FURT BERETE, ZE PES ZAKLADATELKY byl vyvolávací konfliktu?
to tady nejsou zadni pejskari? Kdyz kolem meho psa projde pes na voditku a bude ho chtit sezrat, tak za to taky budu moct ja, když ho mam na volno?
Příspěvek upraven 27.01.20 v 17:43
@leylen píše:
@JancaS84 KDE FURT BERETE, ZE PES ZAKLADATELKY SEL UTOCIT?
Ja sem psala, že si mohl chtít jen hrát jestli umíš číst.
@JancaS84 Ano, omlouvám se, zaktualizovala jsem to pozdeji, nez muj mobil stihl reagovat.
@FraDeu píše:
Jste si tu paní se psem měla vyfotit, aspoň jako důkaz místa činu, když už nechtěla dát kontakt a tímto se vyhla nejenom soudnímu sporu a úhrady nákladu za léčbu psa ale také i popotahováním u policie a pokut za napadení psem.
Vyfotit? To se nesmí, muže být popotahovaná za narušování osobní svobody a já nevím čeho všeho. A kdyby nedej bože tu fotku někde zveřeknila. Tohle bych určitě neradila. její pes si koneckonců nezačal ![]()
@leylen píše: .
Představ si, že psa mám a chodila jsem s ním rok na cvičák a taky měl problémy když se k němu přiblížil jiný pes tak útočil (na fenky ne). A je rozdíl kolem sebe projít kdyz maji panicci psy pod kontrolou a když se k tobě přiřítí cizi pes jen tak.