Napadení psa psem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
11.8.18 08:54
@Ester13 píše:
Protože jste patrně všichni ve stresu ze stěhování, z vysokého stádia těhotenství a tak dál. Pes cítil, že muž je psychicky vykolejený a proto pravděpodobně vyjel.

Vychovany pes nema co napadat ani pri stehovani.Proc by nekdo mel byt psychicky vykolejeny z planovaneho stehovani? Naopak pes ma byt v cizim prostredi pokornejsi. Takovy panicky opravdu miluju.

Příspěvek upraven 11.08.18 v 09:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.8.18 08:54

Co je to za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.18 08:56

Zrovna včera po mých mini psech vyjel vlčák…já sebou dvě malé děti,paráda…psa jsem nějakým záhadným způsobem nakopla a zmizel,panicek doběhl až snad za 10 minut ,kdy už jsem měla zavolane policajty.....
A když pak napadl psa holkam,co tam byly taky venčit,tak dostal znovu :nevim: taky jsem už byla sprosta a je mi fuk,jestli utekl poprvé…
Naštěstí to bylo bez zraneni ,ale doufam,ze alespon pokutu dostane,protože na lidí sice nezautocil,ale ta děvčata byla úplně vyplasena a kdybych tam nebyla a nevytrhla jim psa z ruky,kdoví jestli by se svého pejska nesnazily ochránit a to pak člověk klidně nějaký kousanec schyta :nevim:

Ale krom toho,že zaplatite možná výdaje za léčení vám nic nehrozí,takže buď v klidu.........řekla bych tedy bohužel,protože jsem už viděla i psa roztrhat na ulici jiného a policajti nezmohli nic :?

• Citovat
  • Upravit
7257
11.8.18 09:00
@Anonymní píše:
Zrovna včera po mých mini psech vyjel vlčák…já sebou dvě malé děti,paráda…psa jsem nějakým záhadným způsobem nakopla a zmizel,panicek doběhl až snad za 10 minut ,kdy už jsem měla zavolane policajty.....
A když pak napadl psa holkam,co tam byly taky venčit,tak dostal znovu :nevim: taky jsem už byla sprosta a je mi fuk,jestli utekl poprvé…
Naštěstí to bylo bez zraneni ,ale doufam,ze alespon pokutu dostane,protože na lidí sice nezautocil,ale ta děvčata byla úplně vyplasena a kdybych tam nebyla a nevytrhla jim psa z ruky,kdoví jestli by se svého pejska nesnazily ochránit a to pak člověk klidně nějaký kousanec schyta :nevim:Ale krom toho,že zaplatite možná výdaje za léčení vám nic nehrozí,takže buď v klidu.........řekla bych tedy bohužel,protože jsem už viděla i psa roztrhat na ulici jiného a policajti nezmohli nic :?

Panicek nezodpovedny kreten:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.18 09:26
@Martinka654 píše:
Pokud byl pokousan už několikrát,má dost možná narusenou psychiku a bojí se ..proto je dost možné,že jde do útoku jako první,aby měl lepší pozici z hlediska boje..má prostě strach ,trošku s ním zapracujte..Je to asi možná nepochopitelný,ale pes by se s vámi měl cítit v bezpečí ..jenže pokud jste mu nechali takhle dvakrát ublížit ( idkyz tomu třeba zamezit nešlo,taky se nám to stalo)..tak se ted bude bránit sám, už vám v tomhle důvěřovat nebude pokud nezapracujete

Tak v tom případě je to moje vina. Protože co ho tenkrát pokousali, jsem v nervech když jsem s ním sama venku. Prostě se mi honí hlavou co se zase semele a jestli tohle pes dokáže vycítit tak chápu že je taky nervózní, ale můj chlap je v tomto naprosto v klidu i ho nechává pohrát si s jinými psi atd. a venčil ho on

• Citovat
  • Upravit
Huk
620
11.8.18 09:28
@Martinka654 píše:
@Huk pes, který není vedený k agresivite a je socializovany ,opravdu jen tak bezdůvodně nebude útočit po dítěti a trhat mu hlavu nebo nevím co..tyhle věci ,co vidíte v televizi se opravdu nedají bezdůvodně.. A nikdy za to nemůže pes ani dítě

Jenže takový socializovaný a vychovaný pes se nevytrhne a nepůjde po jiném psovi. Vím, o čem mluvím, naše rodina psy cvičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
11.8.18 10:07

Nam pokousal psa sousedovic, no, akutni osetreni u veta a dalsi kontroly nas staly asi 4000,– tak nam to pak proplatil. Ale policie je asi zbytecny volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31781
11.8.18 10:31
@Huk píše:
Jenže takový socializovaný a vychovaný pes se nevytrhne a nepůjde po jiném psovi. Vím, o čem mluvím, naše rodina psy cvičí.
:palec: a jestli pes nebo dítě je upřímně jedno. My jsme takhle vyšli jednou z domu, cca 2 vteřiny a na psovi mi visel cizí. Kdyby to nebylo velké plemeno, tak mám po psovi, takhle byla „jen“ zakrvavená a pohmožděná :zed: ona k psovi byla skoro zády a fakt neštěkala, takže těžko toho druhého mohla jakkoliv vyprovokovat. Mít tam s sebou dítě, tak se stane úplně to samé, jen dost možná horší, ten pes fakt neměl čas ani příležitost nad tím jakkoliv uvažovat když na ní visel tak rychle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33607
11.8.18 10:44
@Anonymní píše:
Holky já bych tak nehysterčila, kdyby se ten chlap dokázal v klidu domluvit. Ale ta mela že můj chlap je čur.ák a další slova, že nemáme mít psa když ho nezvladáme, že volají policajty a že ještě uvidíme atd no je mi fakt zle. Jak kdyby jsem tady vypouštěli agresivního psa a naschvál. Je to pes a stát se to přece může i kdyz jinak poslouchá…

Asi bych mu řekla že tedy policii zavoláme, ale na něj. Normální člověk se domluví a nenadává někomu do ču.áků :nevim: Stalo se, vrátit to zpět nejde. Už bych se s ním nebavila, pokud druhému psovi není nic vážného a není nutné ošetření na veteriě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
11.8.18 10:59
@arinecka píše:
Asi bych mu řekla že tedy policii zavoláme, ale na něj. Normální člověk se domluví a nenadává někomu do ču.áků :nevim: Stalo se, vrátit to zpět nejde. Už bych se s ním nebavila, pokud druhému psovi není nic vážného a není nutné ošetření na veteriě.

Kdyby mi cizí pes napadl psa, možná by ze mě ten č… vypadl taky. Ten stres, že ho zabije, je fakt hnus 8o . A to, co to nadělá v psychice pokousaného psa, je fakt krása, která se třeba nezahojí nikdy.

Jinak známému takhle psa cizí pes málem zakousl, známý ho chytil a dusil, dokud neodpadl a nepovolil stisk. Kdyby měl nůž, možná by ho podřízl, a já bych mu to vůbec nevyčítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
11.8.18 11:00

Jinak jakmile mi jde po psovi pes, snažím se mu jít do cesty a nakopnout ho. Je mi sice líto, že má debilního pána, ale nějak své psy chránit musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.8.18 11:02
@Anonymní píše:
Tak v tom případě je to moje vina. Protože co ho tenkrát pokousali, jsem v nervech když jsem s ním sama venku. Prostě se mi honí hlavou co se zase semele a jestli tohle pes dokáže vycítit tak chápu že je taky nervózní, ale můj chlap je v tomto naprosto v klidu i ho nechává pohrát si s jinými psi atd. a venčil ho on

Jo, to není nejlepší. Zvlášť jestli jsi těhotná, tak někdy se psi trochu změní a víc hlídají rodinu. Jinak co se týče následků, tak vy jste nabídli páníčkovi pomoc, což je už víc než dělá běžný majitel útočícího psa. Policie bych se nebála, zvlášť pokud dotyčný neví, jak se jmenujete a kde bydlíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
11.8.18 11:04
@Addel.s píše:
Mému psovi prokousla fenka co se svojí paničce vysmekla z vodítka zadní nohu až na sval. Taky jí nikdy nepouští, ale prostě náhodou se stalo. Paní mi na sebe dala hned na místě kontakt a adresu. Po ošetření jsem jí donesla veškeré faktury a ona mi je proplatila.
Čili - v takovém případě proč volat policajty. Ovšem po pravdě, nevím, jestli bych dal kontakt a adresu někomu, kdo na mě řve a nadává mi do čur@ků.

Pokud přesto dal manžel tazatelky majiteli pokousaného psa kontakt, adresu a nabídl pomoc, pak nevím, co by na tom řešili policajti (ti by totiž maximálně pátrali po majiteli útočícího psa, aby měl poškozený po kom vymáhat škodu v civilním řízení). Škoda vznikla z nedbalosti.

Příspěvek upraven 11.08.18 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.8.18 11:05
@rozand píše:
Jinak jakmile mi jde po psovi pes, snažím se mu jít do cesty a nakopnout ho. Je mi sice líto, že má debilního pána, ale nějak své psy chránit musím.

Ano, vždy chránit. Většině psů stačí, že jdete mezi ně, že přes člověka nejdou. Fajn je mít i mezi nimi nohu/ruku, pokud jsou už dost blízko, ale to chce už vědět, jaké máte reflexy, abyste o ni jen nepřišli. On by hlavně člověk měl umět číst signály psů, ale to je zatím mezi majitely docela utopie. :? Každopádně hlavně si chránit svého, nenechat ho „všechno si vyřešit“, jinak se z oběti stane brzy útočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31781
11.8.18 12:07
@arinecka píše:

Heleď, já jsem hodně klidný člověk a vůči psům a dětem, kteří se nechovají tak jak by měli jsem myslím velmi tolerantní. Ale upřímně, tys asi nikdy nezažila situaci, kdy ti cizí pes rve tvého psa nebo dítě? Nebo jsi dotyčnému řekla „jo, jasně v pohodě, mému tryská krev z krku, ale z toho si nic nedělejte?“ On je totiž obrovský rozdíl mezi tím když se potkají dva psi a nějak se rafnou (vidíš chování, vidíš postupující agresi atd.) nebo když někdo jde po ulici a najednou za ním přiletí cizí pes, který se vytrhnul z vodítka a bez jakéhokoliv varování kousne. Můžu ti garantovat, že v takové situaci řvou a nadávají i ty nejklidnější povahy, protože ten šok je neskutečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný