Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aajka píše:
Market a ty bys nastoupila případně do práce už teď? Jsem v podobné situaci (hledám práci od září), ale životopisy zatím aktivně nerozesílám, jen koukám po inzerátech, kdyby bylo něco pro mě zajímavého. Jak jsem tak koukala, chtějí nástup duben nebo hned, tak si říkám, že skoro půl roku do září čekat nebudou..
jojo, ja si rekla ze pokud to bude prace ktera bude financne dobre ohodnocena tak jsem ochotna nastoupit hned, sice se mi nechce, radeji bych byla doma s malym az do toho zari ale v tyhle dobe nemuzu doufat ze na me v zari budou nekde cekat s otevrenou naruci a 20tisicema. navic bydlime na Mostecku kde prace bohuzel neni. uz jsem jednu pracovni nabudku odmitla, sice penize dobry 25tis. ale pracovní doba silena (po 3mesicech od pul1 ale do 22) takze prachy fajn ale kcemu mi bude tolik penez kdyz malyho neuvidim. takze zatim to beru tak, ze chodim na pohovory a zatim si vybiram co vezmu a co ne, ale v zari bohuzel si uz vybirat nemuzu. hlidani mam zajisteny, tchyne je od ledna v duchodu a moje mamka je taky doma, sice se mi moc nelibi ze by malej mel travit vetsinu casu u babicek ale co se da delat. od zari by stejne nastoupil do skolky, takze jde jen o tech „par“ mesicu. ikdyz vcera mi rek „maminko, ja nechci aby jsi sla do prace, musis byt doma a hrat si semnou. tatinek chodi do prace“
to me dostalo
Market, říkala jsem si, že musíš být někde poblíž, tuhle nabídku jsem taky viděla
. Já jsem z Teplicka, tak koukám asi na podobná místa. Co to je podle tebe dobře finančně ohodnocena? Já mám pocit, že hlavní je práci získat, a pak se třeba vypracovat, na žádné „dobře“ placené místo jsem zatím nenarazila. Když tak chodíš na ty pohovory, už tě někde vzali? Krom s tou šílenou prac. dobou. Hlídání v dobrém závidím, já právě musím počkat na školku, protože jiné hlídání nemám. ![]()
@Aajka píše:
Market, říkala jsem si, že musíš být někde poblíž, tuhle nabídku jsem taky viděla. Já jsem z Teplicka, tak koukám asi na podobná místa. Co to je podle tebe dobře finančně ohodnocena? Já mám pocit, že hlavní je práci získat, a pak se třeba vypracovat, na žádné „dobře“ placené místo jsem zatím nenarazila. Když tak chodíš na ty pohovory, už tě někde vzali? Krom s tou šílenou prac. dobou. Hlídání v dobrém závidím, já právě musím počkat na školku, protože jiné hlídání nemám.
no ja jsem z Mostecka
od mostu bydlime tak 25km, no ja musim hledat neco kde nabizeji alespon 15tis. jinak se mi nevyplati dojizdet
takze nemuzu jezdit nekam kde nabizeji 10tis. to mi zbyde 5tis. (kdyz odectu benzin atd.) jojo do druhyho kola jsem se dostala uz dvakrat, ale jednou to byla pracovni doba a podruhy psali kolik nabizeji a ve finale se mi to nevyplatilo.
Market a ty bys nastoupila případně do práce už teď? Jsem v podobné situaci (hledám práci od září), ale životopisy zatím aktivně nerozesílám, jen koukám po inzerátech, kdyby bylo něco pro mě zajímavého. Jak jsem tak koukala, chtějí nástup duben nebo hned, tak si říkám, že skoro půl roku do září čekat nebudou..