Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Urcite to dojde neboj
My jsme si pred par mesici objednavali neco z aukra na moje jmeno, a taky to prijmeni zkomolili trosku a normalne to doslo ![]()
Dojde to určitě, manžel takhle blbě vyplnil v obj. formuláři název vesnice a pravidelně to dojde správně vždy i s tím chybným názvem v adrese.
Chyba v názvu ulice je detail, pro doručení je podstatná obec a číslo popisné (jméno ulice tam vlastně vůbec nemusí být), pro identifikaci osoby správné příjmení.
@SarkaNovo jestli to je jméno ulice, tak to je v pohodě. Já myslela, že je to jméno ![]()
@SarkaNovo píše:
Ahoj holky, posílala jsem jedné paní nějaké věcičky, ráno jsem byla na poště a teď jsem koukala, že jsem napsala chybně adresu. Místo PLOVDIVSKÁ jsem napsala PLODIVSKÁ. Vynechala jsem jedno písmenko. Myslíte, že to dojde i přesto? Paní na to dost chvátala a teď jestli se to bude vracet, tak to pěkně potrváJsem trubka, fakt.
No, a uvedla jsi číslo popisné, číslo orientační, obojí, nebo jen číslo orientační?
Uvedla jsi část obce? Jak velká je to obec? Je to vesnička středisková, nebo velké město?
Praha 412 - Modřany, ne? V ulici Plovdivská, 143 00 Praha 412 - Modřany je jenom 10 adres. Vypíšu jejich čísla popisná/čísla orientační
Poslední tři jsou bez čísla orientačního.
@Angua píše:
Já myslím, že dojde. Kamarádky kdysi chtěla někomu poslat pohled a nevěděla ani ulici, tak napsala - takový ten šedý barák vedle hasičů, první vchod a došlo to
Holky, paní mi dnes psala, že balíček dorazil, takže se mi ulevilo, jsem ráda ![]()
Děkuji všem, kdo jste napsali ![]()
Posilala sem balicky a prohodila adresy, s jednou pani sem domluvena, jenze druha vubec nekomunikuje a tim padem ma vec ktera ji nepatri. nevite nekdo nahodou jestli to jde treba na poste reklamovat?
Pokud jsi zamněnila obsah balíčků, tedy poslala jsi špatné zboží, tak nic reklamovat nemůžeš je to tvá chyba. Pokud jsi ale napsala špatnou adresu tak balík nedojde a vrátí se ti zpět.
Asi jsem teď večer už natvrdlá a úplně jsem nelochopila otázku. Ráda ti pomůžu víc, ale prosím víc mi vysvětli problém.
@bwemy No pak už jen napsat na adresu kam balíček došel omylem aby ho poslali zpět, nebo tam osobně zaject.
Mě zkomolili jméno a balík taky došel…