Napsala jsem chybně adresu - dojde balíček?

3701
7.1.14 11:11

Napsala jsem chybně adresu - dojde balíček?

Ahoj holky, posílala jsem jedné paní nějaké věcičky, ráno jsem byla na poště a teď jsem koukala, že jsem napsala chybně adresu. Místo PLOVDIVSKÁ jsem napsala PLODIVSKÁ. Vynechala jsem jedno písmenko. Myslíte, že to dojde i přesto? Paní na to dost chvátala a teď jestli se to bude vracet, tak to pěkně potrvá :-( Jsem trubka, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
7.1.14 11:12

Ano, dojde to. Tak na 98%. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
7.1.14 11:13

@SarkaNovo Já si myslím, že dojde. Mně chodí i pošta ještě na jméno za svobodna i pošta se špatným číslem domu. A kolikrát jsem já napsala špatně směrovací číslo a na poště si ho přepsali a balíček došel

Příspěvek upraven 07.01.14 v 11:13

• Citovat
  • Upravit
21848
7.1.14 11:13
:lol:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.1.14 11:15

Já myslím, že dojde. Kamarádky kdysi chtěla někomu poslat pohled a nevěděla ani ulici, tak napsala - takový ten šedý barák vedle hasičů, první vchod a došlo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.14 11:16

Myslím, že jsou na poště zvyklí. Navíc v okolí určitě nebude podobná ulice. Pokud máš správně psč a chybí tě jediné písmenko v ulici, tak to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.14 11:17
@Angua píše:
Já myslím, že dojde. Kamarádky kdysi chtěla někomu poslat pohled a nevěděla ani ulici, tak napsala - takový ten šedý barák vedle hasičů, první vchod a došlo to :mrgreen:
:lol: To je aspoň adresa. A zpestření práce pro pošťačku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.1.14 11:17

Dojde to. Mně taky došel před Vánocema balík kde mě přejmenovali a rovnou o tři písmena :palec:

• Citovat
  • Upravit
2363
7.1.14 11:19

@SarkaNovo zavolej si na poštu, kde jsi to podávala, jestli by tam to V doplnili na balíček. Při doručování s tím může být problém. Ale problém bude při přebítání na poště, tam by jí to neměli dát, protože nesouhlasí jméno. Ovšem záleží jak je to velká pošta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
7.1.14 11:20
@Angua píše:
Já myslím, že dojde. Kamarádky kdysi chtěla někomu poslat pohled a nevěděla ani ulici, tak napsala - takový ten šedý barák vedle hasičů, první vchod a došlo to :mrgreen:

Fakt???Tak to je dobrý teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak díky holky za uklidnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
7.1.14 11:23
@lucky.girl píše:
@SarkaNovo zavolej si na poštu, kde jsi to podávala, jestli by tam to V doplnili na balíček. Při doručování s tím může být problém. Ale problém bude při přebítání na poště, tam by jí to neměli dát, protože nesouhlasí jméno. Ovšem záleží jak je to velká pošta.

To je jméno ulice, jinak příjmení a jméno mám dobře, jen písmenko chybí v názvu ulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.1.14 11:23

Nejspíš to dojde :-) Jedna teta posílala bráchovi přání k narozkám na chalupu, protože věděla, že budem slavit tam. A napsala jen jeho jméno a jméno vesnice. Pošťačka s tím zašla do obchodu, protože paní prodavačka ví všechno, a přání došlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.1.14 11:24

@Nelisa @SarkaNovo jj, my nejsme tak velké město a moc tu ani názvy ulic pro orientaci nepoužíváme. Jen jednu takovou větší. Jinak je to přesně - vedle hasičů, u Jednoty, u podchodu… Takže myslím, že pošťačka ani moc netápala :lol:

Jinak za svobodna jsem měla příjmení, které hodně lidí svádí k tomu, aby místo O psali U nebo s lehkou modifikací OU a na všechna tato jména nám běžně chodila pošta :mrgreen: Takže bych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
7.1.14 11:28

Děkuju. Já bych to jinak moc neřešila, tak by se mi to vrátilo, no, ale tahle paní byla právě moc milá a psala, že by věcičky potřebovala do pátku právě, tak jsem spěchala a takhle to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.14 11:31

@SarkaNovo tohle je v pohodě ;) dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie