Napsat pravdu jeho přítelkyni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
5.3.20 16:17

Když se takhle po ránu koukneš do zrcadla, nevidíš tam velkej kosočtverec? To by totiž leccos vysvětlovalo… :think:

• Citovat
  • Upravit
9293
5.3.20 17:20

A já si naopak myslím, že by jste se k sobě měli vrátit :palec: moc se k sobě hodíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 18:29

A proč by ses do jeho dalšího života měla potřebu montovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
5.3.20 18:37
@Šáruší píše:
Dej jí pokoj paní náhle spravedlivá. Odtáhla jsi od ní chlapa a když by ho mohla dostat zpátky, tak přispěcháš jak holubice pravdy, abys ji informovala. Taky jsi měla nutkavou potřebu jí sdělovat ( aby to jako věděla) že jí chrápeš s partnerem? Dej jí pokoj a nech jí být. Už jsi ublížila víc než dost. Teď se chceš pomstít tomu magorovi, aby se náhodou nemohl vrátit ke své rodině, a zase jí hodláš využít. A ještě to obaluješ do ušlechtilých řečiček. Nech je na pokoji.

Presne tak… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5651
5.3.20 21:33
@Šáruší píše:
Dej jí pokoj paní náhle spravedlivá. Odtáhla jsi od ní chlapa a když by ho mohla dostat zpátky, tak přispěcháš jak holubice pravdy, abys ji informovala. Taky jsi měla nutkavou potřebu jí sdělovat ( aby to jako věděla) že jí chrápeš s partnerem? Dej jí pokoj a nech jí být. Už jsi ublížila víc než dost. Teď se chceš pomstít tomu magorovi, aby se náhodou nemohl vrátit ke své rodině, a zase jí hodláš využít. A ještě to obaluješ do ušlechtilých řečiček. Nech je na pokoji.

Líp bych to nevyjádřila 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.3.20 22:35

@Šáruší :potlesk: :potlesk: :potlesk:
fakt bych to líp nenapsala, trefné. naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.20 01:20
@Anonymní píše:
Hezky den preji,Muj uz nyni ex pritel. dite z predchoziho vztahu, ja jsem to skoncila jelikoz se mi vubec nevenoval( nemyslim casove ale jako opora) a navic se zapletl do drog a to ja neskousnu..
Je pravda, ze odesel od rodiny kdyz me poznal. Vim, ale to tu nechci resit.
Nevim jak to ted ma, na rozchod nijak nereagoval, takze si myslim ze poleti zpatky za ni, pritom kdyz jsme se o tom bavili tak mi rekl, ze kdybych ho opustila k ni nepujde uz nikdy. Ze to by byl radsi sam.. ale zatim je u rodicu a ted k dotazu..
On ji tvrdil, že bydli u kamarada. To jsme se dohodli spolecne, ze to bude lepsi aby nedelala problemy z ohledu vidani ditete.. a muj dotaz zni, zda ji napsat, ze u kamarada nikdy nebydlel a cely si to vymyslel.. myslim si, ze po tom vsem by bylo fer vedet pravdu. Aspon ja v jeji situaci, bych to vedet chtela..
Ma tady furt dost veci. Ja jsem na 100% presvedcena, ze by mohl prosit na kolenou, ale zpatky ho nikdy nevezmu. Hrozne se mi zhnusil.
Vim, ze je to ode me extra sobecky se ted zajimat o ni, po tom vsem ale nejak citim potrebu, aby nezila ve lzich. A ne, opravdu to neni zpusob ho dostat zpet, vim ze mam na vic a drogy jsou pro me absolutne neomluvitelne..

Promiň, ale přijdeš mi narušená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria