Nárok pro svobodné matky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eliska478
28.8.20 21:19

@SlečnaDahlia
Jestli si myslíte že mě nějak urazite tak to teda ne. Jak vy můžete vědět zda bylo plánované či ne? A co vám je vůbec do toho? Psala jsem že urážlivé komentáře si máte odpustit. A raději se starejte o sebe. Miminko je dar! A vy nemáte tušení jak co vse máme zařízené! Takže prosím už mi neodpovidejte a hleďte si svého.

• Citovat
  • Upravit
1237
28.8.20 21:19

Ahoj, taky si myslím, že krom mateřské toho už moc nevydyndáš.. Spíš jen tu MD a pak rodičák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.8.20 21:20

Ty ale nejsi svobodná samozivitelka, nárok máš na mateřskou a rodicak. Tvůj přítel ať jde dělat, a postará se o vás. Bydlíte u rodičů za pár susnu, takže určitě žádný příspěvek na bydlení nedostanete. :) Možná porodné, ale tam se započítává myslím že příjem všech v domácnosti - to si tedy ale nejsem jistá.

• Citovat
  • Upravit
eliska478
28.8.20 21:22
@Anonymní píše:
@eliska478
Zkuste si zažádat o příspěvek na bydlení. Po narození dítěte určitě porodné.
Není to sice nějaká velká pomoc ale některé pojišťovni proplaci věci pro matku či dítěte tak se zkuste kouknout. Držím palce s manželem jsme to měli podobné, akorát jsme nepobírali dávku, školu dokončil před narození malého a do měsíce si našel práce. Nastoupil do práce v den porodů našeho syna :lol:. Určitě to ze začátku to nebude jednoduché, ale držím palce

Děkuji moc ❤️ určitě všechno se dá zvládnout na mimčo se oba moc těšíme akorát jsem si chtěla zjistit možnosti. Rok se dá zvládnout a pak už bude vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
6118
28.8.20 21:23
@eliska478 píše:
@SlečnaDahlia
Jestli si myslíte že mě nějak urazite tak to teda ne. Jak vy můžete vědět zda bylo plánované či ne? A co vám je vůbec do toho? Psala jsem že urážlivé komentáře si máte odpustit. A raději se starejte o sebe. Miminko je dar! A vy nemáte tušení jak co vse máme zařízené! Takže prosím už mi neodpovidejte a hleďte si svého.

Nikde jsem tě nijak neurazila. Pokud teda nepokládáš slovo „pracovat“ za urážku. Tohle, co předvádíš, je reakce malého děcka, ne nastávající matky.

Pokud nechceš reakce, tak nezakládej veřejnou diskusi, ale napiš si to příště do deníčku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
28.8.20 21:26
@eliska478 píše:
Děkuji moc ❤️ určitě všechno se dá zvládnout na mimčo se oba moc těšíme akorát jsem si chtěla zjistit možnosti. Rok se dá zvládnout a pak už bude vše v pořádku.

Ty chceš slyšet jenom pozitivní sluníčkové reakce, ale faktem je, že žádný příspěvek na bydlení, jak je ti razeno, ve vaší situaci nemáte šanci dostat. To se prozkoumávají příjmy všech členů domácnosti, což v domě tvých rodičů budou i jejich příjmy, tvoje náklady na bydlení, typ bydlení… prostě v bydlení u maminky za „něco málo“ příspěvek na bydlení fakt nedostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska478
28.8.20 21:27
@SlečnaDahlia píše:
Nikde jsem tě nijak neurazila. Pokud teda nepokládáš slovo „pracovat“ za urážku. Tohle, co předvádíš, je reakce malého děcka, ne nastávající matky.Pokud nechceš reakce, tak nezakládej veřejnou diskusi, ale napiš si to příště do deníčku :nevim:

Váš komentář o tom že si příště máme koupit kondom za pár korun je velmi nevhodný a tím by jste se měla zamyslet. Vy nemůžete vědět zda bylo miminko plánované či ne. A k tomu komentáři o deníčku se ani vyjadřovat nebudu škoda slov.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.20 21:28

@SlečnaDahlia
Už slečnu nechte. Pokud od Vas nechce radu. Nevím co dělá její přítel, můj manžel v těhotenství dokončoval vysoká škola finanční a správní pro nás bylo na první místě aby dokončil svoj školu, potom práce. Ne vždy během studie lze pracovat. Pokud slečna pracuje, očividně to mají v hlavě sravnane a potřebuji pomoc jenom na rok, není důvod z nich dělat odpad národa.

• Citovat
  • Upravit
eliska478
28.8.20 21:28
@SlečnaDahlia píše:
Ty chceš slyšet jenom pozitivní sluníčkové reakce, ale faktem je, že žádný příspěvek na bydlení, jak je ti razeno, ve vaší situaci nemáte šanci dostat. To se prozkoumávají příjmy všech členů domácnosti, což v domě tvých rodičů budou i jejich příjmy, tvoje náklady na bydlení, typ bydlení… prostě v bydlení u maminky za „něco málo“ příspěvek na bydlení fakt nedostanete.

A ještě k tomu. Já si zjišťuji pouze možnosti pokud příspěvek nedostanu nevadí svět se nehrouti 😀 pouze si zjišťuji co a jak muzu získat. A jak věci fungují

• Citovat
  • Upravit
6118
28.8.20 21:30
@eliska478 píše:
Váš komentář o tom že si příště máme koupit kondom za pár korun je velmi nevhodný a tím by jste se měla zamyslet. Vy nemůžete vědět zda bylo miminko plánované či ne. A k tomu komentáři o deníčku se ani vyjadřovat nebudu škoda slov.

No, až tedy na to, že o kondomech jsem nikde nic nepsala :nevim: Spletla sis mě s někým jiným.

Plánovanost dítěte na věci nic nemění. Pokud bylo neplánované, nic hrozného to není, stává se. Pokud plánované, pak jste extrémně nezodpovědní, ale zase to na věci nic nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
@eliska478 píše:
@SlečnaDahlia
Jestli si myslíte že mě nějak urazite tak to teda ne. Jak vy můžete vědět zda bylo plánované či ne? A co vám je vůbec do toho? Psala jsem že urážlivé komentáře si máte odpustit. A raději se starejte o sebe. Miminko je dar! A vy nemáte tušení jak co vse máme zařízené! Takže prosím už mi neodpovidejte a hleďte si svého.

A co kdyby ses drzela sve rady a taky jste se starali sami o sebe a neresila co by ti kdo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska478
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia
Už slečnu nechte. Pokud od Vas nechce radu. Nevím co dělá její přítel, můj manžel v těhotenství dokončoval vysoká škola finanční a správní pro nás bylo na první místě aby dokončil svoj školu, potom práce. Ne vždy během studie lze pracovat. Pokud slečna pracuje, očividně to mají v hlavě sravnane a potřebuji pomoc jenom na rok, není důvod z nich dělat odpad národa.

Děkuji moc :srdce:. Nevím proč paní má potřebu do mě rýt. Příjemné to teda není. :/ ale co se dá dělat, vidím že někteří lidi si prostě rýpnout musí:|

• Citovat
  • Upravit
Alriga
28.8.20 21:31
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia

Nejsem si úplně jistá tím, že to mají v hlavě srovnané…

• Citovat
  • Upravit
6118
28.8.20 21:31
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia

Kde z někoho dělám odpad národa?

Pro mě teda vždycky bylo na prvním místě, abych měla čím nakrmit dítě. Škola počká, dá se přerušit, dětské boty ne. Možná proto to nechápu, no.

(sama jsem při dítěti dokončovala druhou VŠ - ale obě jsme při studiu pracovaly)

Příspěvek upraven 28.08.20 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21408
28.8.20 21:32
@SlečnaDahlia píše:
No, až tedy na to, že o kondomech jsem nikde nic nepsala :nevim: Spletla sis mě s někým jiným.Plánovanost dítěte na věci nic nemění. Pokud bylo neplánované, nic hrozného to není, stává se. Pokud plánované, pak jste extrémně nezodpovědní, ale zase to na věci nic nezmění.

Extremne nezodpovedni urcite nejsou. Slecna ma odpracovano, bydleni, rodice blizko. Mozna jsou trochu lehkovazni, ale to neni nic nrozneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí