Nárok pro svobodné matky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.8.20 21:53
@Anonymní píše:
@Serpentini
Zakladatelka určitě nejsem, ale dost jí rozumím. Každý den tu člověk čte jak '' selhala antikoncepce '' a musí na potrat. Holka s přítelem se na miminko těší, potřebují se jenom poradit ohledně financí na ten. Pracuje platí daně? Platí proč by na rok nemohla využít stát? Místo toho tady dostává kopance, jako by byla vyžírka co sedí na úřad práce

Každý den tu člověk čte jak '' selhala antikoncepce '…trapná fráze, na kterou jsem už alergická. Spíš selhávají uživatelky ve čtení příbalového letáku, nebo lžou, že nějakou braly, aby nebyly za úplné blbky, co souloží bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56152
@eliska478 píše:
Taky jsem byla plátce daně. A budu hold na tomhle principu náš systém funguje a je postavený taky živime romy.
A naposled říkám mateřskou na kterou mám nárok mít budu chtěla sem si přilepit a zeptat se na možnosti. Nic víc nic míň.

Bydlite s rodici, muzes o vikendy na brigadu. Pritel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska478

@milami
Chci pro miminko to nejlepší proto se informuji a zjišťuji si co můžu.
Pro každého je tíživá situace něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
65293
28.8.20 21:54

@Serpentini taky mě napadlo, že tulipán a zakladatelka jsou stejní @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.20 21:55
@eliska478 píše:
@milami

stačí chtít pracovat. Navíc zakladatelka žádná samoživitelka není, má partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska478
28.8.20 21:58

@Burj Chalifa
Pracuji jak můžu.
Nicméně s miminkem chci být, užívat si ho a vychovávat. Takže se mu budu věnovat na 100%

Jinak partner chodit na brigády bude a pomáhat mě.

• Citovat
  • Upravit
8866
28.8.20 21:59
@j.a.n.i1 píše:
No, kdyby to meli v hlave srovnane, tak nejprve dostuduji oba a pak teprve vyrabi dite. A tedy tech skol pri kterych nejde pracovat, zas tolik neni.

A co svatba, že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
28.8.20 21:59
@eliska478 píše:
@milami

Chceš pro miminko to nejlepší, proto si ho pořídíš se sotva zletilým nepracujícím partnerem a spoléháš na to, co ti dají ostatní, rodiče, stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska478
28.8.20 22:00

@vokishka

To že je tu někdo kdo dokáže mi porozumět neznamená že se hned za někoho musím vydávat xd na ro fakt nemám čas ani pomyšlení, to by mě fakt nenapadlo :D

• Citovat
  • Upravit
Alriga
@eliska478 píše:
@Burj Chalifa
Pracuji jak můžu.
Nicméně s miminkem chci být, užívat si ho a vychovávat. Takže se mu budu věnovat na 100%Jinak partner chodit na brigády bude a pomáhat mě.

Miminko si určitě užívejte, ale za své. Musí vám stačit to, co mají všechny ostatní rodiny.

• Citovat
  • Upravit
eliska478
@Alriga píše:
Miminko si určitě užívejte, ale za své. Musí vám stačit to, co mají všechny ostatní rodiny.

Přesně to budeme dělat. Diky :)

• Citovat
  • Upravit
56152
28.8.20 22:01
@eliska478 píše:
@Burj Chalifa
Pracuji jak můžu.
Nicméně s miminkem chci být, užívat si ho a vychovávat. Takže se mu budu věnovat na 100%Jinak partner chodit na brigády bude a pomáhat mě.

No, na to musis mit podminky. Co cekas? Mate vyresene bydleni, prarodice. Nic jineho nedostanete. Mozna pridavky na deti. Ale do prace muzes i ty, treba roznos letaku s kocarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9061
28.8.20 22:02

Před dvěma lety si psala jak studuješ těžký obor a že ti rodiče nijak nepomůžou, zatímco do tvé sestry vesele investují. Teď najednou, že máš u nich pro sebe spodek baraku. Letos jsi sem psala, že pracuješ jako prodavačka (to je ten vystudovaný těžký obor?), dítě je neplánované, teď ti 30.6. letos skončila pracovní smlouva a nemáš odpracovaný ani rok a co máš dělat. Teď tu zase tvrdíš, že máš odpracováno a na mateřskou máš nárok. Takže kde je pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska478

@jkra
Takže uděláme jak zvážíme
Všechno uvidí čas jestli nám to postačí či ne :) ale máme všechno co potřebujem

• Citovat
  • Upravit
19388
@eliska478 píše:
Ano mám odpracované to abych dostala mateřskou:) takže to je v pohodě. Nějaký příspěvek třeba na bydlení vůbec se neorientuju.

Zajdi na Úřad práce a zeptej se tam. Nenech se odbýt. Vezmi starosti na příspěvek na bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí