Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@admin
Příspěvky tulipána ihned po založení diskuze (ty dotazy) jsou v souladu s pravidly pro užívání anonymity?
@milami nie, ale vzhľadom na to, že je to ten istý tulipán aj na str. 3, kde už k tomu dôvod vidím, odtajňovať ju nebudem.
Ďakujem za pochopenie,
Kristína ![]()
@admin píše:
@milami nie, ale vzhľadom na to, že je to ten istý tulipán aj na str. 3, kde už k tomu dôvod vidím, odtajňovať ju nebudem.Ďakujem za pochopenie,
Kristína
Nezlobte se na mě, ale to je trochu Kocourkov. To bychom tady mohli úplně všichni od začátku psát anonymně, protože co kdybychom se rozhodli náhodou v budoucnu na některé z dalších stran o sobě uvést něco soukromnějšího. Takto snad anonymita nefunguje.
@milami nemusíte so mnou súhlasiť. Anonymita sa posudzuje vždy individuálne, v tomto prípade to vidím takto, ako som to napísala vyššie.
Prajem pekný deň,
Kristína
@admin píše:
@milami nemusíte so mnou súhlasiť. Anonymita sa posudzuje vždy individuálne, v tomto prípade to vidím takto, ako som to napísala vyššie.Prajem pekný deň,
Kristína
Na jednu stranu jsou jasně daná pravidla pro užívání anonymity, na druhou stranu se vše posuzuje individuálně a někomu anonymy procházejí, byť jsou bez náznaku citlivých informací.
V tomto případě jste měla tulipán odtajnit už na prvních stránkách, nepsal nic osobního, citlivého.
Mmch i jiná uživatelka vás již zmiňovala, nereagovala jste vůbec.
Hezký den.
@milami na prvej stránke diskusie píše anonymný tulipán o svojom dieťati, manželovi a o tom či poberali dávky. Nikoho neuráža, nepíše vulgárne a neporušuje iné pravidlá diskusie, preto som sa rozhodla anonymitu tejto užívateľky rešpektovať.
Svojim príspevkom som reagovala na všetky upozornenia a zmienky. Na môj príspevok ste reagovala iba Vy.
V diskusií sa s Vami naťahovať nebudem. Považujem túto debatu medzi nami za uzavrenú.
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin píše:
@milami nemusíte so mnou súhlasiť. Anonymita sa posudzuje vždy individuálne, v tomto prípade to vidím takto, ako som to napísala vyššie.Prajem pekný deň,
Kristína
Jasne nemusime, ty si admin a ten ma vzdycky pravdu… Bez ohledu na to, jakou pitomosti to oduvodni.
Tady projde klidně i anonym s otázkou, jestli je lepší ten nebo ten kočár. A ty úchvatně debil.ni anonymní zakládající příspěvky typu svedl mne tchán a já ho miluju a viděla jsem ducha v koupelně - to všechno taky není zneužití anonymity.
@inkakřivák mne by se tady líbila diskuze kde by fakt všichni psali anonymně
To by byla velká sranda až by se vyčerpali všechny kytky a jelo se druhé kolo ![]()
A to já bych anonymy zrušila úplně. Stejně jsou tu anonymní nicky. Tak proč by měl mít anonym ještě anonym? A taky by se tím krásně odkopali pohádkáři, kteří založí diskuzi, jak jsou tehotni a přítel je tyra a pak za měsíc diskuzi, jak se snaží tři roky zabřeznout a nic. A provalí se nějakou blbinou typu viďýme to ceně.
Ahoj, moc ti přeji aby miminko bylo zdravé a je dobře, že přítel studuje.
Doporučila bych ti se však vdát…
Co se týká příspěvků je to složité. Určitě chápu, že jako mladá rodina potřebujete finance a nechcete přitěžovat rodičům.
Píšeš, že bydlíte v domě u tvých rodičů.
Pokud je to samostatná bytová jednotka, tak by jste mohli příspěvku na bydlení dosáhnout.
Stačí sepsat smlouvu o nájmu…mít tam trvalý pobyt ideálně i s partnerem a toho si i vzít za manžela, aspoň by prokázal, že to myslí vážně.
Od vašeho samostatného bydlení se váže nárok na další dávky.
Mohli by jste získat porodné a příspěvek na děti. Na miminko i na partnera jakožto studenta.
Před deseti lety jsem byla v podobné situaci, přítel tehdy plánoval jít na universitu obrany kvůli stipendiu na bydlení, měl ještě sirotčí důchod po tatínkovi a i maminka by mu při studiu přispívala, plus brigády.
Nakonec, ale šel pracovat a vš si neudělal. Je to škoda.
Už spolu nejsme, ale také jsme bydleli v RD a vím, že na přídavky jsme dosáhli díky tomu, že dům měl dvě bytové jednotky.
Pokud máš hlídací rodiče pouvažuj taky nad svou budoucností a zkus studovat třeba dálkově VŠ. Využij to období mateřské.
Věřím, že by tě ve studiu rodiče rádi podpořili a případně na školné přispěli. Je to důležité pro tvoji budoucnost po mateřské. Ještě by jsi stihla přihlášky.
Držím palce ![]()
@Arianna007 takze podvod, smlouva o nájmu, ktery rodice nepozaduji. A state plat.
@Konnny
To není podvod, asi se tam platí energie, voda, teplo, odpady…proč by to měli platit rodiče?
Nějaká smlouva o užívání bytu tam být musí…
Nebo vy svítíte zadarmo? ![]()
@Konnny píše:
@Arianna007 takze podvod, smlouva o nájmu, ktery rodice nepozaduji. A state plat.
To neni podvod, naklady na bydleni se platit musi. Zase klidek.
@g.sandova energie jsou jedna vec, pokud si pujde pro davky se smlouvou o najmu a stanovenou vysi najemneho, ktere v realu rodice nepozaduji-navic mimo energie, bude to podvod.Zakl.pise,ze rodicum prispeje neco malo na vodu a elektřinu. Zatim tedy zrejme ani nepřispívá.
Starat by se mel hlavne otec decka, i pri studiu muze brigadnicit a na decko prispivat.