Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia
Už slečnu nechte. Pokud od Vas nechce radu. Nevím co dělá její přítel, můj manžel v těhotenství dokončoval vysoká škola finanční a správní pro nás bylo na první místě aby dokončil svoj školu, potom práce. Ne vždy během studie lze pracovat. Pokud slečna pracuje, očividně to mají v hlavě sravnane a potřebuji pomoc jenom na rok, není důvod z nich dělat odpad národa.
No, kdyby to meli v hlave srovnane, tak nejprve dostuduji oba a pak teprve vyrabi dite. A tedy tech skol pri kterych nejde pracovat, zas tolik neni.
@eliska478 píše:
Váš komentář o tom že si příště máme koupit kondom za pár korun je velmi nevhodný a tím by jste se měla zamyslet. Vy nemůžete vědět zda bylo miminko plánované či ne. A k tomu komentáři o deníčku se ani vyjadřovat nebudu škoda slov.
Jestli jste to nebyla vy a spletla jsem si vás tak se moc omlouvám. Někdo mi tam psal tuhle nevhodnou zprávu. Tak jsem to řešila a asi jsem se na vás nechtěně překlikla.
@eliska478 píše:
Jestli jste to nebyla vy a spletla jsem si vás tak se moc omlouvám. Někdo mi tam psal tuhle nevhodnou zprávu. Tak jsem to řešila a asi jsem se na vás nechtěně překlikla.
Nebyla, což je ostatně lehce ověřitelné - autor komentáře je podepsaný. Omluva se přijímá. Hezký večer.
@j.a.n.i1 píše:
No, kdyby to meli v hlave srovnane, tak nejprve dostuduji oba a pak teprve vyrabi dite. A tedy tech skol pri kterych nejde pracovat, zas tolik neni.
Babis jasne rekl- rodte do 24! ![]()
Tak děkuji všem za rady
Ale uzavírám tuhle debatu protože fakt jsem tu nepřišla pro to aby nás někdo soudil pouze pro radu. Pokud nemáte lepší věci na práci prosím. Opouštím konverzaci protože pro tohle jsem zde vážně nepřišla.
Děkuji všem za rady a přeji hezký zbytek večera:)
@eliska478 píše:
@j.a.n.i1Tak děkuji všem za rady
Děkuji všem za rady a přeji hezký zbytek večera:)
Ale uzavírám tuhle debatu protože fakt jsem tu nepřišla pro to aby nás někdo soudil pouze pro radu. Pokud nemáte lepší věci na práci prosím. Opouštím konverzaci protože pro tohle jsem zde vážně nepřišla.
Vždyť ti tu poradili. Máš nárok na mateřskou, a rodicak. Stát vaše děcko živit nebude… ![]()
@eliska478 píše:
@SlečnaDahlia
Jestli si myslíte že mě nějak urazite tak to teda ne. Jak vy můžete vědět zda bylo plánované či ne? A co vám je vůbec do toho? Psala jsem že urážlivé komentáře si máte odpustit. A raději se starejte o sebe. Miminko je dar! A vy nemáte tušení jak co vse máme zařízené! Takže prosím už mi neodpovidejte a hleďte si svého.
a co je nám, plátcům daní, do toho, že kvůli patrně neplánovaného dítěte nemáte co do huby. Váš š-u-k Vám nikdo sponzorovat nebude.
@Alriga
Vy je neznáte, takže není na Vás je soudit. Pokud nemůžeme poradit, není nutné se k diskuzi přidávat, ještě s urážlivym způsobem.
Já slečnu chápu, jelikož jsme s manželem měli podobný start. Tři roky později, máme náše vlastní byt, synovi nidky nic nechybělo, první dva roky, jsme taky bydleli v bytě kterým patří manželovi rodičům. Nezáleží na na start, ale na pokračování. Držím Vám palce, sluníčko příběhy existují, není ostuda zažádat o pomoc, když víte že je to dočasné.
Ještě někdo si tu myslí, že anonymní tulipán je zakladatelka?
Mimochodem tvoje reakce jsou přehnané. Nebudou tě tu všichni chválit a prikyvovat ti. Lidi mají právo i na jiný názor než je ten tvůj. Nárok máš na mateřskou, na víc zřejmě nedosáhneš a jestli máš bydlení za pár korun, tak ani nevidím důvod, proč byste neměli vycházet s penězi. Holt si přítel přinejhorším najde brigádu. Nic co by se nedalo zvládnout.
@eliska478 píše:
Váš komentář o tom že si příště máme koupit kondom za pár korun je velmi nevhodný a tím by jste se měla zamyslet. Vy nemůžete vědět zda bylo miminko plánované či ne. A k tomu komentáři o deníčku se ani vyjadřovat nebudu škoda slov.
pokud bylo plánované, tak tím hůř, měli jste si naplánovat finance, ne žebrat u státu. Za neplánované si můžete sami tím spíše.
@Burj Chalifa píše:
a co je nám, plátcům daní, do toho, že kvůli patrně neplánovaného dítěte nemáte co do huby. Váš š-u-k Vám nikdo sponzorovat nebude.
Taky jsem byla plátce daně. A budu hold na tomhle principu náš systém funguje a je postavený taky živime romy.
A naposled říkám mateřskou na kterou mám nárok mít budu chtěla sem si přilepit a zeptat se na možnosti. Nic víc nic míň.
@eliska478 píše:
Děkuji moc ano nárok na mateřskou budu mít odpracovane mám. Chtěla sem jen zjistit jestli lze něco domluvit navíc. Děkuji.
Určitě to nějak zařídíme moji rodiče mi pomáhají jak můžou bydlení mám zařízené jen jim něco málo přispěju na vodu plyn a elektřinu. Bydlíme v domku a celý s0odek domů máme pro sebe.
Tak to s ničím nepočítej
Budeš mít mateřskou, rodičák 300 000 a partner může na brigádu
Ano je příspěvek na bydlení ale jak doložíš kolik za co platíte? Tkže jen přídavek na dítě.
@Serpentini
Zakladatelka určitě nejsem, ale dost jí rozumím. Každý den tu člověk čte jak '' selhala antikoncepce '' a musí na potrat. Holka s přítelem se na miminko těší, potřebují se jenom poradit ohledně financí na ten. Pracuje platí daně? Platí proč by na rok nemohla využít stát? Místo toho tady dostává kopance, jako by byla vyžírka co sedí na úřad práce
Ano, každý se může dostat do tíživé situace, ale věř tomu, že dostat se do tíživé situace je něco zcela jiného, než to co tu popisuješ. Tvoje situace je jenom nezodpovědnost. Pořídit si dítě, zůstat svobodnou matkou a natahovat ruku asi nebude to nejlepší řešení.
A vykající anonymní tulipán je proč anonymní?
@eliska478 Rady si dostala, akorat asi ne takove, jake sis představovala ![]()