Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky, ještě jsem narazila na tohle
http://eshop.timidekor.cz/…galerie.html
http://eshop.timidekor.cz/…galerie.html
pořádali tam soutěž a je tam spousta a spousta fotek různých dortů
Ahoj, měla jsem stejný problém ,ale sháněla jsem dort na křtiny.Vybrala jsem si na téhle stránce.Tak se můžeš taky juknout ![]()
Ahoj holky, jdu si pro radu, potrebuju zjistit jak moc dopredu se objednava dort v cukrarne? Dekuji ![]()
@MarťankaP píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu, potrebuju zjistit jak moc dopredu se objednava dort v cukrarne? Dekuji
Tak logicky je to vsude jinak. Tak misto emimina se ptej ve vybrane cukrarne, ne ![]()
@MarťankaP píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu, potrebuju zjistit jak moc dopredu se objednava dort v cukrarne? Dekuji
Já objednávám v méně vytížené cukrárně 14 dní dopředu (píšou alespoň 3 dny předem), ve více vytížené 3 týdny dopředu, i když uvádějí, že by mělo stačit 10 dní dopředu. Třeba na víkend, kdy vychází den dětí apod. mají hodně plno.
V cukrárně třeba týden, někdy tam sezenes i hotový, ale je to prašť, jak uhod, ty dorty nejsou vůbec dobre. Je to taková ta velko umělá výroba. Opět se mi to v září potvrdilo.
Naší dceři objednali dort na vesnici u paní, jak každý rok takova ta klasika piškot krém, dvě patra, že aby jedna část byla ovocná, druhá klasika, byl výborný, nazdobi jak si prejeme. Chutnal všem (sešlo se přes 20 lidi). Dela dobre dorty, tak u ni aj 1-2 mesice predem zamlouvame ať nemusíme hledat někoho neprovereneho.
Tchani aby nebyli pozadu koupili v cukrarne a to byla chuť, jak zvykas smirgl papír a plast v jednom, umelina. Ani děckám nechutnal. Škrtil se v ledničce skoro týden a pak skončil u sousedů u slepic.
Být tebou vykašlala bych se na dorty s cukrárny a hledala prověřenou cukrarku
. Najdou se dobre.
@MarťankaP někde stačí týden, někde je měsíc málo
Se zeptej v konkrétní cukrárně
Dekuju holky, jeste jsem dort neobjednava a zvazovali jsme jestli jo nebo ne tak jsem se chtela ujistit jestli tam nepujdu s krizkem po funuse
kazdopadne hotovo, objednano ![]()