Narozeniny na táboře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6872
26.6.23 07:45
@Anonymní píše:
@kve-tinka prožívá to on. Kdyby bylo na mě, tak bych to neřešila. Aktuálně to hodně prožívá.

Nevím kolikáte narozeniny slaví a jaká je tam skladba dětí, ale aby se mu ve finále nevysmáli, že za ním jezdí maminka s buchtičkou :nevim: víš jaké umí děti být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 07:52

@kve-tinka 8 dětí je vedoucích, kteří tam přímo budou. Další rodiče tam jezdí, protože tam jezdili jako děti, takže večer přijedou, dají něco do kuchyně, pokecaji a odjedou.
Já se s ním neuvidím, protože by chtěl jet se mnou domů. Takže jen dám do kuchyně.

• Citovat
  • Upravit
13762
26.6.23 18:04

Prostě chlapeček prožívá věci trochu jinak, než ostatní děti. Není každý takový ranař, jako některé ženy zde, pro které nic není problém, dítě na tábor prostě pojede a je jim jedno, že nechce.
Zakladatelko neboj, mamánek z něj nebude. Přivézt na tábor dárek tajně je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 18:40

@AnastazieB díky. On pojede, o tom se nediskutuje. Ani s ním nedělám dohady typu, že když pojede, tak mu tam něco odvezeme.
Naopak to chci udělat jako překvapení. Může z toho být fajn tradice. Takto jedna vedoucí slavila každoročně. I jsme ji tam pekli dort.
Vždycky ho mrzelo, že neslaví ve škole, tak si to užije jinak.
Slavit budeme hned ten den, co se vrátí.

• Citovat
  • Upravit
21111
26.6.23 18:56

Na můj svátek v červenci mne házeli do brodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
26.6.23 19:02
@AnastazieB píše:
Prostě chlapeček prožívá věci trochu jinak, než ostatní děti. Není každý takový ranař, jako některé ženy zde, pro které nic není problém, dítě na tábor prostě pojede a je jim jedno, že nechce.
Zakladatelko neboj, mamánek z něj nebude. Přivézt na tábor dárek tajně je dobrý nápad.

Nejsou to ranarky, pulka jich keca, v jinak podane diskuzi by matku zase peskovaly, ze je na dite zla :)… a zbytek jsou sobecke zakomolexovane… takze skoda slov… jen treba rict, ze nektere z nich by nemely mit deti:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 21:59

@Aglája75 mně poslední dobou přijde, že je trend vždy být proti zakladatelce.
Přesně jak píšeš, kdybych to napsala jinak, tak dostanu čočku, že je dítě chudák.
Schválně jsem našla i diskuzi, na kterou se tu naráželo a přijde mi to dost mimo tyto dvě věci srovnávat.

• Citovat
  • Upravit
27.6.23 06:22
@Anonymní píše:
@Aglája75 mně poslední dobou přijde, že je trend vždy být proti zakladatelce.
Přesně jak píšeš, kdybych to napsala jinak, tak dostanu čočku, že je dítě chudák.
Schválně jsem našla i diskuzi, na kterou se tu naráželo a přijde mi to dost mimo tyto dvě věci srovnávat.

Hlavně nechápu, proč je pořád tématem, že by tam kvůli tomu nejel - když jsi asi 34796482× zdůraznila, že o tom není vůbec řeč. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.23 07:51

@broskvová zmrzlina no a ve výsledku navrhují to, co mám stejně v plánu.
Ale nakonec se přesvědčí o tom, že jsem to vlastně chtěla jinak. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21917
27.6.23 10:06

U nás na táboře, když byli oslavenci, tak uz od rána měli vip postavení, úžasná kuchařka v polní kuchyni upekla dort, výzdobený přístřešek, kde se jedlo. Slavnostní hostina v polních podmínkách s dětským šànem a oslavenci dostali drobné dárky od spolutaborniku, pomalovany kamínek, kousek kůry s napsaným přaníčkem… Kuchařka v těch polních podmínkách zvládla péct i bezlepkový dort. Oslavenci se popřalo, zazpivalo, když byl signál, mohl volat rodičům
Nic náročného a děcka vzpomínají dosud. Nevím, proč by něco takového nešlo i na táboře zakladatelky, zvláště, když to má blízko a občerstvení na oslavu může přivézt. Jde už pak jen o tu výzdobu a čas na popřani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.23 13:19

@mado díky. Toto by bylo hezké, ale u nás se to nedělá a nebudu je do toho tlačit. Kdyby to bylo cizí dítě, tak jo, ale u vlastního mi to přijde blbé.
Už mám domluveno, že přivezu melouny a muffiny. On to nejí, ale ať mají radost i ostatní. Jemu přivezu nějakou drobnost, co mu nechám ve stanu.

• Citovat
  • Upravit
5757
27.6.23 13:33
@broskvová zmrzlina píše:
Hlavně nechápu, proč je pořád tématem, že by tam kvůli tomu nejel - když jsi asi 34796482× zdůraznila, že o tom není vůbec řeč. :mrgreen: :nevim:

Protoze nejde o podstatu, ale zakomolexovane unudene nebo frustrovane xxx lezici cely den na netu maji pocit, ze jsou hvezdy, kdyz do kazdeho rejou:)… je jedno co kdo napise… a nejelpsi je jak neustale opakuji to same treba u tehu testu, jak gramofon do zblbnuti a zaplavuji diskuzesvym OT kydy:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
27.6.23 20:16
@Aglája75 píše:
Nejsou to ranarky, pulka jich keca, v jinak podane diskuzi by matku zase peskovaly, ze je na dite zla :)… a zbytek jsou sobecke zakomolexovane… takze skoda slov… jen treba rict, ze nektere z nich by nemely mit deti:).

Hlasim se timto do klubu sobeckych a zakomplexovanych zen, ktere by nemely mit deti a myslim si, ze by jeji dite melo na tabore slavit narozeniny tak, jako ostatni deti. Sama pise,, Loni tam slavily 2 děti a on hodně prožíval, že dostaly jenom ty bonbony.,, ok, chce mu tam tajne dat darek. A taky melouny pro ostatni a muffiny nebo co presne, v zajmu pachani dobra i pro ostatni deti. Nejsem si jista, zda je to dobre, kdyz ostatni deti takto neslavi. Jak bude tem druhym detem, co dostanou symbolicky jen ten pytlik bonbonu a pro ostatni nebudou mit nic? Myslim si, ze by se mela s vedoucimi domluvit, jak se narozeniny budou slavit (ale ti to uz nastavili tim pytlikem bonbonu…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.23 21:09

@Stará známá ty druhé dvě děti tam slavit nebudou, protože ani jedno nejede. Jsou už ve věku, kdy přešly do jiné skupiny a jedou v jiném termínu.
Jediné slavící dítě bude syn.
Melouny vozím každoročně už od doby, co jsem přestala jezdit jako vedoucí, letos tedy vezmu melouny a muffiny. Nemyslím, že dětem bude vadit něco k přilepšení. Kdyby to byl opravdu problém, že to je od nás, tak se můžu domluvit, že to neřeknou.
Narozeniny se v posledních letech slavily zpíváním, bonbóny a vodou. Synovi to z mnoha důvodů vadí. Nebudu ho v den jeho narozenin vystavovat stresu. Už jsem domluvila, že to delat nebudou. Asi mu tedy umetam cestu a bude mamánek. :nevim: Řešila jsem to i s druhým dítětem, co tam jezdilo dřív a jeden rok byl dort od rodičů, další rok tam byli nanukace, měli tam i rychlé špunty.
Takže to asi bude každý rok jiné podle aktivity rodičů. Tím jsem se utvrdila v tom, že jim to tam dovezu.

• Citovat
  • Upravit
6381
27.6.23 21:15
@Sany80s píše:
Kolik mu je. Jinak je hezké, jak se dají různé věci interpretovat. Z mého pohledu se chová jako hysterka. Pardon. :nevim:
Jsem docela ráda, že to máme doma tak, že slavíme obvykle o víkendu, kdy nikdo není v práci, všichni v klidu a nelpíme na konkrétním dni, protože ten na víkend vždy nevyjde.
Zkusila bych mu vysvětlit, že dort dostane až přijede domů a bude normální velká rodinná oslava. Že to nvadí, že je to jiný den. V případě, že by dělal scény a fakt kvůli takové prkotině byl schopen vzdát se tábora s přáteli, bych mu asi řekla, že jestli se hodlá chovat tímto způsobem a rušit ten tábor, tak na další už ho nepřihlásím.

To je trochu drsný ne? On má přece právo to cítit po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová