Náš problém v sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9126
29.8.13 11:31

Taky myslím, že ted už je to psychicky blok. Párkrát se nezdařilo a ted už to má v hlavě a těžko to odbourá. Zkuste chvíli netlačit na pilu, dát si krátkou pauzu a pak to zkusit s trochou vina. Uvolníte se a třeba to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.8.13 11:40

Myslím, že gerose na to kápla.. zkusit netlačit a pak se zkusit uvolnit alkoholem 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
29.8.13 11:41

Možná bych se ho zkusila zeptat jestli nemá nějaký starosti v práci..Ale asi bych to nedávala do souvislosti s tím sexem.Jen bych mu řekla že se mi zdá poslední dobou nějak ustaraný, nebo tak… Třeba se rozmluví..Nevím no… Těžko říct. To může být opravdu cokoliv, od únavy až po zdravotní problém. Jednou se nám s přítelem stalo něco podobnýho, tak jsem na to opatrně zavedla řeč a nakonec se ukázalo že toho má v práci až nad hlavu a v posteli se to pak projevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxyy1
29.8.13 11:43

A nedělá si to třeba sám přes den a souložit se mu už prostě nechce? :think: Jinak věk 38 nevidím za nijak směrodatný, to stáří zcela jistě není

• Citovat
  • Upravit
914
29.8.13 11:50

Xxyy1-Nebo tak…Ve věku taky problém nevidím, příteli je taky tolik a kromě toho jedinýho ‚selhání‘ nám to jde v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
29.8.13 12:09

A proč je tak důležitý, aby se pokaždý udělal? Zkuste se nehnat za tou metou a „jen“ si to užívat. Někdy zpomalit udělá hodně…

• Citovat
  • Upravit
4822
29.8.13 12:47

Mne se zda, ze jak ty to furt resis, tak u nej vytvaris stres. Proste jej do niceho netlac. At prijde sam, ze se chce milovat a ty ho proste musis u ebezpecit, ze je vse ok a ze kdyz se neudela, ze to nevadi. Pokud na nej tlacis, jam se zsa ze ano, tak souhlasim, ze jsi sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.8.13 12:50

Že by nějaká krize, jako třeba když ženská obrečí třicítku, tak má pocit, že mu ujíždí vlak a proto mu to v hlavě všechno šrotuje a není schopen vypnout?
Další možnost je problém s erekcí - a ten může značit i kardiovaskulární onemocnění, což už přestává být sranda.
Jinak je samozřejmě možná milenka, na tu se toho dá hodit :twisted:
Každopádně bych z něj nic nemačkala, pořídila si nějaký kvalitní vibrátot a počkala, až začne na sex mít zase chuť sám od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 13:13

Děkuji za názory. Já na něho právě netlačím. Jen, když už se milujeme, se snažím, aby se udělal, protože vidím, že ho to prostě trápí. My jsme dnes měli sex po delší době, nechala jsem ho, až bude chtít sám, a jak už jsem psala. Dnes ráno si řekl sám, a zkončilo to jako vždycky. Je pravda, že o tom mluvím, připomínám mu to, takže může mít pocit selhání a tím pádem psychický blok. Přestanu mu to připomínat, a uvidíme… Já přesně vím, co ho trápí, řeším ty věci s ním. Máme bydlení spojené s podnikáním, takže se to týká i bydlení, a právě proto vím, že je to sice důležité, ale jsem mu oporou a alespoň na chvíli by vypnout mohl. Masturbace nebo milenka jsou u něj vyloučené, to ho zase moc dobře znám a navíc ho mám většinou celé dny na očích (podniká z domova) a vím přesně co dělá, nehledě na to, že by na to přes ty svoje starosti a myšlenky neměl ani čas. A taky je zásadový. Jsme manželé už mnoho let a za tu dobu 2× zabrouzdal na erotický web, a pokaždé mi to hned druhý den řekl a litoval toho, a jednou si to natruc udělal sám, protože jsem ho odmítala, ale to se vyloženě nudil :D A taky mi to řekl. Hlavně doufám, aby to nebyl zdravotní problém. Jinak to samozřejmě přežiju :)

• Citovat
  • Upravit
779
29.8.13 13:16

Zakladatelko a co kdyby manžel zašel k sexuologovi, šel by, znám jednoho moc fajn, napiš zprávu když budeš chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 13:24

@Micink No to já právě nevím, jestli by to chtěl řešit až takhle… On obecně k lékařům atp. chodí jen až když už stojí jednou nohou v hrobě :D A navíc je přesvědčený, že je to tím, že má teď ty starosti a že prý je teď v produktivním věku - prostě doteď se rozmnožoval, teď je zase plodný jinak :D Ale zkusím se ho zeptat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.13 13:26

Pokud tě trápí ze se neudělal tak mu při sexu strč do zadku kostku ledu :) to mu pak ani nebude vadit že už ti není 16náct.

• Citovat
  • Upravit
779
29.8.13 13:31

Zakladatelko, chlap má tu nevýhodu, že když má nějaké starosti tak se to rychle odrazí v jeho schopnosti sex. styku apod.tak že by možná stačilo vyčkat až starosti ustanou, ale nevím kolik je tvému partnerovi, ale takové potíže mohou souviset s nějakým onemocněním, ale to už maluji čerta na zed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 14:49

@Micink Jo, to je pravda. My ženy u toho můžeme myslet na co chceme, ani nemusime mít orgasmus a nevadí to, chlap potřebuje aby se mu postavil, jinak to nejde, a stojí ho to také hodně energie, kterou když nemá nebo dává do něčeho jiného, tak to prostě nefunguje. On opravdu vypadá zdravě, žádné zdravotní problémy snad nemá. Já doufám, že to bude fakt jen těmi starostmi a únavou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.13 14:53
@Anonymní píše:
Pokud tě trápí ze se neudělal tak mu při sexu strč do zadku kostku ledu :) to mu pak ani nebude vadit že už ti není 16náct.

Děkuji za skutečně cennou radu! A pročpak anonymě, mohu-li se zeptat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky