Náš problém v sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
29.8.13 14:57

Nepročítala jsem úplně všechny příspěvky tak nevímjestli už ti to někdo neradil ale nám v sexuální krizi pomohlo jediné. Přestat jí řešit. Manžel pod několika vlivy najednou přestal projevovat iniciativu a mít zájem. Technicky bylo všechno OK ale přišlo mi že ho to nebaví, že to není ono. Dokud jsem se ho na to vyptávala, snažila se dělat všechno možné abych ho donutila ke změně nebo se aspoň dozvěděla proč se to děje tak žádná změna. Ve chvíli kdy jsem to řešit přestala, zaměřila jsem se na úplně jiné věci a smířila se s tím že bud to časem přejde nebo to budeme řešit s nějakým odborníkem (2 měsíce ještě určitě nejsou žádná doba proto jít k sexuologovi jak ti tu někdo psal)tak se všechno změnilo. Dávala jsem lehce najevo že je mi to jedno, že ten sex zase až tak nepotřebuju a raději budu bez něj než ho nutit a pomohlo to. Manžel ožil :mavam:
Logicky. Z počátku třeba ani o nic nejde ale tím jak se v tom člověk rejpe, znervózní druhého a problém vznikne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 15:45

@Maky.C Děkuji, pokusím se o to, co mi radíš. Vlastně mi to tady radí asi většina. Tohle je naše první sexuální krize, menší neshody byly, ale nikdy to netrvalo takhle dlouho, a u mého manžela mi to přijde prostě zvláštní, protože on je v podstatě pořád ve stresu, a tohle je poprvé, co se to až takhle odrazilo v sexu. Vždycky mi během mých plodných dní říkal, že jsem brzda podniku, protože ho pouhý pohled na mě totálně zastavil v práci, jelikož musel myslet jen na jedno (pracuje z domova) :D Takhle to bylo ještě začátkem tohoto léta, a pak najednou zlom a nevzrušuje ho snad nic :( Neustále myšlenkama v práci. Ale fakt nechci tlačit na pilu, snad se to časem srovná no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.13 16:47
@Anonymní píše:
Děkuji za skutečně cennou radu! A pročpak anonymě, mohu-li se zeptat?

Jsem stydlivý chlapeček,

jen mu tam nesrkej hluboce zmrazene kostky ledu ale dej je do sklenice ať trochu povolí.

• Citovat
  • Upravit
914
29.8.13 17:04

Anonymní-Spíš nevyzrálej blbeček. Zkus ti ty kostky do p.dele strčit ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 17:27
@Anonymní píše:
Jsem stydlivý chlapeček,jen mu tam nesrkej hluboce zmrazene kostky ledu ale dej je do sklenice ať trochu povolí.

No já jsem si hned myslela, že se za svůj názor stydíš :mrgreen: A taky mě hned napadlo, že jsi chlap ;) A že se vyznáš ;) Je vidět, že máš s kostkama ledu v p*deli bohaté zkušenosti ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.13 17:44

Napiš jak jsi uspěla :o) když náhodou selžou tak si můžeš schladit nadrženou pipinu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
914
29.8.13 18:00

Anonymní-Škoda že nenapíšeš tvoji zkušenost s kostkama ledu v p.deli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 18:33
@tessa2323 píše:
Anonymní-Škoda že nenapíšeš tvoji zkušenost s kostkama ledu v p.deli…

Je to cool :) když mi při souloži strčí manželka kostku ledu do anusu, stačí…

:oops: :palec: :oops: :palec: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
914
29.8.13 18:41

Anonymní-Od kdy mají puberťáci manželky? :-D :-D No nic, tak si užívej ten chladivý pocit… Víš co se říká-Proti gustu… pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 19:27
@Anonymní píše:
Napiš jak jsi uspěla :o) když náhodou selžou tak si můžeš schladit nadrženou pipinu :twisted:

Ještěže už vím, na koho se v případě problémů vždycky obrátit :palec: To jsou rady k nezaplacení! Manželka z tebe musí mít radost, vám prostě stačí dostatečná zásoba ledu a sexuální krize se vám zdaleka vyhýbá :palec:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
29.8.13 20:33

Kdyz se neudela, tak si aspon zacvici, ne? :)

Brat s nahledem a dat tomu cas, doktor by tezko radil neco jinyho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky