Naschvály od sousedů žijících vedle vás

13331
29.7.16 08:01

Naschvály od sousedů žijících vedle vás

:mavam: Ráda bych se zeptala, jak snášíte soužití se sousedy, s kterýma je velmi těžká domluva a soužití? Respektive mě to netrápilo, až do včerejška, kdy jsme našli před barákem naše nové posprejované auto a soused, který má barák nalepený na náš barák se chechtal za oknem. Nevím zda ho mám ze slušnosti zdravit, nebo ho úplně ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65418
29.7.16 08:08

Asi bych zavolala policii, dá se čekat, že škoda bude větší než 5000. Možná by ho to trochu "zklidnilo ", kdyby viděl, že se nebojíte tu policii zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.7.16 08:09

8o Nahlásit na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.7.16 08:10

Včera u nás policie byla, auto si vyfotili a vše je uvedené v protokolu. Zřejmě asi si pana souseda budou volat na stanici. Mě spíš ale trápí, že někomu stojí zato dělat takové naschvály.
Máme vedle sebe baráky, zahrady, ploty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
29.7.16 08:15

Vždyť to vůbec nemusel udělat ten soused, jen může být škodolibý a mít z toho radost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
29.7.16 08:15

Je spousta způsobu, můžeš se s ním hádat, oplácet mu stejnou mincí, zařídit mu „nakládačku“. Osobně bych instalovala kamerový systém, v dostatečné kvalitě (hlavně noční snímání), třeba by ho to i odradilo od dalších naschválů… Ono dokud ho nechytíte jak se říká při činu nemůžete vlastně nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.7.16 08:17

Tak to je pěkný 8o 8o 8o mně sousedka systematicky objížděla hřebíkem novou Audinu, bohužel si nevšimla, že jsou v ulici kamery, teď se jí to prodražilo :jazyk: Bydlí v sousedním baráku, je to taková ta typická drbna, která musí všechno vědět, když jsme se nastěhovali, tak zřejmě neustále čuměla z okna, aby viděla, co tam stěhujeme a pak se mě chodila ptát „a vy máte dřevěnou podlahu, jo? To musí být drahé“ :roll: :zed: Pak zjistila, že kupujeme ještě byt pod námi, abychom ho propojili no a nakonec přišla na to, které auto je moje (neparkuji u domu), tak si na něm začala vybíjet vztek, teď asi doma brečí a já jí to strašně přeju, protože mi to auto zdevastovala slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.7.16 08:20

Slusne pozdravit? A kolacky mu neupeces? Tvyho chlapa to nechava chladnym? Nebrani svuj majetek? Posprejovat nam soused auto, uz lezi na kapackach 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.7.16 08:21
@Gabriela1234 píše:
Auta necháváme vždy jen na svém pozemku, na který je namířena kamera, takže si tohle nedovolí. S blbem se nedomluvíš. Jen si říkám, proč se zaměřil na vás? Závidí?

On je totiž v naší ulici problém, že si auta parkují kde chtějí. Takže před našim barákem, kde má chlap svoje místo stálo zaparkované cizí auto. Takže svoje auto neměl kam dát a dovolil si zaparkovat tedy tam, kde místo bylo. Před sousedovic barákem. No a ten to vyřešil tak, že mu auto posprejoval. No chlap řeší situaci tak, že dává lístky druhým za čelní sklo, aby tam příště neparkovali. Ale nevím nevím jak by to vypadalo, kdyby každé auto posprejoval jako soused. Musím ještě dodat, že soused je ze vzteklejší staré generace, takže situace asi řeší radikálně. Místo toho stačilo, aby na nás zazvonil, když mu auto vadilo a chlap by si ho přeparkoval jinam. Byli jsme doma a mohlo se to vyřešit v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.7.16 08:24
@Tom-Jerry píše:
Vždyť to vůbec nemusel udělat ten soused, jen může být škodolibý a mít z toho radost. :nevim:

byl to on, naše ulice má oči a lidi ze sousedních baráků ho viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.7.16 08:25

Taky máme podobného souseda, doporučuju ignorovat a doufat, že ho to jednou přestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.7.16 08:28
@zuzouš píše:
Slusne pozdravit? A kolacky mu neupeces? Tvyho chlapa to nechava chladnym? Nebrani svuj majetek? Posprejovat nam soused auto, uz lezi na kapackach 8o

No však já jsem měla co dělat, abych ho udržela. Auto je měsíc staré a myslím si, že sousedi žijící vedle sebe by si takové naschvále dělat neměli. Uklidnil se teprve po několika hodinách, až se vrátil domů a měl policejní protokol v ruce. Zuří ještě nyní a až soused zase něco provede, tak už ho neudržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.7.16 08:29

@chipsa tak pokud máte svědky, tak doufám, že mu to jen tak neprojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.7.16 08:30
@Kristyna_ww píše:
Taky máme podobného souseda, doporučuju ignorovat a doufat, že ho to jednou přestane bavit.

Oni jsou to dost konfliktní sousedé. Nejsme sami, komu se to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.7.16 08:32

@radkka tvl 8o no ještě, že tam máte ty kamery :palec: my co jsme se přestěhovali tak jsem měli slušně otlučeného golfa, ale bohužel jen tím, že jsem lidi bezohlední a když vedle někdo zaparkoval starou šunkou tak mu bylo jedno, že při otevírání dveří nám škrábe auto :? Teď se nám vyrábí nová Astra tak se bojím jak bude vypadat po pár týdnech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová