Našla jsem si bulku v prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
7.11.19 08:49
@Anonymní píše:
Holky, včera jsem si náhodně při sprchování našla bulku velikosti hrášku. Mám vyčkat, zda se vytratí, nebo volat na gyn? Doktor má dlouhé objednací lhůty, je lepší se objednat přímo na mamograf?

Můžeš se objednat i rovnou na mamo nebo na ultrazvuk, když ti nebylo 40. Třeba moje revírní proplácí až 1000kč na různá vyšetreni co jinak nejsou běžně hrazená, takže jsem si to pětikilo co jsem na utz platila, nechala pak proplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.11.19 08:51
@Anonymní píše:
Je mi 32, prsa B, nevím jaká je šance zhoubneho nádorů.

Ne, nechceš čekat jestli to nezmizí, zavolej do nějakého mamografického centra, zaplatíš za to vyšetření pár stovek za ultrazvuj, ale to je opravdu cena, která se ti vyplatí.

http://www.mamo.cz/index.php?…

Statistická šance je ti naprosto k ničemu - ta hovoří o velkých číslech, ne o konkrétním povaze toho co sis našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
7.11.19 08:51

Šla bych hned, není na co čekat, snad to nic nebude, ale mám v okolí spoustu případů kdy bylo :,( takže raději plasit zbytečně než čekat jak se to vyvrbi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 08:58

Holky, tak jsem si teď provedl samovysetreni podle videa a bulka je tak na 2 prsty. Je větší. Raději se objednam

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
7.11.19 09:00
@Anonymní píše:
Holky, včera jsem si náhodně při sprchování našla bulku velikosti hrášku. Mám vyčkat, zda se vytratí, nebo volat na gyn? Doktor má dlouhé objednací lhůty, je lepší se objednat přímo na mamograf?

HNED zavolej doktorovi na gyn a řekni mu, ze jsi si našla bulku. Věř mi, rozhodně nebudeš dlouho čekat na termín. S doporučením od doktora se Ti na mamograf bude objednávat snadněji.

• Citovat
  • Upravit
4443
7.11.19 09:04
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem si teď provedl samovysetreni podle videa a bulka je tak na 2 prsty. Je větší. Raději se objednam

No to zavolej a řekni problém ne čekat dlouho… Měla bys jít hned a ne za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 09:14

Holky, tak jsem volala přímo do centra. Jako samoplatce. Termín mám za 14 dní. Cena je 420kc. kdyby to některou zajímalo. Snad to nic nebude. Děkuji všem za pomoc. Díky za odkazy. Trošku mě to vystrasilo.

• Citovat
  • Upravit
10007
7.11.19 09:22
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem volala přímo do centra. Jako samoplatce. Termín mám za 14 dní. Cena je 420kc. kdyby to některou zajímalo. Snad to nic nebude. Děkuji všem za pomoc. Díky za odkazy. Trošku mě to vystrasilo.

Držím pěsti, ať to není nic závažného :hug:. Dobře jsi udělala :palec:. Já mám prsa plná cyst, bulek a kalcifikací, jsem po jedné operaci, ale nic z toho není zhoubné. Jenže člověk nikdy neví. Je moc dobře, že to nepodceňuješ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 09:27
@Paoloska píše:
Držím pěsti, ať to není nic závažného :hug:. Dobře jsi udělala :palec:. Já mám prsa plná cyst, bulek a kalcifikací, jsem po jedné operaci, ale nic z toho není zhoubné. Jenže člověk nikdy neví. Je moc dobře, že to nepodceňuješ :potlesk:

Vnitřně věřím, že je to jen cysta. Nikdy jsem nic podobného neměla. Třeba jen špatně vyšetřuju.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.11.19 09:36

Taky jsem si našla bulku, hned druhej den jsem šla jako akutní k obvodní. Prohmatala mi to, napsala žádanku do mamacentra a ti mě objednali za 2 dny. Šlo to na pojišťovnu. Byla to vodová cysta, 2cm. Po novým roce jdu zase, na kontrolu.. Žádanku ti daj i na gyndě. Jednej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4928
7.11.19 10:04

Šla jsem taky jako samoplátce, termín jsem si vybrala na internetu, objednala tamtéž, šla ten samý týden na přesný čas a celá akce trvala tak patnáct minut i s čekáním.

Jinak jestli tě to trochu uklidní, já si tam toho vždycky nahmatám hromadu, a doktorka na sono to pak nemůže najít :) Jak bolestivost, tak pohyblivost bulky jsou spíš faktory svědčící proti zhoubnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
7.11.19 10:22
@Lana25 píše:
Taky jsem si našla bulku, hned druhej den jsem šla jako akutní k obvodní. Prohmatala mi to, napsala žádanku do mamacentra a ti mě objednali za 2 dny. Šlo to na pojišťovnu. Byla to vodová cysta, 2cm. Po novým roce jdu zase, na kontrolu.. Žádanku ti daj i na gyndě. Jednej :kytka:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
7.11.19 10:23

Ano, okamžitě, střelhbitě jednat, žádné čekání!
:pankac: :pankac: :pankac:
Proč :think:… můj deníček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 10:26
@paandatko píše:
Objednala bych se na ten utz, ja se objednavam sama. Platim si to sama. Myslim, ze kdyz svemu dr zavolas, ze jsi neco nasla, zadanku ti urcite napise.

Mužů se zeptat kolik stojí ultrazvuk pokud když si ho platím sama? A kam chodíte do nemocnice či na soukromé pracoviště? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.11.19 10:27
@M_Vladim píše:
Ano, okamžitě, střelhbitě jednat, žádné čekání! :pankac: :pankac: :pankac:
Proč :think:… můj deníček :andel:

Souhlas, radši jít milionkrát kvůli banalitě než jednou nejít a pozdě zjistit něco vážnýho. Ale slečna, paní se už objednala. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa