Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lana25 píše:
Souhlas, radši jít milionkrát kvůli banalitě než jednou nejít a pozdě zjistit něco vážnýho. Ale slečna, paní se už objednala.
@Anonymní píše:
Mužů se zeptat kolik stojí ultrazvuk pokud když si ho platím sama? A kam chodíte do nemocnice či na soukromé pracoviště?
U nas ve Zline je mamacentrum v nemocnici.
Platim 500,–
Za sono v Brně chtěli 500 Kč.
Celorepublikově se ceny pohybují v rozmezí 400-700 Kč.
Taky jsem si cosi našla v prsu. V úterý, ve středu jsem volala na UTZ a dnes jsem byla jako samoplátce. Nález neurčitý, hned jsem za 14 dní objednaná na mamograf a případně okamžitou biopsii. Tobě doporučuji stejný postup, případně zajistit žádanku od praktického lékaře, napíše bez problémů. S tímhle není radno čekat ani chvilku!
Jen doplním pro ty, které by to třeba zajímalo - Hradec Králové, radiologické pracoviště + UTZ na poliklinice ve Foerstrově ul., rychlé objednání, skvělá dr. Kohoutová, utz jako samoplátce vždy ve čtvrtek, cena 320,–
@Anonymní píše:
Taky jsem si cosi našla v prsu. V úterý, ve středu jsem volala na UTZ a dnes jsem byla jako samoplátce. Nález neurčitý, hned jsem za 14 dní objednaná na mamograf a případně okamžitou biopsii. Tobě doporučuji stejný postup, případně zajistit žádanku od praktického lékaře, napíše bez problémů. S tímhle není radno čekat ani chvilku!
No já dostala termín za 14 dní jako samoplatce. Ale asi do té doby zesílí. Každou chvilku zkouším jestli tam pořád je
nejde to zastavit. Tak nevím jestli bude rychlejší třeba obvodak a zadanka
@Anonymní píše:
Jen doplním pro ty, které by to třeba zajímalo - Hradec Králové, radiologické pracoviště + UTZ na poliklinice ve Foerstrově ul., rychlé objednání, skvělá dr. Kohoutová, utz jako samoplátce vždy ve čtvrtek, cena 320,–
Dej vědět prosím jak si dopadla
budu na tebe myslet
Zakl.
@M_Vladim píše:![]()
Jak dlouho prosím čekala žena na první vyšetření? Pohybovala se bulka? ![]()
@Anonymní píše:Šlo to docela rychle, asi během necelých tří týdnů stanovená diagnóza, včetně biopsie. Ale a bych mluvil pravdu, budu se muset podívat do deníčku.
Jak dlouho prosím čekala žena na první vyšetření? Pohybovala se bulka?
@Anonymní píše:
No já dostala termín za 14 dní jako samoplatce. Ale asi do té doby zesílí. Každou chvilku zkouším jestli tam pořád jenejde to zastavit. Tak nevím jestli bude rychlejší třeba obvodak a zadanka
Za mě doporučuji vůbec se nestresovat. Před pár měsíci jsme si nahmatala na prsu bulku. Hned druhý den jsem si vyzvedla u obvodaka žadanku a objednala se na vyšetření. Se žadankou je vyšetření zdarma, objednali mě asi za 10. Bulku jsem taky pořád sledovala a vsugerovavala si všechno možné. Vyšetření bylo v pořádku, žádný nález.
Holky, termín daleko. A já se neskutečně bojím. Nějak to na mě padlo. Doma 3 deti. Ach jo. Už ať to mám za sebou.
Chce to pevnou víru. ![]()
Dřív se říkalo, že snad nějaká naděje je… ![]()
Dneska je to tak, že jen při obrovské smůle, nebo ignoraci stavu to dopadne fakt špatně.
![]()
Je to ale běh na dlouhou trať, není to rýma. Tak hodně pevných nervů.
![]()
@M_Vladim píše:
Chce to pevnou víru.
Dřív se říkalo, že snad nějaká naděje je…
Dneska je to tak, že jen při obrovské smůle, nebo ignoraci stavu to dopadne fakt špatně.![]()
![]()
Je to ale běh na dlouhou trať, není to rýma. Tak hodně pevných nervů.![]()
Děkuji
věřím, vnitřně věřím, že plasim zbytečně. Prostě tam něco je a to něco není moje. A musí pryč. Ale přiznám se, jsem posera. Uz aby bylo po vyšetření.
@Anonymní píše:
Děkujivěřím, vnitřně věřím, že plasim zbytečně. Prostě tam něco je a to něco není moje. A musí pryč. Ale přiznám se, jsem posera. Uz aby bylo po vyšetření.
Ne všechny bulky se odstraňují. Třeba menší fibroadenomy, pokud jsou jasně průkazné, tak se ponechávají. Moc držím pěsti ![]()
@M_Vladim znám tvůj deniček…u mě bohužel jako u tvé ženy
Zakladatelko…přeji, ať to nic není…
Já nic nenahmatala, přesto se teď léčím…