Našla jsem si bulku v prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.19 10:30

@M_Vladim znám tvůj deniček…u mě bohužel jako u tvé ženy
Zakladatelko…přeji, ať to nic není…
Já nic nenahmatala, přesto se teď léčím…

• Citovat
  • Upravit
38289
7.11.19 10:30
@Lana25 píše:
Souhlas, radši jít milionkrát kvůli banalitě než jednou nejít a pozdě zjistit něco vážnýho. Ale slečna, paní se už objednala. :palec:
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.11.19 12:35
@Anonymní píše:
Mužů se zeptat kolik stojí ultrazvuk pokud když si ho platím sama? A kam chodíte do nemocnice či na soukromé pracoviště? :roll:

U nas ve Zline je mamacentrum v nemocnici.
Platim 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.11.19 12:40

Za sono v Brně chtěli 500 Kč.
Celorepublikově se ceny pohybují v rozmezí 400-700 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 14:36

Taky jsem si cosi našla v prsu. V úterý, ve středu jsem volala na UTZ a dnes jsem byla jako samoplátce. Nález neurčitý, hned jsem za 14 dní objednaná na mamograf a případně okamžitou biopsii. Tobě doporučuji stejný postup, případně zajistit žádanku od praktického lékaře, napíše bez problémů. S tímhle není radno čekat ani chvilku!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.19 14:44

Jen doplním pro ty, které by to třeba zajímalo - Hradec Králové, radiologické pracoviště + UTZ na poliklinice ve Foerstrově ul., rychlé objednání, skvělá dr. Kohoutová, utz jako samoplátce vždy ve čtvrtek, cena 320,–

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.19 16:34
@Anonymní píše:
Taky jsem si cosi našla v prsu. V úterý, ve středu jsem volala na UTZ a dnes jsem byla jako samoplátce. Nález neurčitý, hned jsem za 14 dní objednaná na mamograf a případně okamžitou biopsii. Tobě doporučuji stejný postup, případně zajistit žádanku od praktického lékaře, napíše bez problémů. S tímhle není radno čekat ani chvilku!

No já dostala termín za 14 dní jako samoplatce. Ale asi do té doby zesílí. Každou chvilku zkouším jestli tam pořád je :zed: nejde to zastavit. Tak nevím jestli bude rychlejší třeba obvodak a zadanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.19 16:35
@Anonymní píše:
Jen doplním pro ty, které by to třeba zajímalo - Hradec Králové, radiologické pracoviště + UTZ na poliklinice ve Foerstrově ul., rychlé objednání, skvělá dr. Kohoutová, utz jako samoplátce vždy ve čtvrtek, cena 320,–

Dej vědět prosím jak si dopadla :hug: :hug: budu na tebe myslet
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.19 16:36
@M_Vladim píše: :palec: :kytka:

Jak dlouho prosím čekala žena na první vyšetření? Pohybovala se bulka? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
38289
7.11.19 17:45
@Anonymní píše:
Jak dlouho prosím čekala žena na první vyšetření? Pohybovala se bulka? :kytka:
Šlo to docela rychle, asi během necelých tří týdnů stanovená diagnóza, včetně biopsie. Ale a bych mluvil pravdu, budu se muset podívat do deníčku. :nevim: Sice vevím úplně přesně co myslíte slovem pohybovala, ale asi bych odpověděl ne, nepohybovala.
Budu Vám držet palce. :mavam: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.11.19 17:54
@Anonymní píše:
No já dostala termín za 14 dní jako samoplatce. Ale asi do té doby zesílí. Každou chvilku zkouším jestli tam pořád je :zed: nejde to zastavit. Tak nevím jestli bude rychlejší třeba obvodak a zadanka

Za mě doporučuji vůbec se nestresovat. Před pár měsíci jsme si nahmatala na prsu bulku. Hned druhý den jsem si vyzvedla u obvodaka žadanku a objednala se na vyšetření. Se žadankou je vyšetření zdarma, objednali mě asi za 10. Bulku jsem taky pořád sledovala a vsugerovavala si všechno možné. Vyšetření bylo v pořádku, žádný nález.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 07:22

Holky, termín daleko. A já se neskutečně bojím. Nějak to na mě padlo. Doma 3 deti. Ach jo. Už ať to mám za sebou.

• Citovat
  • Upravit
38289
12.11.19 21:54

Chce to pevnou víru. :kytka:
Dřív se říkalo, že snad nějaká naděje je… :think:
Dneska je to tak, že jen při obrovské smůle, nebo ignoraci stavu to dopadne fakt špatně. :pankac: :pankac: :pankac:
Je to ale běh na dlouhou trať, není to rýma. Tak hodně pevných nervů. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 22:13
@M_Vladim píše:
Chce to pevnou víru. :kytka:
Dřív se říkalo, že snad nějaká naděje je… :think:
Dneska je to tak, že jen při obrovské smůle, nebo ignoraci stavu to dopadne fakt špatně. :pankac: :pankac: :pankac:
Je to ale běh na dlouhou trať, není to rýma. Tak hodně pevných nervů. :kytka: :mavam:

Děkuji :hug: věřím, vnitřně věřím, že plasim zbytečně. Prostě tam něco je a to něco není moje. A musí pryč. Ale přiznám se, jsem posera. Uz aby bylo po vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
10007
14.11.19 14:43
@Anonymní píše:
Děkuji :hug: věřím, vnitřně věřím, že plasim zbytečně. Prostě tam něco je a to něco není moje. A musí pryč. Ale přiznám se, jsem posera. Uz aby bylo po vyšetření.

Ne všechny bulky se odstraňují. Třeba menší fibroadenomy, pokud jsou jasně průkazné, tak se ponechávají. Moc držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí