Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano. Jsme různě věkově my i děti. Ale neseznámily jsme se na inzerát, ale vždycky jsme si sedly v soukromé skupině.
@Cenarius píše:
Mě nikdo nechce.
To není pravda, ale co s tebou, když máš tak malé kapesné, že se chceš místo na kávu scházet pořád v autě u lesa
?
@Cenarius No on ten tvůj kukuč na první dobrou nedává věřit, jaká je s tebou vlastně psina.
Nasla. Deti mame stejne stare a nejakou dobu jsme si psaly nez jsme se sesly. Takze povrchove jsem vedela do ceho, koho mam ocekavat a jak bude reagovat. My jsme si sedly uz pri psanem projevu a osobni setkani bylo jen dovršení. Bylo to super, nic nebylo trapne, nucene…postupně se z toho vyvinulo pratelstvi a uz dlouhou dobu je ta osoba pro me absolutni top. Dusi bych za ni dala. Je mi nejblizsim clovekem, tou kamaradkou s velkym K. Stejne tak obracene. Skutecne jsme se tu nasly. Trva to uz 12 let ![]()
@Kolicek95 mám jich tu dost, vesměs ze soukromých skupin.. věkově jsme fakt plus mínus 20 let, děti to samé, ale holky jsou moc fajn
tím, že jsme si předtím už psaly, jsem já o holky věděla, do čeho jdu..a vždycky pohoda
@ontarova.stara píše:
To není pravda, ale co s tebou, když máš tak malé kapesné, že se chceš místo na kávu scházet pořád v autě u lesa?
Nedávno jsem na zastávce našel ležet 50 tku a manželce to zatajil. Takže mám aspoň na kafe pro sebe. Když půjdem posedět. ![]()
Já jo, ale ne cíleně. něco jsem tu řešila a s jednou uživatelkou jsme si začaly psát - ona mě oslovila, protože kdysi řešila to stejné a chtěla mě podpořit.
já jsem pak nějakou dobu na mimino nechodila, tak jsme si vyměnily email, následně číslo, pak jsem za ní byla v porodnici, ona za mnou a vídáme se už sedmým rokem i s dětmi.
@Cenarius píše:
Nedávno jsem na zastávce našel ležet 50 tku a manželce to zatajil. Takže mám aspoň na kafe pro sebe. Když půjdem posedět.
Super, vrátím Ontyho pivní láhve a rozšoupneme se.
Ano, spojil nás stejný osud. Sice jsme se ještě nevidely, ale píšeme si.
Doufám, ze až okolnosti dovolí, uvidíme se ![]()
Ano.
Stejně staré děti, stejný osud, blízké bydliště.
Nebudu tu všechno vypisovat. Sedly jsme si skoro všichni. Kdo nesedl, ten se eliminoval.
@ontarova.stara píše:
Super, vrátím Ontyho pivní láhve a rozšoupneme se.
nebo si muzete dat se Zdeneckem jedno dohromady, takovy vanocni darek pro nej… konecne kontakt a jeste usetri 30 korun a muze stradat.
Já tu kdysi byla ve skupině mamin se stejně starými dětmi a s jednou jsme si opravdu sedly. Měli jsme toho spoustu společného, ale bohužel nás dělí 200 km. Čtyřikrát jsme se i s dětmi setkali a vždycky to bylo jak když se potkám s kamarádkou, kterou znám celý život. Takže věřím, že pokud bysme k sobě měli blíž, kamarádství by z toho určitě bylo.
Otázka je v nadpisu. Je tu někdo takový? (Předpokládám, že ano
). Neměly jste třeba strach, že si nesednete? Že bude trapné, když zjistíte, že jste každá úplně jiná? Jak probíhala první schůzka? Dá se zvládnout i větší věkový rozdíl, třeba k 10letům, když jsou děti stejně staré? Spousta otázek
. Uvažuji o takové možnosti, kvůli stěhování mám teď kamarádky daleko, navíc stejně ještě nemají děti, ale mám z toho zároveň celkem strach. Žádné rande přes inzerát jsem nikdy neměla
.