Našly jste si kamarádku přes emimino? :)

Kolicek95
6.12.21 10:50

Našly jste si kamarádku přes emimino? :)

Otázka je v nadpisu. Je tu někdo takový? (Předpokládám, že ano :) ). Neměly jste třeba strach, že si nesednete? Že bude trapné, když zjistíte, že jste každá úplně jiná? Jak probíhala první schůzka? Dá se zvládnout i větší věkový rozdíl, třeba k 10letům, když jsou děti stejně staré? Spousta otázek :lol:. Uvažuji o takové možnosti, kvůli stěhování mám teď kamarádky daleko, navíc stejně ještě nemají děti, ale mám z toho zároveň celkem strach. Žádné rande přes inzerát jsem nikdy neměla :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20917
6.12.21 10:54

Mě nikdo nechce. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
6.12.21 10:59

Ano. Jsme různě věkově my i děti. Ale neseznámily jsme se na inzerát, ale vždycky jsme si sedly v soukromé skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.12.21 11:01
@Cenarius píše:
Mě nikdo nechce. :,(

To není pravda, ale co s tebou, když máš tak malé kapesné, že se chceš místo na kávu scházet pořád v autě u lesa :nevim:?

• Citovat
  • Upravit
3697
6.12.21 11:02

@Cenarius No on ten tvůj kukuč na první dobrou nedává věřit, jaká je s tebou vlastně psina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
6.12.21 11:03

Nasla. Deti mame stejne stare a nejakou dobu jsme si psaly nez jsme se sesly. Takze povrchove jsem vedela do ceho, koho mam ocekavat a jak bude reagovat. My jsme si sedly uz pri psanem projevu a osobni setkani bylo jen dovršení. Bylo to super, nic nebylo trapne, nucene…postupně se z toho vyvinulo pratelstvi a uz dlouhou dobu je ta osoba pro me absolutni top. Dusi bych za ni dala. Je mi nejblizsim clovekem, tou kamaradkou s velkym K. Stejne tak obracene. Skutecne jsme se tu nasly. Trva to uz 12 let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.12.21 11:03

@Kolicek95 mám jich tu dost, vesměs ze soukromých skupin.. věkově jsme fakt plus mínus 20 let, děti to samé, ale holky jsou moc fajn :mrgreen: tím, že jsme si předtím už psaly, jsem já o holky věděla, do čeho jdu..a vždycky pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20917
6.12.21 11:20
@ontarova.stara píše:
To není pravda, ale co s tebou, když máš tak malé kapesné, že se chceš místo na kávu scházet pořád v autě u lesa :nevim:?

Nedávno jsem na zastávce našel ležet 50 tku a manželce to zatajil. Takže mám aspoň na kafe pro sebe. Když půjdem posedět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17426
6.12.21 11:27

Já jo, ale ne cíleně. něco jsem tu řešila a s jednou uživatelkou jsme si začaly psát - ona mě oslovila, protože kdysi řešila to stejné a chtěla mě podpořit.
já jsem pak nějakou dobu na mimino nechodila, tak jsme si vyměnily email, následně číslo, pak jsem za ní byla v porodnici, ona za mnou a vídáme se už sedmým rokem i s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.12.21 11:36
@Cenarius píše:
Nedávno jsem na zastávce našel ležet 50 tku a manželce to zatajil. Takže mám aspoň na kafe pro sebe. Když půjdem posedět. :palec:

Super, vrátím Ontyho pivní láhve a rozšoupneme se.

• Citovat
  • Upravit
607
6.12.21 11:38

Ano, spojil nás stejný osud. Sice jsme se ještě nevidely, ale píšeme si.
Doufám, ze až okolnosti dovolí, uvidíme se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.12.21 11:43

Ano.
Stejně staré děti, stejný osud, blízké bydliště.
Nebudu tu všechno vypisovat. Sedly jsme si skoro všichni. Kdo nesedl, ten se eliminoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
6.12.21 11:47
@ontarova.stara píše:
Super, vrátím Ontyho pivní láhve a rozšoupneme se.

nebo si muzete dat se Zdeneckem jedno dohromady, takovy vanocni darek pro nej… konecne kontakt a jeste usetri 30 korun a muze stradat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
6.12.21 11:51

Já tu kdysi byla ve skupině mamin se stejně starými dětmi a s jednou jsme si opravdu sedly. Měli jsme toho spoustu společného, ale bohužel nás dělí 200 km. Čtyřikrát jsme se i s dětmi setkali a vždycky to bylo jak když se potkám s kamarádkou, kterou znám celý život. Takže věřím, že pokud bysme k sobě měli blíž, kamarádství by z toho určitě bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
6.12.21 12:00

Tohle je taková krásná pozitivní předvánoční diskuze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie